Canım günün geçtiyse yarın sabah yap benceKızlar adetim 3 gün gecikti ama bundan bir hafta önce erken gebelik testi yaptım çıkmadı onda şimdi 3 gün gecikti göğüslerim açıyor sağ kasigima ara ara ağrı giriyor iştiham çok arttı bir de çok fazla akıntım geldi sürekli bir de ara ara belime ağrı giriyor acaba hamile olmak ihtimalim var mı bir daha test ne zaman yapmalıyım
Erken diyor etrafımdaki insanlar açıkçası korkuyorum negatif çıkarsa diyeCanım günün geçtiyse yarın sabah yap bence
Ne zaman testi yenilemeliyim canımOlabilir canım belki geç döllenmedir tekrar test
yap bence.
Adetin gaciktiğine göre istediğin zaman yapabilirsin canım . Ben gecikmenin 3. Günü yaptım. Sabah falan değil akşam yapmştmNe zaman testi yenilemeliyim canım
Bir hafta önce erken gebelik testi yaptım onda çıkmayınca acaba geç döllenme olabilir mi ki o yüzden biraz geç mi yapsam dedim şimdi yapsam yinede çıkar miAdetin gaciktiğine göre istediğin zaman yapabilirsin canım . Ben gecikmenin 3. Günü yaptım. Sabah falan değil akşam yapmştm
Geciktiği için varsa silikte olsa çıkar dye düşünüyorum canmBir hafta önce erken gebelik testi yaptım onda çıkmayınca acaba geç döllenme olabilir mi ki o yüzden biraz geç mi yapsam dedim şimdi yapsam yinede çıkar mi
Tamam canım çok teşekkür ederim deniycemGeciktiği için varsa silikte olsa çıkar dye düşünüyorum canm
İstersen kesin sonuç için kan tahlili ver canım.Tamam canım çok teşekkür ederim deniycem
Hayır günün geçmiş silik bile olsa bişe çıkar şuanda illaki sabah yap benceErken diyor etrafımdaki insanlar açıkçası korkuyorum negatif çıkarsa diye
Evet canım oda olabilir o kesin net olur olmadı onu yapayımİstersen kesin sonuç için kan tahlili ver canım.
Deniycem canım şuan sağ kasığım keskin bir ağrı girdi acaba adet mi olucam akıntım da geliyor şuanHayır günün geçmiş silik bile olsa bişe çıkar şuanda illaki sabah yap bence
Bende de var ama bekliyorum günümü. Zaten adet olacakmış gibi hissediyorsunDeniycem canım şuan sağ kasığım keskin bir ağrı girdi acaba adet mi olucam akıntım da geliyor şuan
Evet ya hayırlısı artık napalım Allah büyükBende de var ama bekliyorum günümü. Zaten adet olacakmış gibi hissediyorsun
Daha yapamadım canım evde testim yok bugün almaya gidicem yarın sabah yapıcam Allah nasıp ederseNaptın canım varmı bir gelişme
Hadi inşallah vardır sağlıklı ve hayırlısı olsun inşallahDaha yapamadım canım evde testim yok bugün almaya gidicem yarın sabah yapıcam Allah nasıp ederse
Amin inşallah vardır canım bende kuran okudum dua ettim rabbim isteyen herkese versin inşallahHadi inşallah vardır sağlıklı ve hayırlısı olsun inşallahbu güzel mübarek vakitte bol bol dua et
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?