- 30 Kasım 2017
- 38
- 14
- 8
- 30
- Konu Sahibi Poyraz Deniz
-
Kasik ağrısı ne zaman başladı sende canım benim ilişkiden sonra başladı 10 12 gündür arada bir ağrıyo bide göğüs uclarim her zamankinden daha büyüdü ve koyulaşti adetime 9 gün kala idrar testi yaptım negatif çıktı şuan da 5 gün var bekliyorum bakalımSlm hanımlar bugün adetine 5 gün kala gebelik testi yaptım saat 15de 2 -3 dk içinde gölge şeklinde 2 .çizgi cıktı belirtiler yumurtlama bitince sarı akinti kirpik karışması sık idrara çıkma zaman zaman kaşık bel ağrısı göğüslerim herzamanki büyümeden daha büyük gece uykudan uyanma küçük tuvalette farklılık bitiyoren tekrar sızma oluyo uyku hali başladı iştahım açıldı gebelik testini yorumlarısınız sabah yine yapicam
Ben yeni üyeyim mesajınızı şimdi gördüm sonucu öğrenebildiniz mi inşallah hamilesindirArkadaslar lutfen bir bilgisi olan varsa soylesin rica ediyorum lutfen
Cnm insallah oyledir ama kendini sikintiya koyarsan varsada olmaz onun icin stres yapmaArkadaslar merhaba ben 7 aylik evliyim. Bebek istiyoruz ve korunmuyoruz. Bu ay ben 30 aralikta adet olmam lazimdi bugun ayin 4 u ve ben daha adet olmadim sancim var fakat bugun benden sadece kahverengi renkte bir akinti geldi. Iltihap yada kist vb bir problemim yok cok sukur. Bazi kaynaklarda erken gebelik belirtisi diye okudum. Boyle biseyin dogrulugu varmi? Yada buna benzer bu olayi yasayanlardan yorumlarinizi bekliyorum
Resim gelmedi canımMerhabalar araniza yeni katildim çok arastirdim adetime 3 gun var ve test yaptim silinik çıktı daha belirgin ama resim boyle çıktı sizce hamilemiyim
Canım moralini bozmak istemem ama sabah bende yaptım aynı böyle cıktı akşam üstü merak edip bir daha yaptım negatif cıktı gönderdiğim sabah yaptığım bende anlamadım yaniŞimdi yuklendi
Seninde benim gibi olmuş sabah ilk idrarla bir daha yapıcam sende yap bakalım benimde günüme 4 gün var daha buda akşam üstü yaptıgım negatifŞimdi yuklendi
Normal gebelik testimi yoksa ayrintilimiCanım moralini bozmak istemem ama sabah bende yaptım aynı böyle cıktı akşam üstü merak edip bir daha yaptım negatif cıktı gönderdiğim sabah yaptığım bende anlamadım yani
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?