Aminn inşallah canımİnşallahhhhhh vardır sağlıklı bir bebişin önce sağlıkgüzel haberlerle gelirsin inşallah
Yaa günün Geçmiş miydi canım geç döllenme olayı olma ihtimali var mı acaba?
Günüm geçti bugün 5. Günüm göğüslerim felan açıyor akıntım geliyor bilmiyorum ki sanırım enYaa günün Geçmiş miydi canım geç döllenme olayı olma ihtimali var mı acaba?
En iyisi kan testi canım2 güne gelmezse tekrarla istersen canım testi hakkında hayırlısı olsun inşallah
Peki doktara gitsem belli olur mu ultrasondaBenim geç döllenmeydi gecikmenin 10. günü çok silik çıktı , hemen çıkmayabilir yani
Bugün hafta sonu salı günü sıra alabildim o zaman gidicem canım en iyisi hem kafam rahat ederAynen bugünmü yaptırcan
O zaman sadece kan tahlili yaptırıcam takip edicemolmaz malesef, önce silik çizgiyi görmen lazım, sonra değerini takip edeceksin 2000i geçtikten sonra anca görebilir doktor
İnşallah teşekkür ederimşuan için öyle yapsanız daha iyi inşallah vardır bebiş
Canım bugün 8. Gün adet gecikmemin cumartesi günü testte çıkmadı ama bugün sabah çok az bir kan gelmiş bir daha da.gelmedi öyle ağrım da çok sadece göğüslerim çok acıyor neden böyle oluyor acabaYaa günün Geçmiş miydi canım geç döllenme olayı olma ihtimali var mı acaba?
Eğer geç döllenmeyse o leke yerleşme lekesi olabilir ve yerleşmeden 3 gün sonra testte cıkıyo diye okumustum burdaCanım bugün 8. Gün adet gecikmemin cumartesi günü testte çıkmadı ama bugün sabah çok az bir kan gelmiş bir daha da.gelmedi öyle ağrım da çok sadece göğüslerim çok acıyor neden böyle oluyor acaba
Bilmiyorum ki canım stres yapmadım ama yani ilk defa böyle birşey yaşıyorum yarın doktora gidicem nasipse canim belli olur var mı yok mu en iyisi kan testi.yinede çok.tesekkur ederim içim.rahatladiEğer geç döllenmeyse o leke yerleşme lekesi olabilir ve yerleşmeden 3 gün sonra testte cıkıyo diye okumustum burda
Yada stres yaptıysan ondan gecikebilir
1 2 gün daha bekle bakalım olmazsan 3. Gün sabah yine test yaparsın rabbim sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin sana da isteyen herkese de inşallah
Güzel haberlerini bekliyorumBilmiyorum ki canım stres yapmadım ama yani ilk defa böyle birşey yaşıyorum yarın doktora gidicem nasipse canim belli olur var mı yok mu en iyisi kan testi.yinede çok.tesekkur ederim içim.rahatladi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?