• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hamilelik belirtileri

Meryeemmm_

Küçük civcivimmm 🐣🐣👼💕 Oğlum 🥰
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
11 Kasım 2019
1.272
6.837
108
Hanımlar merhaba 😊 yoğun şekilde akıntım var dün de bugün de gebelik belirtisi olabilir mi ? Birde mide yanmam sizde bu şekilde oldu mu acaba mide yanması erken mi

Hanımlar merhaba 😊 yoğun şekilde akıntım var dün de bugün de gebelik belirtisi olabilir mi ? Birde mide yanmam sizde bu şekilde oldu mu acaba mide yanması erken mi
Valla ben 5 haftalık hamileyim yeni öğrendim. Bende göğüs uçlarımda değişiklik mide bulantısı ama sürekli baş dönmesi kabızlık vardı. En son bi bakayım dedik polikistikoverım vardı o da böyle belirtiler yapabiliyor. Hatta adet oldum ama sancısız. İlk defa sancısız oldu. Ve öyle parça oaröa olan adetlerim normal sıvı gibi oldu. Böyle olunca doktora Gittim ultrasona girdim bebişleri gördük 🥰🥰🥰

Valla ben 5 haftalık hamileyim yeni öğrendim. Bende göğüs uçlarımda değişiklik mide bulantısı ama sürekli baş dönmesi kabızlık vardı. En son bi bakayım dedik polikistikoverım vardı o da böyle belirtiler yapabiliyor. Hatta adet oldum ama sancısız. İlk defa sancısız oldu. Ve öyle parça oaröa olan adetlerim normal sıvı gibi oldu. Böyle olunca doktora Gittim ultrasona girdim bebişleri gördük 🥰🥰🥰
göğsümde de ağrı oluyor mu ama yormuyorum bi kere düşük yaptım rabbim isteyen herkese nasip etsin 🥰Allah sağlıkla kucağına nasip etsin

göğsümde de ağrı oluyor mu ama yormuyorum bi kere düşük yaptım rabbim isteyen herkese nasip etsin 🥰Allah sağlıkla kucağına nasip etsin
Amin amin. Göğsümde ağrı değil de uç kısmındaki yerlerde genişleme var.

İnşAllah hamileyimdir 🥰

Gebelikle alakalı mide yanması için çok erken ama akıntı gebeliğin sinyali olabilir 🤗
Benim de birleşmeden bir hafta kadar sonra yoğun sarı bir akıntım başlamıştı. Test yaptığım güne kadar artarak devam etti. (5 aylık gebeyim hiç kesilmedi o akıntı hala var)
Bata 3 gün kala erken test yapıp çift çizgiyi görmüştüm :anneadayı:

Gebelikle alakalı mide yanması için çok erken ama akıntı gebeliğin sinyali olabilir 🤗
Benim de birleşmeden bir hafta kadar sonra yoğun sarı bir akıntım başlamıştı. Test yaptığım güne kadar artarak devam etti. (5 aylık gebeyim hiç kesilmedi o akıntı hala var)
Bata 3 gün kala erken test yapıp çift çizgiyi görmüştüm :anneadayı:
Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin🥰 bakalım hayırlısı

Polikistik için ilaç kullanıyomuydun hamile kaldığında

Doktorun mu dedi bırak diye ve kaç ay kullandın canım
Canım ben ilk kızıma hamile olmadan önce öğrendim. 1 ay kullandım kullanmadım. 3. Ay durumu öğrenmeye gittim. Böyle yumuşak bir iç temizleyici var. Fitil ama vajinadan. Onu at dedi. Adet olduğun zaman. Atacaktım ki adetim gecikti derken hamileymişim. Sonrasında kendisi patladı vs. Bu yıl tekrar etti şakeytlerim gebeliğe bağlamadım hiç korunmadan ilişki oluyordu ama dikkat etmeye çalışıyorduk. Baktım ki ultrasonda gebelik dedi doktor. Çoğul gebelik hatta dedi. Şaşırdık eşimle oda over olmamdan korktu çünkü ben çok kötü oluyordum. Yatalak oluyordum resmen. Derken bu haber bizi uçurdu 😂😂😂 kendi kendime bıraktım şikayet edeceğim durum olmadığı için de hiç doktora gitmedim açıkcası 😂

Canım ben ilk kızıma hamile olmadan önce öğrendim. 1 ay kullandım kullanmadım. 3. Ay durumu öğrenmeye gittim. Böyle yumuşak bir iç temizleyici var. Fitil ama vajinadan. Onu at dedi. Adet olduğun zaman. Atacaktım ki adetim gecikti derken hamileymişim. Sonrasında kendisi patladı vs. Bu yıl tekrar etti şakeytlerim gebeliğe bağlamadım hiç korunmadan ilişki oluyordu ama dikkat etmeye çalışıyorduk. Baktım ki ultrasonda gebelik dedi doktor. Çoğul gebelik hatta dedi. Şaşırdık eşimle oda over olmamdan korktu çünkü ben çok kötü oluyordum. Yatalak oluyordum resmen. Derken bu haber bizi uçurdu 😂😂😂 kendi kendime bıraktım şikayet edeceğim durum olmadığı için de hiç doktora gitmedim açıkcası 😂
Peki hamile kaldığında akıntın felan oluyomuydu ?

Bende gebeliğimi yeni ogrenenlerdenim ama bende hiç akinti dediğin kadar olmadı ama göğüslerim çok fena ağrıyor du hafif konulardan tiksinme vardı bide çok yatasım vardı hep herkeste aynımı bilmiyorum ama erken diye düşünüyorum biraz daha bekle

Mrb kızlar bende aranıza yeni katıldım 5 aydır bebek için savaşıyorum resmen vücudum sanki bana oyun oynuyor her ay hamilelik belirtisi hissediyorum ama sonuc hep husran 10 yıllık evlıyım 9 yasında oglusum var birde kızım olsun istiyorum ama olmuyor doktora gıttım akıntın var Baska Bı problemin yok dedi fitil ve antibiyotik kullandım daha once bu sekılde tedavi gören ve hamıle kalan var mı acaba 🤔😔

O herkeste değişiyor ama bende yok
Bende oluyo hep akıntı şubat ayı 29 çektiği için martın 2 sinde hasta olmam gerekti olmadım. Polikistik over sendromu var bende inofolic combi ve glifor kullanıyorum işe giriş testleri yaptılar yeni işe girdim ama hasta olmadım sence hamilemiyim yada testlerde çıkarmıydı? Hiç bir adet belirtim yok.

Hamileyken adet mi gördün yani

Back