Hamilelik belirtileri

Kasik ağrısı ne zaman başladı sende canım benim ilişkiden sonra başladı 10 12 gündür arada bir ağrıyo bide göğüs uclarim her zamankinden daha büyüdü ve koyulaşti adetime 9 gün kala idrar testi yaptım negatif çıktı şuan da 5 gün var bekliyorum bakalım

Arkadaşlar benim belirtim yoğun kasık ağrısı ve göğüste dolgunluk, hassasiyetti ancak adet olucam sanıyordum adet belirtisi gibiydi. Sadece eskiden göğüs ağrım fazla olmazdı, bu kez göğüs ağrısı şişmesi olunca herhalde çok sancılı kötü bir adet ayı geçircem diye düşünmüştüm ki 5 günlük gecikmeyle öğrendim gebeliğimi.

Allahim benim bu habere cok ihtiyacim var kizlar ben bekarken aLti ay arayla iki kez yumurtalik kisti ameliyati oldum olumden dondum cok zor gecti ameliyTlarim doktor evlen dedi simdi alti aylik evliyim ve hala kist var ucuncu ameloyati olmam lazim ama olursam birda ha coxugum olamayabilor belkide yumurtami alabilirler ve her ay deniyorum sonu husran bu ay bi farklilik var kist solda normalde orda agrim olurdu ama bu kez sag tarafim agriyo geceden beri kocam doktora gidelim dedi ben klrkuylrum ya yine yoksa lutfen dua edin lutfenn

Arkadaslar dun aksam ustu boyle rahmimde carpinti gibi bisi oldu ve ondan bir kac saat sonra sag tarafta bir agri oldu kasikta boyle batma agri hissi olustu cok agriyor idrara cikiyorum sik sık ama cok su icerim ve migdem yaniyor ve acayip bi migfe kazintim oldu dun aksam gece sicak su torbasi koydum ayagimin altina cunku doktorum yumurtaliklara koyma zararli olur dedi ondan ayagimin altina koydum ve hala ayaga kaltigimda agri olusuyor ve acayip bi so geliyor agzima hani afedersiniz istifar edince olusan bi acilik varya oyle bir acilik olusuyor oyle bir su geliyor agzima canm hic bisi istemiyor alti aydir ugrasiyorum iki kere yumurtalik ameliyati oldum bu kezde solda var yine bebgimin olmasi lazim acaba hamilemiyim normalde adetime uc gun var litfen virsey soyleyin ne olur

Iki cocuk dogurdum ben bj anliyamadim hamilelik belirtisi
Taki iki aylik llupta 4 aya kadar anamdan emdigjm burnumdan gelene kadar
Igren mide bulantilari igrenc kokular dusun esim bile kokardi:)
Belirti diyince bu geliyor aklima

Benim BATa 4 gün kaldı. 1 yıldır 2. Defa sağdan yumurtladigim aydı bu ay.
Belirtilerim
- halsizlik
- sürekli uyuma isteği
- kasıklarda ağrı
- rahimde dolgunluk hissi
- dün ve ondan önceki gün yerleşme kanaması gibi bir sey vardı sabahları
- boğaz kuruluğu
- sık idrara çıkma
- duygusal ruh hali.

Kızlar ben ovulasyon testi yaptım ikinci çizgi belirdi.ama kopkoyu değil. Yumurtlamaya yaklaştım sanırım dimi"...

0.100 cikti sonuc valla ben size soyleyeyim kizlar ne kadar istersek vucut o kadar belirti cikariyor yani artik umursamayacam yeter yani kac sendeir pisikoloklardan cikamadim sirf cocuk icin evlendim kendi hayatimi maf ettim ne oldu 7 aydir evliyim olmuyor yani demem o bazi seyler belkide olmayinca hayrlidir takmayin kafaniza belkide budur hayr

Arkadaslar merhaba ben 7 aylik evliyim. Bebek istiyoruz ve korunmuyoruz. Bu ay ben 30 aralikta adet olmam lazimdi bugun ayin 4 u ve ben daha adet olmadim sancim var fakat bugun benden sadece kahverengi renkte bir akinti geldi. Iltihap yada kist vb bir problemim yok cok sukur. Bazi kaynaklarda erken gebelik belirtisi diye okudum. Boyle biseyin dogrulugu varmi? Yada buna benzer bu olayi yasayanlardan yorumlarinizi bekliyorum

Cnm insallah oyledir ama kendini sikintiya koyarsan varsada olmaz onun icin stres yapma

Kızlar ben geçen ayın 23 u kimyasal gebelik yaşadım 5 haftalık bebeğim düştü biz ara vermeden kanamam bitince devam ettik Ocak 5 te oldu ilişki bugün kasık ağrım var acaba tekrar hamile kaldım da bebekmi yerleşiyor yoksa başka bişey mi bı fikri olan varmı ? çevrenizde kimyasal düşük yapıp adet görmeden hamile kalan varmı ?

Merhabalar araniza yeni katildim çok arastirdim adetime 3 gun var ve test yaptim silinik çıktı daha belirgin ama resim boyle çıktı sizce hamilemiyim

Canım moralini bozmak istemem ama sabah bende yaptım aynı böyle cıktı akşam üstü merak edip bir daha yaptım negatif cıktı gönderdiğim sabah yaptığım bende anlamadım yani

Eklentiler

• 1122F694-9F69-47C0-A781-31FC9700D93D.jpeg
    60,3 KB · Görüntüleme: 140
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…