Kızlar ben adet gecikmesi yaşıyorum 20 gün oldu. Hemen belirtilerimi yazmak istiyorum soymama sürekli birşeyler yemek istiyorum yemekten 1-2 saat sonra tekrar acıkıyorum sabah uyandığımda çok acıkmış bi şekilde bulantı ile uyanıyorum, 1 hafta evvel süt kesiği gibi bir akıntım oldu onun dışında sanki hasta olmuşum gibi hissedip hemen lavaboya gittiğimde çamaşırımı ıslak görüyorum çok olmasada bir miktar oluyor, hafif mide bulantıları gün içinde, hafif regl ağrıları hasta olacağımı sanıyorum ağrılar yüzünden, gaz problemi , 1-2 hafta önce ishal oldum şiddetli şuan ara ara oluyorum, sırt ağrım var ve bazen bacak ağrısı birde son zamanlarda sivilcelendim birkaç tane çıktı. Geri çekilme yöntemi ile korunuyorduk sizce hamile miyim?
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Hamilelik belirtileri
- Konu Sahibi blue1236
- Başlangıç Tarihi
-
- Etiketler
- hamile .kv hamilebelirtisi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 26 Mart 2017
- 3.227
- 5.556
- 158
cnm 20 gun dıyorsun 1 test al buyuk bır ıhtımal hamılesın gogsunde koyulasma varmı ?Kızlar ben adet gecikmesi yaşıyorum 20 gün oldu. Hemen belirtilerimi yazmak istiyorum soymama sürekli birşeyler yemek istiyorum yemekten 1-2 saat sonra tekrar acıkıyorum sabah uyandığımda çok acıkmış bi şekilde bulantı ile uyanıyorum, 1 hafta evvel süt kesiği gibi bir akıntım oldu onun dışında sanki hasta olmuşum gibi hissedip hemen lavaboya gittiğimde çamaşırımı ıslak görüyorum çok olmasada bir miktar oluyor, hafif mide bulantıları gün içinde, hafif regl ağrıları hasta olacağımı sanıyorum ağrılar yüzünden, gaz problemi , 1-2 hafta önce ishal oldum şiddetli şuan ara ara oluyorum, sırt ağrım var ve bazen bacak ağrısı birde son zamanlarda sivilcelendim birkaç tane çıktı. Geri çekilme yöntemi ile korunuyorduk sizce hamile miyim?
Bugün yapmayı düşünüyorum20 gün geçmiş keşke bir idrar testi yapsaydınız. Büyük ihtimalle hamile olabilirsiniz ama test yapmanız lazım.
Birkaç gündür bakıyorum fakat bana koyulaşmış gibi gelmedi ama göğüslüm ağrıyor birazcnm 20 gun dıyorsun 1 test al buyuk bır ıhtımal hamılesın gogsunde koyulasma varmı ?
- 27 Ocak 2020
- 5.986
- 11.612
- 168
20 gün gecmis bence bi test tutsaniz kesinlikle cikarKızlar ben adet gecikmesi yaşıyorum 20 gün oldu. Hemen belirtilerimi yazmak istiyorum soymama sürekli birşeyler yemek istiyorum yemekten 1-2 saat sonra tekrar acıkıyorum sabah uyandığımda çok acıkmış bi şekilde bulantı ile uyanıyorum, 1 hafta evvel süt kesiği gibi bir akıntım oldu onun dışında sanki hasta olmuşum gibi hissedip hemen lavaboya gittiğimde çamaşırımı ıslak görüyorum çok olmasada bir miktar oluyor, hafif mide bulantıları gün içinde, hafif regl ağrıları hasta olacağımı sanıyorum ağrılar yüzünden, gaz problemi , 1-2 hafta önce ishal oldum şiddetli şuan ara ara oluyorum, sırt ağrım var ve bazen bacak ağrısı birde son zamanlarda sivilcelendim birkaç tane çıktı. Geri çekilme yöntemi ile korunuyorduk sizce hamile miyim?
Stres kaynaklı böyle şeyler yaşanır mı sizce?20 gün gecmis bence bi test tutsaniz kesinlikle cikar
Tabiki stres adet geciktirir mevsim degisikligi vs adet gecikmesinin cok sebebi vardir ama test tutarsaniz bence cikar varsaStres kaynaklı böyle şeyler yaşanır mı sizce?
Umarım Çıkmaz teşekkürlerTabiki stres adet geciktirir mevsim degisikligi vs adet gecikmesinin cok sebebi vardir ama test tutarsaniz bence cikar varsa
- 25 Ocak 2021
- 980
- -70
- 18
- 46
Hamile miydin?Umarım Çıkmaz teşekkürler