- 27 Temmuz 2020
- 16
- 1
- 1
- 29
- Konu Sahibi Sessiz_26_26
-
Olabilir tabiki test yaptınız mıBen en son Haziran 26nda adet oldum normalde adetim düzenli bu ay da 23 nde olmam lazım ama adet olmadim 5 gün gecikti kasık ağrım var ve karnımın alt tarafında ağrim var ara sıra midem bulanıyor ama çok rahatsız edici değil ayriyetten yerleşme kanaması gelmedi yada ben anlamadım hamilelik olabilir mi sizce
Dün yaptim ama test negatif çıkmıştıOlabilir tabiki test yaptınız mı
Normalde gecıkmelerınız olıyormuBen en son Haziran 26nda adet oldum normalde adetim düzenli bu ay da 23 nde olmam lazım ama adet olmadim 5 gün gecikti kasık ağrım var ve karnımın alt tarafında ağrim var ara sıra midem bulanıyor ama çok rahatsız edici değil ayriyetten yerleşme kanaması gelmedi yada ben anlamadım hamilelik olabilir mi sizce
Ben en son Haziran 26nda adet oldum normalde adetim düzenli bu ay da 23 nde olmam lazım ama adet olmadim 5 gün gecikti kasık ağrım var
Hayır olmuyordu gününde oluyordumNormalde gecıkmelerınız olıyormu
O zaman başka sebebe bağlı gecikti hayırlısı olsun inşallahDün yaptim ama test negatif çıkmıştı
Kan testi versene canım belkı gec dölllenmedir . Bu arada yerleşme kanaması her gebelıkte olmuyor . Bende olmustu ama tanıdıgım gebelerde olmadıHayır olmuyordu gününde oluyordum
Vericem en kısa zamanda ama korkuyorum olmazsa diyeKan testi versene canım belkı gec dölllenmedir . Bu arada yerleşme kanaması her gebelıkte olmuyor . Bende olmustu ama tanıdıgım gebelerde olmadı
Yok yapmadimYerleşme kanaması herkes yaşamaz ki.. kan testi yaptnz mı
Korkma canım . Psikolojik olrak rahat olursan hersey daha guzel olucaktır emınım . Duan hayırlı zamanda hayırlı bısekılde diye olsun . Bazen biz biseylerı goremıyoruz ısrarla ıstıyoruz ama belkı hayatımızda duzeltmemız gereken bıseyler var ve bebısımız bu zamanı beklıyor . Rabbbım oyle guzel zamanı ayarlıyorki sen bile şaşırıp kalıyorsun . Allah de ötesini bırak emın ol yoluna girecek hersey .Vericem en kısa zamanda ama korkuyorum olmazsa diye
Bence yarn yaptrYok yapmadim
Geç döllenme olabilir tabiki o kadar çok varki bunu yaşayan, kan testi ver kurtul kuzumTestler yanlış çıkma ihtimali var mı yada geç döllenme olabilir mi ki amin inşallah canim
Amin inşallah Rabbim tez zamanda versin herkezeKorkma canım . Psikolojik olrak rahat olursan hersey daha guzel olucaktır emınım . Duan hayırlı zamanda hayırlı bısekılde diye olsun . Bazen biz biseylerı goremıyoruz ısrarla ıstıyoruz ama belkı hayatımızda duzeltmemız gereken bıseyler var ve bebısımız bu zamanı beklıyor . Rabbbım oyle guzel zamanı ayarlıyorki sen bile şaşırıp kalıyorsun . Allah de ötesini bırak emın ol yoluna girecek hersey . ❤
Yarın gidicem inşallah canım dua edin banaGeç döllenme olabilir tabiki o kadar çok varki bunu yaşayan, kan testi ver kurtul kuzumyoksada kendini hırpalama hayırlı vakitte inşallah
Ederim canım rabbim gönlüne göre versin tez vakitteYarın gidicem inşallah canım dua edin bana
Dün yapmıştım erken değil normaldi kuzum teşekkür ederimEderim canım rabbim gönlüne göre versin tez vakitteyaptığın erken gebelik testi miydi normal miydi
Erkenle yap bi dahakini daha hassas onlarDün yapmıştım erken değil normaldi kuzum teşekkür ederim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?