- Konu Sahibi Yagmur2217
-
Ne zamandır korunmuyorsunuz ?Evet doğrudur bu kısim hakkında bilgim var okadar çok şey okudum ki bununla ilgili anlatamam. Sadece tutunma ile ilgili bı saglik problemi olabiliyor mu yani böyle bı rahatsızlık var mıdır diye merak ettim. Cunku son iki aydır hep aynı şey oluyor adetim birkaç gün gecikiyor kasıklarım sancilaniyor ara ara da pembemsi lekelenmelerim oluyor tam umitlenmeye başlarken bir anda adet oluyirum.
Ne zamandır korunmuyorsunuz ?
Bana doktorlar 6 ay dene olmazsa gel demişlerdi .1.5 senelik evliyim. 4 aydır istiyoruz ama henüz nasip olmadı. Ama haftaya bir doktora gorunucem insallah.Sürekli elimde telefon içim dışım hamilelik oldu
Bana doktorlar 6 ay dene olmazsa gel demişlerdi .
Sende 1 2 ay daha dene ama kafanda düşünüp durma .
Bak ben 6 yıl korundum .
Ve bıraktıgım ay ilk ay olmaz diyerek yaptım ve ilk ay hamıle kaldım . Sağlıklı bir hamılelik olmadı ama oldu sonucta ..
Sana tavsıyem lutfen fazla kafana takma . Şuan düşünceğin sey aman 2 ay da olmaz zaten şu 2 ay geçsinde doktora gideyim de ..
Bu bebeğim maalesef gelişmedi .Evet haklisin canım biraz fazla kafama taktigim doğrudur ama insanın elinde olmuyor maalesef. Yine de en azından doktora görünüp genel bir muayene olma konusunda kararlıyım bilinclenmekte fayda var herşey yolundaysa yani benden kaynaklı problem yoksa akısina birakicam :) teşekkür ederim yanıtladığın için Allah sana ve bebeğine de uzun omurler versin sağlıkla büyüt
Bu bebeğim maalesef gelişmedi .
Allahım tekrar nasip eder inşallah .
Rabbım sana ve isteyen herkese nasip etsın
yanii sana tavsiyem bir sıkıntı yoksa çok irdeleme çok araştırma çok okuma
bırak daha evlisin ve allahın izniyle olur
Bende denerken elimde telefon o belirti miydi şu neydi öyle miydi derken içim dışım gebelik olmuştu ve haliyle olmuyodu en son baya sıkılıp bırakmıştım ovulasyon falan takip bile etmedim o ay oldu üstelik kendiliğinden olmasıda zordu vazgeçtiğin sahalar senindir diyorlar ya aynen öyle. Her anlamda gerçekten kabullendiğinde oluyor canım tevekkül et inşallah gelicektir bebişin
Bende denerken elimde telefon o belirti miydi şu neydi öyle miydi derken içim dışım gebelik olmuştu ve haliyle olmuyodu en son baya sıkılıp bırakmıştım ovulasyon falan takip bile etmedim o ay oldu üstelik kendiliğinden olmasıda zordu vazgeçtiğin sahalar senindir diyorlar ya aynen öyle. Her anlamda gerçekten kabullendiğinde oluyor canım tevekkül et inşallah gelicektir bebişin
Herkese gore farklilik gosterir canim .Ne gibi sikayetlerin varYaa arkadaslar hamilelik belirtisinde bas agrisi varmi ve nelerdir bana soylermisiniz
Adet gecikmesi bas agrisi alt karin agrisi ve halsizlik varHerkese gore farklilik gosterir canim .Ne gibi sikayetlerin var
Yani olabilr de olmayabilir de .Sasirtici olabiliyor.Test yaptiniz mi.Yanlis anlamayin umut vermek istemiyorum ama alt karin agrisi devam eder olmazsa test yapinAdet gecikmesi bas agrisi alt karin agrisi ve halsizlik var
Yarin hem kan tahrili yaptircam hemde test alcam insallah vardir yaa alt karin bolgem sancili agriyooYani olabilr de olmayabilir de .Sasirtici olabiliyor.Test yaptiniz mi.Yanlis anlamayin umut vermek istemiyorum ama alt karin agrisi devam eder olmazsa test yapin
Bana soyleyin soylemeyin ben sorumu sorcamzaten tutunmamasi daha iyi cunku sagluksiz bir gebeligi rahim kabul etmiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?