Hamilelik belirtileri

Esnm

Üye
Kayıtlı Üye
11 Şubat 2020
291
93
18
28
Kızlar adetim 3 gün gecikti ama bundan bir hafta önce erken gebelik testi yaptım çıkmadı onda şimdi 3 gün gecikti göğüslerim açıyor sağ kasigima ara ara ağrı giriyor iştiham çok arttı bir de çok fazla akıntım geldi sürekli bir de ara ara belime ağrı giriyor acaba hamile olmak ihtimalim var mı bir daha test ne zaman yapmalıyım

Canım günün geçtiyse yarın sabah yap bence

Olabilir canım belki geç döllenmedir tekrar test
yap bence.

Ne zaman testi yenilemeliyim canım
Adetin gaciktiğine göre istediğin zaman yapabilirsin canım . Ben gecikmenin 3. Günü yaptım. Sabah falan değil akşam yapmştm

Adetin gaciktiğine göre istediğin zaman yapabilirsin canım . Ben gecikmenin 3. Günü yaptım. Sabah falan değil akşam yapmştm
Bir hafta önce erken gebelik testi yaptım onda çıkmayınca acaba geç döllenme olabilir mi ki o yüzden biraz geç mi yapsam dedim şimdi yapsam yinede çıkar mi

Bir hafta önce erken gebelik testi yaptım onda çıkmayınca acaba geç döllenme olabilir mi ki o yüzden biraz geç mi yapsam dedim şimdi yapsam yinede çıkar mi
Geciktiği için varsa silikte olsa çıkar dye düşünüyorum canm

Deniycem canım şuan sağ kasığım keskin bir ağrı girdi acaba adet mi olucam akıntım da geliyor şuan
Bende de var ama bekliyorum günümü. Zaten adet olacakmış gibi hissediyorsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…