• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

HAMİLELİK BELİRTİLERİ

Mormenekse27

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
6 Mayıs 2018
12
5
1
32
merhaba hanımlar 10 aylık evliyim ilk defa bu ay bebek denedim yarın adet günüm aşırı derecede gazım ;gögüs şişliği; üşüme adet olacakmışım gibi kasık ve sırtımda agrı var sizin belirtileriniz nelerdi ?

merhaba hanımlar 10 aylık evliyim ilk defa bu ay bebek denedim yarın adet günüm aşırı derecede gazım ;gögüs şişliği; üşüme adet olacakmışım gibi kasık ve sırtımda agrı var sizin belirtileriniz nelerdi ?
aynı şekilde saydığın tüm belirtiler bende de vardı :) ilk denememizdi.Adetime 4 gün kala test yapmıştım silik çizgiyi görmüştüm :) inşallah hamilesindir canım

Benim de adetim 7 gün geçti kızlar aniden ayağa kalkınca kasiklarimda bi gerilme sancı oluo goguslerimn ucu cok acio test nezaman yapsam acaba hamilemiyimdr szce

Hamileyim kızlar 5 haftalık ultrason da da kese göründü haftaya kalp atışlarını dinlicez inşallah duyarz
Maşallah rabbim hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin.. göğüs şişliği olmuştu demiştin ağrı olmadı mı benimde şuan öyle de ama hiç umudum yok :( başka belirtiler eklenmişmiydi bunları yazdıktan sonra

Maşallah rabbim hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin.. göğüs şişliği olmuştu demiştin ağrı olmadı mı benimde şuan öyle de ama hiç umudum yok :KK43: başka belirtiler eklenmişmiydi bunları yazdıktan sonra
Amin cnm hala aynı belirtiler devam ediyor sadece iştahım hiç yok çok uyuorum ve akintim acayip çoğaldı

Merhaba Arkadaslar
1 senedir kadınlar kulubundeki belirtileri okuyorum ve her ay umitleniyorum.Bir gün bende hamile kalırsam diye ant içtim buraya yazı yazıcagıma.
Bu ay sizler gibi gogus şişlikleri takip ettim,bulantım var mı dıye test ettım,bel agrılarımı dınledım ama size gercegı solemek ısterım ki bu ay 1 seneyle karsılastırdıgımda hiç bir şey yasamadım ve HAMILEYIMM :))
Her ay goguslerım sıstı dıye heycanlandım bu ay hıc belirtisiz keseyı gordum.
Diceğim o ki herkezin belirtileri birbirinden farklıymış. Stres yapmayın.Allah hepimize sağlıklı sıhatli bebekler nasip etsin :emir_bebek:

Merhaba Arkadaslar
1 senedir kadınlar kulubundeki belirtileri okuyorum ve her ay umitleniyorum.Bir gün bende hamile kalırsam diye ant içtim buraya yazı yazıcagıma.
Bu ay sizler gibi gogus şişlikleri takip ettim,bulantım var mı dıye test ettım,bel agrılarımı dınledım ama size gercegı solemek ısterım ki bu ay 1 seneyle karsılastırdıgımda hiç bir şey yasamadım ve HAMILEYIMM :))
Her ay goguslerım sıstı dıye heycanlandım bu ay hıc belirtisiz keseyı gordum.
Diceğim o ki herkezin belirtileri birbirinden farklıymış. Stres yapmayın.Allah hepimize sağlıklı sıhatli bebekler nasip etsin :emir_bebek:
Amin cnm benim ilk gebeligimde senin gibiydim hiç bir belirti yoktu ama bu ikinci gebeligim çok zor gecio sancım cok var

Kızlar bat 10temmuzdu 20 21 temmz iliski oldu yumurtlamadan sonra 27 temmzda kahvereng leke şeklinde akıntm oldu.2 gün leke şeklinde geldi adet olcam sandm sonra kesildi birkacgune sonrada beyaz akıntm oldu sizce hamileleik belirtisi mi .o akıntı ne olabilir.

Adet öncesi gün içinde ve akşamları erkenden uykum gelirdi. Tatlıları löp löp götüren ben dişlerimin hassasiyetinden hiç yiyemedim. Göğüsler deki hassasiyet aynıydı adet belirtisi gibi. Adet günümde ara ara sancılar giriyordu adet oldum sanıyordum. Gecikmenin 3. Günü durup dururken sol kolum uyuşmuştu. 5. Günüde test yaptım. Sonuç 10+1 olduk elhamdulillah Rabbime çok yalvardım dualarımı kabul etti.. İnşaAllah isteyen herkese nasip olsun :)

Back