Hamilelik belirtileri

İnşallah canım yaa ama bi umudum gitti gibi yaaa adet gibi değildi ya heyecanlandım ilk kez yaşadım böyle bişeyi umarım yine de yerleşme kanamasıdır

Arkadaşlar merhaba. Sizlere danışmak istiyorum. Esnerken hapşırırken yada yataktan kalktığımda kasıklarımda gerilmeler hissediyorum kısa sürede geçiyor. Doktor kese dışında ufakta olsa kanama gözlemledi. Düşük riski az da olsa varmış. Acaba gerilmelerin devam etmesi bundan kaynaklı olabilir mi? Yoksa normal mi sizce? Şuan 6 haftalık gebeyim.

merhaba canım bebeğini çok istiyorsan mutlaka riskli gebelikler uzmanına git,izmirde yaşıyorsan bir isim önerebilirim.sağsalim kucağına alırsın inşallah

hanımlar size birşey danışmak istiyorum adetim geçeli 10 gün oldu sağlık ocağında test yaptırdım,sonuç 1,4 U/L çıktı hamilelik için 0-10 U/L olmalıymış.doktora hamilemiyim dedim bana göre degilsin dedi.bu konu hakkında bilgisi olan varmı,internete baktığımda test sonuçlarını mlU/mlL olarak veriyor.bana yardım edermisiniz

merhaba canım bebeğini çok istiyorsan mutlaka riskli gebelikler uzmanına git,izmirde yaşıyorsan bir isim önerebilirim.sağsalim kucağına alırsın inşallah
İzmir de yaşamıyorum. Riskli gebelikler uzmanı ilk defa duydum kadın Doğumdan farklı mı

İzmir de yaşamıyorum. Riskli gebelikler uzmanı ilk defa duydum kadın Doğumdan farklı mı
evet canım,beni 5,5 ay takip eden doktora 4,5 aylıkken söylemiştim bu tip yakınmalarımı dikkate almadı rahim genişliyor dedi,kontrol masasından kalkamayınca ağrıdan beni pat diye ortada bıraktı ben takip edemem doğum olabilir dedi ve riskli gebelikler uzmanına git dedi.5,5 aylık hamileliği kimse takibe almak istemez ama 2. doktorum çok çok çok iyiydi,ALLAH izin verdi doktor vesile oldu yavrumuzu sağlıklı kucağımıza aldık.inşallah sende sağlıkla kucağına alırsın inşallah.

İnşallah

Arkadaşlar bana da yardımcı olurmusunuz acaba ? 2 gün günüm geçti ve dün gece çok şiddetli kasık agrisi ve bel ağrısı yaşadım . Evde bir kaç test yaptım. Eczaneye gidemediğim icin . Pozitif cıktı yaptığım 3 test de . Başka nasıl Anlarim ve ne yapmam lazım . Nolur yardim edin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…