- 11 Kasım 2019
- 1.272
- 6.837
- 108
- Konu Sahibi Meryeemmm_
Hanımlar merhaba
yoğun şekilde akıntım var dün de bugün de gebelik belirtisi olabilir mi ? Birde mide yanmam sizde bu şekilde oldu mu acaba mide yanması erken mi

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bat a kaç gün var?Hanımlar merhabayoğun şekilde akıntım var dün de bugün de gebelik belirtisi olabilir mi ? Birde mide yanmam sizde bu şekilde oldu mu acaba mide yanması erken mi
Valla ben 5 haftalık hamileyim yeni öğrendim. Bende göğüs uçlarımda değişiklik mide bulantısı ama sürekli baş dönmesi kabızlık vardı. En son bi bakayım dedik polikistikoverım vardı o da böyle belirtiler yapabiliyor. Hatta adet oldum ama sancısız. İlk defa sancısız oldu. Ve öyle parça oaröa olan adetlerim normal sıvı gibi oldu. Böyle olunca doktora Gittim ultrasona girdim bebişleri gördükHanımlar merhabayoğun şekilde akıntım var dün de bugün de gebelik belirtisi olabilir mi ? Birde mide yanmam sizde bu şekilde oldu mu acaba mide yanması erken mi
Valla ben 5 haftalık hamileyim yeni öğrendim. Bende göğüs uçlarımda değişiklik mide bulantısı ama sürekli baş dönmesi kabızlık vardı. En son bi bakayım dedik polikistikoverım vardı o da böyle belirtiler yapabiliyor. Hatta adet oldum ama sancısız. İlk defa sancısız oldu. Ve öyle parça oaröa olan adetlerim normal sıvı gibi oldu. Böyle olunca doktora Gittim ultrasona girdim bebişleri gördük![]()
göğsümde de ağrı oluyor mu ama yormuyorum bi kere düşük yaptım rabbim isteyen herkese nasip etsinValla ben 5 haftalık hamileyim yeni öğrendim. Bende göğüs uçlarımda değişiklik mide bulantısı ama sürekli baş dönmesi kabızlık vardı. En son bi bakayım dedik polikistikoverım vardı o da böyle belirtiler yapabiliyor. Hatta adet oldum ama sancısız. İlk defa sancısız oldu. Ve öyle parça oaröa olan adetlerim normal sıvı gibi oldu. Böyle olunca doktora Gittim ultrasona girdim bebişleri gördük![]()
Amin amin. Göğsümde ağrı değil de uç kısmındaki yerlerde genişleme var.göğsümde de ağrı oluyor mu ama yormuyorum bi kere düşük yaptım rabbim isteyen herkese nasip etsinAllah sağlıkla kucağına nasip etsin
Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsinGebelikle alakalı mide yanması için çok erken ama akıntı gebeliğin sinyali olabilir
Benim de birleşmeden bir hafta kadar sonra yoğun sarı bir akıntım başlamıştı. Test yaptığım güne kadar artarak devam etti. (5 aylık gebeyim hiç kesilmedi o akıntı hala var)
Bata 3 gün kala erken test yapıp çift çizgiyi görmüştüm![]()
AminAllah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsinbakalım hayırlısı
Polikistik için ilaç kullanıyomuydun hamile kaldığındaValla ben 5 haftalık hamileyim yeni öğrendim. Bende göğüs uçlarımda değişiklik mide bulantısı ama sürekli baş dönmesi kabızlık vardı. En son bi bakayım dedik polikistikoverım vardı o da böyle belirtiler yapabiliyor. Hatta adet oldum ama sancısız. İlk defa sancısız oldu. Ve öyle parça oaröa olan adetlerim normal sıvı gibi oldu. Böyle olunca doktora Gittim ultrasona girdim bebişleri gördük![]()
Yok hayır kullanmayı bırakmıştım geçti diye.Polikistik için ilaç kullanıyomuydun hamile kaldığında
Doktorun mu dedi bırak diye ve kaç ay kullandın canımYok hayır kullanmayı bırakmıştım geçti diye.
Canım ben ilk kızıma hamile olmadan önce öğrendim. 1 ay kullandım kullanmadım. 3. Ay durumu öğrenmeye gittim. Böyle yumuşak bir iç temizleyici var. Fitil ama vajinadan. Onu at dedi. Adet olduğun zaman. Atacaktım ki adetim gecikti derken hamileymişim. Sonrasında kendisi patladı vs. Bu yıl tekrar etti şakeytlerim gebeliğe bağlamadım hiç korunmadan ilişki oluyordu ama dikkat etmeye çalışıyorduk. Baktım ki ultrasonda gebelik dedi doktor. Çoğul gebelik hatta dedi. Şaşırdık eşimle oda over olmamdan korktu çünkü ben çok kötü oluyordum. Yatalak oluyordum resmen. Derken bu haber bizi uçurduDoktorun mu dedi bırak diye ve kaç ay kullandın canım
Peki hamile kaldığında akıntın felan oluyomuydu ?Canım ben ilk kızıma hamile olmadan önce öğrendim. 1 ay kullandım kullanmadım. 3. Ay durumu öğrenmeye gittim. Böyle yumuşak bir iç temizleyici var. Fitil ama vajinadan. Onu at dedi. Adet olduğun zaman. Atacaktım ki adetim gecikti derken hamileymişim. Sonrasında kendisi patladı vs. Bu yıl tekrar etti şakeytlerim gebeliğe bağlamadım hiç korunmadan ilişki oluyordu ama dikkat etmeye çalışıyorduk. Baktım ki ultrasonda gebelik dedi doktor. Çoğul gebelik hatta dedi. Şaşırdık eşimle oda over olmamdan korktu çünkü ben çok kötü oluyordum. Yatalak oluyordum resmen. Derken bu haber bizi uçurdukendi kendime bıraktım şikayet edeceğim durum olmadığı için de hiç doktora gitmedim açıkcası
![]()
O herkeste değişiyor ama bende yokPeki hamile kaldığında akıntın felan oluyomuydu ?
Bende oluyo hep akıntı şubat ayı 29 çektiği için martın 2 sinde hasta olmam gerekti olmadım. Polikistik over sendromu var bende inofolic combi ve glifor kullanıyorum işe giriş testleri yaptılar yeni işe girdim ama hasta olmadım sence hamilemiyim yada testlerde çıkarmıydı? Hiç bir adet belirtim yok.O herkeste değişiyor ama bende yok
Hamileyken adet mi gördün yaniValla ben 5 haftalık hamileyim yeni öğrendim. Bende göğüs uçlarımda değişiklik mide bulantısı ama sürekli baş dönmesi kabızlık vardı. En son bi bakayım dedik polikistikoverım vardı o da böyle belirtiler yapabiliyor. Hatta adet oldum ama sancısız. İlk defa sancısız oldu. Ve öyle parça oaröa olan adetlerim normal sıvı gibi oldu. Böyle olunca doktora Gittim ultrasona girdim bebişleri gördük![]()