Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
cok iyi marka olmayan bir idrar testi negatif cikti. ovu testim vardi. onu deneyeyim dedim t dune gore iyice siliklesmis ama c de iyice silikEczaneden aldığın testlemi yaptın yoksa kan testimi
Kan testi yaptır kafanda soru işareti kalmaz net sonuç alırsıncok iyi marka olmayan bir idrar testi negatif cikti. ovu testim vardi. onu deneyeyim dedim t dune gore iyice siliklesmis ama c de iyice silik
O testlere güven olmuyor bende de hamilelik yokken pozitif çıkmıştı kan testi yaptırdım negatif çıktıcok iyi marka olmayan bir idrar testi negatif cikti. ovu testim vardi. onu deneyeyim dedim t dune gore iyice siliklesmis ama c de iyice silik
Bi kızım var şu an da hamileyim ve bundan öncede hamilelikler im oldu dış gebelik düşük fln oldu o kadar şey yaşadım ve araştırıyorum da kadın doğum uzmanı kadar bilgiye sahibimcok iyi marka olmayan bir idrar testi negatif cikti. ovu testim vardi. onu deneyeyim dedim t dune gore iyice siliklesmis ama c de iyice silik
Benimde kürtaj oldu gelişemedim 8 haftalık ken alındı şimdide 13 geçti adetim ama test negatif ciktiBi kızım var şu an da hamileyim ve bundan öncede hamilelikler im oldu dış gebelik düşük fln oldu o kadar şey yaşadım ve araştırıyorum da kadın doğum uzmanı kadar bilgiye sahibim ☺
Hayırlısı canım zamanı var demekki inan Allah zamanı gelince veriyor ummadığın anda inşallah sende hamilesindirBenimde kürtaj oldu gelişemedim 8 haftalık ken alındı şimdide 13 geçti adetim ama test negatif cikti
Inşallah canım ya bu sefer çok umutluyumHayırlısı canım zamanı var demekki inan Allah zamanı gelince veriyor ummadığın anda inşallah sende hamilesindir
Inşallah canım ya bu sefer çok umutluyum
İlk çocuğun olcak galiba seninInşallah canım ya bu sefer çok umutluyum
Evet canim 1.5 senelik evliyim ilk hamileligimde kürtaj olmasaydı şuan 3 aylık bebeğim kucagimdaydiİlk çocuğun olcak galiba senin
Benimde oldu öyle canım 8 haftalık kalp atışı gelmediği için ilaçla düşürüldü olsun diye dualar ederken bu sefer düşsün diye dua ediyorsun herşey bizim içinEvet canim 1.5 senelik evliyim ilk hamileligimde kürtaj olmasaydı şuan 3 aylık bebeğim kucagimdaydi![]()
13 gün geçince nasıl durdun kan testi yapmadan yakınında hastane fln yokmu canım ben çatlardım ilk bebiş istediğimiz ay ben hemen adetime daha 6 gün varken kan testi yaptırdım belli olur kanda diyeEvet canim 1.5 senelik evliyim ilk hamileligimde kürtaj olmasaydı şuan 3 aylık bebeğim kucagimdaydi![]()
canım birde dış gebelik olayı var benim başıma geldi adetimi 3 gün geçince test yaptım pozitif çıktı snra hemen hastaneye gttk kan verdim iki gün snra ikiye katlanması gerekiyor sağlıklı gebelikte benim katlamadı 4-5 kere tekrarladı dktr kan testini emin olmak için ama hep çok azdı artış kesede görünmedi dış gebelik dediler hayati tehlikesi var hemen gebeliği sonlandırcaz dedi dktr hastaneye erken gittiğim için iğneyle düşürüldü 10 15 gün snra gtsm en iyi ameliyatla kurtulurdum dahada kötüleşebilirdimde o yüzden bence bi doktora git kan ver canım orda belli olur varsaEvet canim 1.5 senelik evliyim ilk hamileligimde kürtaj olmasaydı şuan 3 aylık bebeğim kucagimdaydi![]()
Ama erken dollenme olabiliyormus diye okumustum adetten hemen sonra hamile kalanlar varmis o yuzden belki bendede oyle olmus olabilir diye dusundum hatta gecen hamile bi arkadasimda hemen adet sonrasi hamile kaldigini soyledi hatta kendini hamile hissettigini soylerdi baya erkenden bende olamaz ovulasyon gunleri var falan demistim kendisinin 4 bebegi hep hemen adet sonrasi kaldigini soylemistiAdete 10 gün varsa daha 4 gün önce yumurta çatlamış demektir, daha bi gebelik oluşsa da rahme yerleşmemiş oluyor bir belirtisi olma ihtimali için en azından ovulasyondan 6-7 gün minimum geçmiş olmalı . Tamam hepimiz gebe olmak istiyoruz da sivilce çıksa gebelik belirtisi mi noktasına gelmeyelim arkadaşlar . Adet günğne kadar bekleyip adet olunmamışsa belirtiden bahsedilir boşuna yormayın kendinizi.
63 gün adet olmadım böyle ottan nem kapmadım abartı geliyor
E canım o bambaşka bi konu ama bak şimdi. Adete on gün var yazınca sen ovu testi vb bi ürünle takip yaptığını düşündüm çünkü kesin nerden bilebiliyorsun. Benim 27-73 arasında oluyor misal. Genel dğzenim şuan 37 üzerine. Ovu takibinde gördüğümde ancak söyleyebiliyorum şu kadar gün var diye adetime. Şuan mesela 4 gün var ama hiçbir hareketi gebelik belirtisi mi ki diye aramıyorum. Niye dersen,Ama erken dollenme olabiliyormus diye okumustum adetten hemen sonra hamile kalanlar varmis o yuzden belki bendede oyle olmus olabilir diye dusundum hatta gecen hamile bi arkadasimda hemen adet sonrasi hamile kaldigini soyledi hatta kendini hamile hissettigini soylerdi baya erkenden bende olamaz ovulasyon gunleri var falan demistim kendisinin 4 bebegi hep hemen adet sonrasi kaldigini soylemisti
Cok deneyimli gordum seni banada cevap verebilir misinE canım o bambaşka bi konu ama bak şimdi. Adete on gün var yazınca sen ovu testi vb bi ürünle takip yaptığını düşündüm çünkü kesin nerden bilebiliyorsun. Benim 27-73 arasında oluyor misal. Genel dğzenim şuan 37 üzerine. Ovu takibinde gördüğümde ancak söyleyebiliyorum şu kadar gün var diye adetime. Şuan mesela 4 gün var ama hiçbir hareketi gebelik belirtisi mi ki diye aramıyorum. Niye dersen,
O bahsettiğin akıntı da yaşayıp adet oldugum oldu.
Hamileliğin on belirtisi diye sıralanan tüm belirtilerle, hatta lekelenme kanamasıyla bile 63 günde adet oldum gecen. Test hep negatifti. O sebeple hiçbirini çok da düşünüp kendini hüsrana uğratmamak gerek bence.
Aa bu arada hamileyken de hayatımın en rahat bi haftasını gecirmiştim, ne adet ne gebelik belirtisi sıfırdı. Kan testinde negatif çıkınca hiç düşünmemiştim.
İshal olmuştum deli gibi, demiştim ki ilaç yaptı.
İnanılmaz koku tahammülsüzlüğüm vardı, demiştim ki demek adrt geliyor
Ne akıntı, ne rahim ağrısı ne kramp sıfırdı.. içerde bebe varmış
Adetine on gün varsa 1 hafta daha bekle derim. Zaten normalsen bizden değilsen 28-30 civarı adet olursun. Adet sonrası hemenyumurtladıysan bile 24-25 güne denk geliyor . Yine de erken.
Aynen haklisin dusunmicem dusundukce bunalim geliyor adetim 26-28 arasi oluyorE canım o bambaşka bi konu ama bak şimdi. Adete on gün var yazınca sen ovu testi vb bi ürünle takip yaptığını düşündüm çünkü kesin nerden bilebiliyorsun. Benim 27-73 arasında oluyor misal. Genel dğzenim şuan 37 üzerine. Ovu takibinde gördüğümde ancak söyleyebiliyorum şu kadar gün var diye adetime. Şuan mesela 4 gün var ama hiçbir hareketi gebelik belirtisi mi ki diye aramıyorum. Niye dersen,
O bahsettiğin akıntı da yaşayıp adet oldugum oldu.
Hamileliğin on belirtisi diye sıralanan tüm belirtilerle, hatta lekelenme kanamasıyla bile 63 günde adet oldum gecen. Test hep negatifti. O sebeple hiçbirini çok da düşünüp kendini hüsrana uğratmamak gerek bence.
Aa bu arada hamileyken de hayatımın en rahat bi haftasını gecirmiştim, ne adet ne gebelik belirtisi sıfırdı. Kan testinde negatif çıkınca hiç düşünmemiştim.
İshal olmuştum deli gibi, demiştim ki ilaç yaptı.
İnanılmaz koku tahammülsüzlüğüm vardı, demiştim ki demek adrt geliyor
Ne akıntı, ne rahim ağrısı ne kramp sıfırdı.. içerde bebe varmış
Adetine on gün varsa 1 hafta daha bekle derim. Zaten normalsen bizden değilsen 28-30 civarı adet olursun. Adet sonrası hemenyumurtladıysan bile 24-25 güne denk geliyor . Yine de erken.