Hamilelik Belirtileri

elemlikederli

Guru
Kayıtlı Üye
18 Haziran 2013
6
3
286
Avusturya
Selamlar.
Adetime 4 gün var ve erken idrar testim negativ. Yaklasik 3 gündür Karin agrisi , gögüs hassasiyeti ve asiri yorgunluk , gaz ve üsümem var.gebelikmi yoksa adet öncesi sendrommu kafam karisti. Karin agrisi genellikle bir gün önce belki olurdu.

Benim de 4 günüm sabah test yaptım negatif ve aynı belirtilerim var ama adet belirtisi de olabilir çünkü 2 ay önce bütün göğüs damarlarım belirgindi kesin hamileyim dedim hatta eşim görünce o kadar emin oldu ki Bi ara bu yemeği yapalım dediğimde koşa koşa yapıyordu tandır ekmek koktu ortalık çıkıp aramaya başladı buldu getirdi o kadar diyorum.. İnşallah hamilesindir ama fazla umutlanmaak iyidir.

Gecen ay bu belirtilerle 12 gün gecikme+ kanda beta hcg 8 cikip kimyasal gebelikle sonlamisti. Bu yada Hayirlisi

Selam ! merak ettim sende durum ne? Bugun bende gelen giden yok. Normal testte bisi yok ama en erken gebelik testinde cok hafif silik cizgivar. Bakalim yine kaybolucakmi gecen ayki gibi..
Selam canım geceden beri leke var ama gelecek işyerinde olmasam ağrıdan çığlık atıp yerde yuvarlancam

Selam ! merak ettim sende durum ne? Bugun bende gelen giden yok. Normal testte bisi yok ama en erken gebelik testinde cok hafif silik cizgivar. Bakalim yine kaybolucakmi gecen ayki gibi..
İnşAllah senden güzel haber alırız

Ben her ay tüm belirtileri hissediyorum (kusmak harici) ama malesef olmuyor. Psikolojik olarak etkileniyoruz diye düşünüyorum çünkü istiyoruz. Ve bu istegimiz cumlemiz içinde tabi insaallah gerçekleşir.

Sonucunuz noldu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…