Gebeliğe Hazırlık Hamilelik belirtileri

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Dolunnaay

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
10 Ağustos 2019
26
4
1
32
Merhaba kizlar bende hamilelik belirtilerini merak ediyorum benim adet bitimi 7 gun iliski oldu son bir kac gundur karnimda sislik olustu dunde ic camasirimda koyu kahve leke gordum dedikleri yerlesme kanamasi olabilirmi? Ekledigim fotograftaki gibi bugun cok yogun akintim var baska belirtim yok adetime 10 gun var tam

Eklentiler

• 20190817_024724.jpg
    20190817_024724.jpg
    136 KB · Görüntüleme: 249
Yerleşme kanaması olabilir kiminde erken kiminde geç oluyor . Yoğun akıntı her zaman olabilir karın şişliği regl belirtisi olabilir . Henüz çok erken biraz sabredin bekleyin adet gününüzde testle öğrenirsiniz şu an her şey belirsiz .

Adetim 13 geçti test yaptim negatif çıktı bulanti ve koku hassasiyeti başladı benim gibi olanlar varmi lütfen yardım edin

Gonal f vuruldum sonrasında çatlama ignesi ovitrelle vurulamadim bazi durumlardan dolayi

Kimse yokmu ????
Ben hamile olduğumu adet gecikmesi olmadan anlıyorum göğüslerde hafif hafif damarlaşma oluyor en azından bi tane bile görsem hamile olduğumu anlıyorum ve büyümesinden normale göre daha büyüdüyse ve damar görünüyorsa hamile olabilirsin

Merhaba kizlar bende hamilelik belirtilerini merak ediyorum benim adet bitimi 7 gun iliski oldu son bir kac gundur karnimda sislik olustu dunde ic camasirimda koyu kahve leke gordum dedikleri yerlesme kanamasi olabilirmi? Ekledigim fotograftaki gibi bugun cok yogun akintim var baska belirtim yok adetime 10 gun var tam
bu bende gecen ay cook vardi. dr a gittim adetten sonra mantar cikti enfeksiyon kaplamis rahmimi. krem verdi ucu var rahime enjekte ediyorsun kremi. bir de adacayi yagi kullandim gecti cok sukur. bir ihtimal hamileligi engelleyebiliyor bu durum.

beyaz kisminda mi damarlasma kahverengi uc kisminda mi.. benimkahverengi bolgede yesil damarlar belli olmaya baslamis.

beyaz kisminda mi damarlasma kahverengi uc kisminda mi.. benimkahverengi bolgede yesil damarlar belli olmaya baslamis.
Canım uç kısmı ve kahverengi alandada olabilir diğer yüzeydede hamilelik oluşunca süt kanalları da oluşmaya başlıyor inşallah hamilesin dir yinede adet gecikmesini beklemen daha doğru olur

Canım uç kısmı ve kahverengi alandada olabilir diğer yüzeydede hamilelik oluşunca süt kanalları da oluşmaya başlıyor inşallah hamilesin dir yinede adet gecikmesini beklemen daha doğru olur
iki gun gecikti ama test negatif. asiri gaz ve sislik var hayatimda hic olmadigi kadar. dort aylik hamile gibi geziyorum. tecrube ettiniz mi boyle bir seyi hic

Adete 10 gün varsa daha 4 gün önce yumurta çatlamış demektir, daha bi gebelik oluşsa da rahme yerleşmemiş oluyor bir belirtisi olma ihtimali için en azından ovulasyondan 6-7 gün minimum geçmiş olmalı . Tamam hepimiz gebe olmak istiyoruz da sivilce çıksa gebelik belirtisi mi noktasına gelmeyelim arkadaşlar . Adet günğne kadar bekleyip adet olunmamışsa belirtiden bahsedilir boşuna yormayın kendinizi.
63 gün adet olmadım böyle ottan nem kapmadım abartı geliyor

Back