Hamilelik Belirtileri

Yagmur2217

Hadi hayırlısı...
Kayıtlı Üye
29 Ağustos 2018
7
5
6
Sakarya
Arkadaşlar erken hamilelik döneminde döllenmis yumurtanin rahim duvarına tutunması aşamasında sıkıntı yaşayan var mi? Ve böyle bir sıkıntı varsa doktor müdahalesi ile önüne geçilebiliyor mu? Ben tüm belirtileri yasadigimi düşünürken bir anda adet oldum. Bu tarz bı problem var mıdır sizce?

Yagmur2217 Hamilelik belirtileri adet belirtileriyle aynıdır ve bazen vücudumuz bize oyun oynar .
Ben hamıle kaldıgımda Bata 3 varken bel ağrısı ve gaz vardı . Oda aynı adet belirtilerimdi . Adetım geçtikten sonra göğüs ağrılarım başladı .
5+5 kende bulantılar

Evet doğrudur bu kısim hakkında bilgim var okadar çok şey okudum ki bununla ilgili anlatamam. Sadece tutunma ile ilgili bı saglik problemi olabiliyor mu yani böyle bı rahatsızlık var mıdır diye merak ettim. Cunku son iki aydır hep aynı şey oluyor adetim birkaç gün gecikiyor kasıklarım sancilaniyor ara ara da pembemsi lekelenmelerim oluyor tam umitlenmeye başlarken bir anda adet oluyirum.

Reactions: H E
Ne zamandır korunmuyorsunuz ?

1.5 senelik evliyim. 4 aydır istiyoruz ama henüz nasip olmadı. Ama haftaya bir doktora gorunucem insallah.Sürekli elimde telefon içim dışım hamilelik oldu
Bana doktorlar 6 ay dene olmazsa gel demişlerdi .
Sende 1 2 ay daha dene ama kafanda düşünüp durma .
Bak ben 6 yıl korundum .
Ve bıraktıgım ay ilk ay olmaz diyerek yaptım ve ilk ay hamıle kaldım . Sağlıklı bir hamılelik olmadı ama oldu sonucta ..

Sana tavsıyem lutfen fazla kafana takma . Şuan düşünceğin sey aman 2 ay da olmaz zaten şu 2 ay geçsinde doktora gideyim de ..

Evet haklisin canım biraz fazla kafama taktigim doğrudur ama insanın elinde olmuyor maalesef. Yine de en azından doktora görünüp genel bir muayene olma konusunda kararlıyım bilinclenmekte fayda var herşey yolundaysa yani benden kaynaklı problem yoksa akısina birakicam :) teşekkür ederim yanıtladığın için Allah sana ve bebeğine de uzun omurler versin sağlıkla büyüt

Reactions: H E
yanii sana tavsiyem bir sıkıntı yoksa çok irdeleme çok araştırma çok okuma
bırak daha evlisin ve allahın izniyle olur

Bu bebeğim maalesef gelişmedi .
Allahım tekrar nasip eder inşallah .

Rabbım sana ve isteyen herkese nasip etsın

Bende denerken elimde telefon o belirti miydi şu neydi öyle miydi derken içim dışım gebelik olmuştu ve haliyle olmuyodu en son baya sıkılıp bırakmıştım ovulasyon falan takip bile etmedim o ay oldu üstelik kendiliğinden olmasıda zordu vazgeçtiğin sahalar senindir diyorlar ya aynen öyle. Her anlamda gerçekten kabullendiğinde oluyor canım tevekkül et inşallah gelicektir bebişin

Tes

Amin canım haklisin insallah öyle olur bekleyip gorucez bakalim hayırlısı. :)

Adet gecikmesi bas agrisi alt karin agrisi ve halsizlik var
Yani olabilr de olmayabilir de .Sasirtici olabiliyor.Test yaptiniz mi.Yanlis anlamayin umut vermek istemiyorum ama alt karin agrisi devam eder olmazsa test yapin

Yani olabilr de olmayabilir de .Sasirtici olabiliyor.Test yaptiniz mi.Yanlis anlamayin umut vermek istemiyorum ama alt karin agrisi devam eder olmazsa test yapin
Yarin hem kan tahrili yaptircam hemde test alcam insallah vardir yaa alt karin bolgem sancili agriyoo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…