Hamilelik belirtileri

Ssaaa

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
15 Nisan 2019
20
2
1
Merhaba arkadaşlar ben iki ay önce 9 haftalık bebeğimin kalp atışları durduğu için kürtaj olmak zorunda kaldım şimdi de gebe olmaktan supheleniyorum adetime iki gün var bugün sabah ilk idrarimle test yaptım ama sonuç negatif kendimden çok supheleniyorum sürekli kasık ağrılarım var uyumak istiyorum sizce hamile miyim hamile olsaydım çıkardı diye düşünüyorum bebiş istiyoruz boyle yaşayan var mı varsa yardımcı olur musunuz?

Testi erken yapmışsınız adet gününüz geçerse tekrar ediniz. Belirtiler de psikolojik olabilir düşünmemeye çalışın hakkınızda hayırlısı olsun.

Testi erken yapmışsınız adet gününüz geçerse tekrar ediniz. Belirtiler de psikolojik olabilir düşünmemeye çalışın hakkınızda hayırlısı olsun.
Adetim geciktikten sonra mı yapayım çok sabırsız davranıyorum dayanamıyorum napayım

canım bede aynısını yaşadım 9 haftalıkken bebeğin kalbi durdu aradan 6 ay geçti sonra hamilelik duşunyordu kist vardı soğan kuru kulandım ve Allahın izni ile hamile kaldım ve bugun örendim adetim 2 gun geçti test yaptım çıktı bence sen bekle adetini geçmesin bendede çok kasık ağrı bel ağrı heran adet olacakmışım gibidim

Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin bende çok istiyorum adet olmak istemiyorum

Rabbim yerink sağlıklı evlatla doldursun inşallah arkadaşım.
Ama lutfen stres yapma bu yaşadıkların psikolojikte olabilir çünkü. Streste en büyük engel maalesef gebeliğe.
Adetin gecince tekrar dene, gönlüne göre nasip etsin inşallah Rabbim.

Amin teşekkür ederim

Ben de dün kürtaj oldum 10 haftalık bebeğimin kalp atışları durduğu için. Ben de çocuk istiyorum. Kaç gün sonraya ilişkiye girdin doktorun hemen önerdi mi hamile kalmanı. Bu arada hamile misin merak ettim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…