Gebeliğe Hazırlık Hamilelik belirtileri

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Cok deneyimli gordum seni banada cevap verebilir misin😁

14 u benim bat imdi. Az az kan geldi bi gun durdu bi gun geldi derken o gunden beri gunde iki kez test yapiyorum hep pzitif. Ama ikinci cizgi bazen silik bazen daha silik cikiyor kafayi yiycem. Yurtdisindayim burada hemen kan veremiyosun. Randevu tee haftaya.

Ilk defa bugun test yapmadim. Cok az kan geldi peceteye. Eger adet olacaksam niye pozitif cikiyo? deliricem ya surekli tuvaelete gidip bakiyorum kan geliyomu diye
Ben hep negatif gördüm, bana iki kere öle oldu ve tam 30 gün sora gercek adet geldi ama dediğim gibi hep tesr negatifti. Almanyada deilsin demek ki, almamyada direk kanda bakmıyo ayılar kaç kez sordum kimse beni sallamadı git rossmandan al idrarda bak dedi laborant.
Kimyasal olabilir?
Üzerine görme olabilir
2 gün daha bekle bi tane kaliteli idrar testi yap derim

Aynen haklisin dusunmicem dusundukce bunalim geliyor adetim 26-28 arasi oluyor
Ben34 deyim şuan,37 de gelecek. Düşünmemek için kafamı biyere vurup patlatsam da onun ağrısı baskın mı gelse gibi fikirlere kapılmış durumdayım🤪🤪

Merhaba hepinize arkadaşlar bu sitenin bağımlısıyım diyebilirim ama yaklaşık 8 aydır uğraşmıyorum kendi haline bırakmıştım olursa olur diye. Şimdi yardıma ihtiyacım var ilgilenirseniz sevinirim. 2 aydır 4yada 5 gün erken adet oluyorum son bat 3 oğustos adetim 5 gün sürdü ayın 9da başlayıp tam 1 hafta süren şeffaf akıntım oldu ama nasıl yoğun anlatamam kesin o hafta yumurtaları çatladı şeffaf akıntım çok fazla yok şu an ara ara az oluyor. Ama 3 gündür inanılmaz açlık hissi yaşıyorum bildiğiniz karnım gurul gurul ve midem kıyılıyor sürekli karnımda ağrıyor kasıklarımda iğneler batıyor bazen bel ağrım bugün çok fazla gözlerim kararıyor başım dönüyor ilk defa yaşıyorum bunları umutlanmak istemiyorum ama ilk defa oluncada insan soruyor tabi kendine sizce erken döllenme falan olmuş olabilirmi ya. Biraz yorum yapsanız olurmu?
Erken döllenme tabiiki hep olabilir ama yüzde 90 negatif, niye? Çünkü psikolojik.
Bana kızacajsın biliyorum ama
Burda hep aylardır herseye ümitlenip sonra hüsran yaşıyoruz. Kim böyle belirti saysa çıt diye adet oluyor. Ben de dahil. Ben belirti aramayı bıraktım, her ay ay bu da ilk kez oluyo ama fln diyip diyip hoop yine adet... ben bi ay 3 gün kustum mesela.
Adet oldum
Bi ay 63 gin olmadım, ara lekelenme oldu.. herbelirtisini yaşadım gebeliğin, cuk yine adet geldi.
Ben belirti denen merete inanmıyorum.
Belirti şu yani

Adetin gececek
Ovu dönemi civarı ilişki olmuş olacak
Ve testte pozitif çıkmış olacak ama test labquıck olmayacak 🤣

Ben hep negatif gördüm, bana iki kere öle oldu ve tam 30 gün sora gercek adet geldi ama dediğim gibi hep tesr negatifti. Almanyada deilsin demek ki, almamyada direk kanda bakmıyo ayılar kaç kez sordum kimse beni sallamadı git rossmandan al idrarda bak dedi laborant.
Kimyasal olabilir?
Üzerine görme olabilir
2 gün daha bekle bi tane kaliteli idrar testi yap derim

Aynen test pozitifse hamilesinizdir bekleyin diyo randevu gunune kadar. Kalp atisi duyulacagi haftaya veriyolar randevuyuda iste. Bosuna gelme diye

Aynen test pozitifse hamilesinizdir bekleyin diyo randevu gunune kadar. Kalp atisi duyulacagi haftaya veriyolar randevuyuda iste. Bosuna gelme diye
Uyuzlar işte uyuz oluyorum yani.
Diyorum ki 55 gün adet olmadım yine sallamıyolar 🙈
Tiroidim sallantılıydı ilaç almıyodum belki erkenden öğrenmek istiom tiroid ilacı için.
Ama yani doğuma kadar 3 ultrason randevusu oluyormuş, ikili üçlü veya herhangi bi testi zaten yapmıyorlar. 2. Ultrason direk 24. Haftadaki detaylı ultrason sanırım .
Acaip rahatlar.
Ben almanyada hiç gebe olmadım ya da doğurmadım ama çok arkadaşım doğurdu, çok rahatlar burda.
İnşallah kısmetse gebe kalırsam ben de böyle rahat olurum, yoksa kafayı kırarım yani 🤣

Uyuzlar işte uyuz oluyorum yani.
Diyorum ki 55 gün adet olmadım yine sallamıyolar 🙈
Tiroidim sallantılıydı ilaç almıyodum belki erkenden öğrenmek istiom tiroid ilacı için.
Ama yani doğuma kadar 3 ultrason randevusu oluyormuş, ikili üçlü veya herhangi bi testi zaten yapmıyorlar. 2. Ultrason direk 24. Haftadaki detaylı ultrason sanırım .
Acaip rahatlar.
Ben almanyada hiç gebe olmadım ya da doğurmadım ama çok arkadaşım doğurdu, çok rahatlar burda.
İnşallah kısmetse gebe kalırsam ben de böyle rahat olurum, yoksa kafayı kırarım yani 🤣

Ben oglumu burada Almanyada dogurdum canim. Evet uktrason falan uc kere bakiliyo toplam hamilelikte. Ve cok panik olma durumlari yok hakikaten. Ama bence buda iyi bisey.

Yani su an ikinci icin ugrasiyorum ondan yazdim. Oh ne rahatsin bide bizi oyaliyosun demeyin. 😁 Allah isteyen herkesin kucagina versin surekli dua ediyorum. Ancak olmayinca ikincide olmuyor iste

Ben oglumu burada Almanyada dogurdum canim. Evet uktrason falan uc kere bakiliyo toplam hamilelikte. Ve cok panik olma durumlari yok hakikaten. Ama bence buda iyi bisey.

Yani su an ikinci icin ugrasiyorum ondan yazdim. Oh ne rahatsin bide bizi oyaliyosun demeyin. 😁 Allah isteyen herkesin kucagina versin surekli dua ediyorum. Ancak olmayinca ikincide olmuyor iste
Kız ben de aynı durumdayım 😂
Ben ilkini türkiyede doğurdum sadece.
2.5 yaşında şuan oğlum. Son 10 aydır deniyoruz bi tutturamadık biz de yaa💆‍♀️💆‍♀️💆‍♀️😞😞
Adet düzensizliği oluyo bana arada, öyle bi yarım yıl geçirdim, ovu günlerimle ters köşe oynadık resmen .

Erken döllenme tabiiki hep olabilir ama yüzde 90 negatif, niye? Çünkü psikolojik.
Bana kızacajsın biliyorum ama
Burda hep aylardır herseye ümitlenip sonra hüsran yaşıyoruz. Kim böyle belirti saysa çıt diye adet oluyor. Ben de dahil. Ben belirti aramayı bıraktım, her ay ay bu da ilk kez oluyo ama fln diyip diyip hoop yine adet... ben bi ay 3 gün kustum mesela.
Adet oldum
Bi ay 63 gin olmadım, ara lekelenme oldu.. herbelirtisini yaşadım gebeliğin, cuk yine adet geldi.
Ben belirti denen merete inanmıyorum.
Belirti şu yani

Adetin gececek
Ovu dönemi civarı ilişki olmuş olacak
Ve testte pozitif çıkmış olacak ama test labquıck olmayacak 🤣
Haklısın galiba aslında 8 aydır hiç umursamıyorum hatta çoğu zaman adet tarihimi bile takip etmedim bu ay nedense aklıma takıldı ama eminim yine olmadı olmayacak umut fakirin ekmeği demişler çaresizce o günü beklemeye devam. Allaha bıraktım ne doktor ne tedavi umrumda değil artık Allah isterse verilir. Hepimiz için hayırlısı olsun. :KK25:

Kızlar 5 aydır bebek deniyorduk eşim polis olduğu için sürekli göreve gittiğinden yumurtlama günlerini hep ucundan kıyısından kaçırıyorduk en son geçen ay ilk defa denk geldi yumurtlama takvimine göre günaşırı iliskiye girdik bir saat önce test yaptım pozitif çıktı bendeki en belirgin belirti göğüs uçlarımın bariz şekilde büyümesiydi ve aşırı göğüs hassasiyeti vardı sabah da göğüslerim yanarak ve acıyarak uyanıyordum son bir haftadır da 2 saatte bir acıkıyorum su an SAT ne göre 5 haftalık hamileyim Allah isteyen herkese nasip etsin henüz eşime bile söylemedim bu forumları o kadar çok okudum ki hemen sizinle paylaşmak istedim Allah isteyen herkese sağlıklı hayırlı evlat versin 🤲🏻

Canlar bu testin yumurtlama olma ihtimali nedir acaba? 10 gün önceki yaptığım ovulasyon testi bu idi ertesi gün de silik çıktı fakat ben bunu çok koyu olmadığı için yumurtlama gözü ile bakmadım yine de değerlendirmiştim. Bugün kalktığımda açık kahverengi pembemsi gibi bir leke geldi sadece peçeteye silince geldi. Bir an bir umut yeşerdi tabi başka bir şeyde olabilir ama bilemedim işte 😔 galiba çocuk isteği çok ağır basıyor mantıklı düşünemiyorum 😔

Eklentiler

• IMG_20190831_130619.jpg
    IMG_20190831_130619.jpg
    30,5 KB · Görüntüleme: 23
Kızlar merhaba
Adete 6 gün var kaşığımdan göbeğime doğru ince ince agri oluyor ve göbeğimin altında kısa ama pembe bir çizgi var ve orası nokta kadar sis bu gebelik belirtisi olabilir mi ve belim çok agriyor 2 gündür sürekli kaşınıyorum 🙏🏻

Back