Hamilelik belirtileri

Nisanipek

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
10 Mart 2019
120
82
48
30
Arkadaşlar merhaba daha önce esimde sperm ileri hareketinde sorun vardı şuan herşey düzeldi çok şükür ama hala gebelik oluşmadı size sormak istediğim adetten 8 gün önce göğüs ağrısı oluyor bende o ağrı olur olmaz umudumu o ay kaybediyorum acaba hamileyken de aynı göğüs ağrısı olur mu adet olacak gibi yoksa hamileyken ağrı olmaz mı birax karışık yazdım kusura bakmayın

Hamileykende o göğüs ağrısı oluyor canım,bazılarıda hiç hissetmediğini söylüyorlar kişiye göre değişiyor sanırım,gönlüne göre olur inşallah güzel haberler alırsın
İnşallah

Benim hamile kaldigim ay 10 gün onceden gogus hassasiyetim baslamisti normalde adete 3 5 gun kala baslardi. Ve hala devam ediyor

Göğüs ağrısı elbette olur biraz sabredin umut vermwyelim.

Adet doneminde olan tum belirtiler hamileliktede olabiliyor. Birebir aynilari o yuzden oylemi boylemi diye dert etmeyin rahat olun... hic belirti olmayabilirde benim kasik agrisi disinda hic belirtim olmadi ne bulanti ne baska bisey

Canım merhaba
CANIM merhaba benim eşmdede ayni sorun vardi hatta varikosel var ameliyat dedi ama doktor bi vitamin verdi biz yaninda keciboynuzu pekmezi kullandık 3 ay tedaviye haziranda başladık ve o ay geciktim bende ama hamile değildim bu ayda aynı sendeki gibi belirti oldu geciktim ama ümitlenmek istemedim 3 ay dediği için doktor ama aynı adet belirtileri var di bende göğüs kenarlarında sanki bisey varmış gibi sanki adet olmuşum gibi akıntı var di sürekli lavobo ya gidiyordum oylesine test aldım ve hamile olduğumu öğrendim hiç beklemediğin bi anda oluyor yeterki ümidini kaybetme

Merhaba bebeğiniz hayırlı olsun . Eşiniz hangi ilacı kullanmıştı

Ayyy ne kadar güzel bir haber Allah'ım tamamına erdirsin inşallah hangi vitameni kullandınız acaba harekette mi sorun vardı sizinde

Böyle okudukça ümitleniyorm bizde varikosel yok hormanlari falanda iyi ama niye hareketsizlik var bizde bilmuoruz gerçi vitaminle düzeldi ama ileri hareket yüzde 30 civari ama yeterli mi bilmiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…