- 21 Şubat 2019
- 1.429
- 4.736
- 133
- Konu Sahibi Nane surubu
-
Yumurtlamadan bes gun once hergun denedik yumurtlama gunude olduk ondan sonra basladi. Yani 3 mart adetimin son gunuydu 7 mart gunu basladikKaç aydır deniyorsunuz
Bu ay ilk denememiz canimYok ne zamandır çocuk istiyorsunuz yani bu ay ilk denemeniz mi
Anladım. Ilk aydan hamile kalmak zordur adeti bekleyin testi tekrarlayın derim. Gebelikte bulantılar 6.haftadan sonra başlıyor diye biliyorum. Ben 9 aydır istiyorum 9 ay boyunca yaşamadığım tek belirti doğum sancısı oldu. Kendinizi çok dinlemeyin ama yaşadığınız belirtileri ilerde gebelik belirtisi ile karıştırmamak için not edin.Bu ay ilk denememiz canim
Selam kizlar 27 subat adetim geldi ve alti gun surer bizde adet bitiminden cocuk calismalarina basladik yumurtlama donemine kadar tam gaz devam ettik ondan bir kac gun sonra mide bulantilari basladi kasik agrilarim gogus ucu agrilar ama oyle abarti degil halada devam ediyor daha cok aksamdan sonra basliyor. Acaba hamilemiyim diye kan testi yaptirdim carsamba gunu malum sigara kullaniyorum hap kullaniyorum hani hamileysem bunlari birakim bilim diyerek kan testi yaptirdim cuma gunu negatif oldugunu ogrendim uzulmedim bekledigim bir sonuctu cunku okadar sitelerde her bayanin yorumlarini dikkatlice okudum her bayanin belirtileri ayni olmuyor testler gibi kimisinin adetten once belli oluyor hamileligi kimisinin adetten sonra kimiside hamile oldugunu zannediyor beklemek cok zor bir surec adetimin gelmesine bes gun var bende merakla bekliyorum hani acaba diyorum kendimi hamilelige mi inandiriyormuyum ama ne bilim sanki eminmisim gibi biliyorum cunku bu surekli mide bulantisini kasik gogus agrilarini herzaman yasamiyoruz ne bilim
Allahim insallah gonlune gore verir tez zamanda istedigini alirsinAnladım. Ilk aydan hamile kalmak zordur adeti bekleyin testi tekrarlayın derim. Gebelikte bulantılar 6.haftadan sonra başlıyor diye biliyorum. Ben 9 aydır istiyorum 9 ay boyunca yaşamadığım tek belirti doğum sancısı oldu. Kendinizi çok dinlemeyin ama yaşadığınız belirtileri ilerde gebelik belirtisi ile karıştırmamak için not edin.
Sevindim canim bende adetimin gecmesini bekliyorum arada bi idrar testi de yapmiyor degilim )) nasip bakalimBen bat’tan bir hafta önce kan verdim negatifti. Bat’ta idrar testi yaptım pozitif çıktı. Geç döllenme olmuş olabilir, sonuçta bir de döllenmeden 12-13 gün sonra kanda çıkıyor ancak.
Allahim saglikla kucagina verir insallah bende heyecenla beklemedeyim isteBizim de durum aynıydı aynı belirtileri yaşadım adete 6 gün kala kan verdim negatif çıktı adetim 2 gün geçti idrar ve kan pozitif çıktı şuan 19 haftalık hamileyim
Hamilelikte bulantilar 7. Haftadan sonra başlıyor. Yani regl gecikmesi olmadan bulantı olmaz. Ben mide bulantısı nedeniyle doktora gitmiş 4 haftalık hamile olduğumu öğrenmiştim. Doktorum evet gebelik var ama bulantın gebelik ile ilgili değil diye anlatmıştı. Regl 1 hafta gecikmeden vücutta yeterli hormon salgılanmiyor bu da belirti vermiyor. Ergen gebelik belirtileri kasık ağrısı, göğüste hassasiyet regl döneminde de oluyor. Rahmin bebeğe hazırlık sureci belirtileri bunlar çünkü. Gebelik oluşmazsa regl ile atılır.Selam kizlar 27 subat adetim geldi ve alti gun surer bizde adet bitiminden cocuk calismalarina basladik yumurtlama donemine kadar tam gaz devam ettik ondan bir kac gun sonra mide bulantilari basladi kasik agrilarim gogus ucu agrilar ama oyle abarti degil halada devam ediyor daha cok aksamdan sonra basliyor. Acaba hamilemiyim diye kan testi yaptirdim carsamba gunu malum sigara kullaniyorum hap kullaniyorum hani hamileysem bunlari birakim bilim diyerek kan testi yaptirdim cuma gunu negatif oldugunu ogrendim uzulmedim bekledigim bir sonuctu cunku okadar sitelerde her bayanin yorumlarini dikkatlice okudum her bayanin belirtileri ayni olmuyor testler gibi kimisinin adetten once belli oluyor hamileligi kimisinin adetten sonra kimiside hamile oldugunu zannediyor beklemek cok zor bir surec adetimin gelmesine bes gun var bende merakla bekliyorum hani acaba diyorum kendimi hamilelige mi inandiriyormuyum ama ne bilim sanki eminmisim gibi biliyorum cunku bu surekli mide bulantisini kasik gogus agrilarini herzaman yasamiyoruz ne bilim
Merhaba bende belirtileri yasadim emin gibi oldum ama bir gun öncesinden adet oldum bugun. Gebelige hazirlayinca insan kendini butun belirtiler bas gosteriyor psikolojik heP emin ol. Test yaptim 5 gun kala negatifti belirtiler durdu ümidimi kesinceSelam kizlar 27 subat adetim geldi ve alti gun surer bizde adet bitiminden cocuk calismalarina basladik yumurtlama donemine kadar tam gaz devam ettik ondan bir kac gun sonra mide bulantilari basladi kasik agrilarim gogus ucu agrilar ama oyle abarti degil halada devam ediyor daha cok aksamdan sonra basliyor. Acaba hamilemiyim diye kan testi yaptirdim carsamba gunu malum sigara kullaniyorum hap kullaniyorum hani hamileysem bunlari birakim bilim diyerek kan testi yaptirdim cuma gunu negatif oldugunu ogrendim uzulmedim bekledigim bir sonuctu cunku okadar sitelerde her bayanin yorumlarini dikkatlice okudum her bayanin belirtileri ayni olmuyor testler gibi kimisinin adetten once belli oluyor hamileligi kimisinin adetten sonra kimiside hamile oldugunu zannediyor beklemek cok zor bir surec adetimin gelmesine bes gun var bende merakla bekliyorum hani acaba diyorum kendimi hamilelige mi inandiriyormuyum ama ne bilim sanki eminmisim gibi biliyorum cunku bu surekli mide bulantisini kasik gogus agrilarini herzaman yasamiyoruz ne bilim
Hakkınızda hayırlısı olsun Allah yüzünüzü güldürsün inşallahAllahim saglikla kucagina verir insallah bende heyecenla beklemedeyim iste
canın sana bu forumları çok okuyan birş olarak bir tavsiyeSelam kizlar 27 subat adetim geldi ve alti gun surer bizde adet bitiminden cocuk calismalarina basladik yumurtlama donemine kadar tam gaz devam ettik ondan bir kac gun sonra mide bulantilari basladi kasik agrilarim gogus ucu agrilar ama oyle abarti degil halada devam ediyor daha cok aksamdan sonra basliyor. Acaba hamilemiyim diye kan testi yaptirdim carsamba gunu malum sigara kullaniyorum hap kullaniyorum hani hamileysem bunlari birakim bilim diyerek kan testi yaptirdim cuma gunu negatif oldugunu ogrendim uzulmedim bekledigim bir sonuctu cunku okadar sitelerde her bayanin yorumlarini dikkatlice okudum her bayanin belirtileri ayni olmuyor testler gibi kimisinin adetten once belli oluyor hamileligi kimisinin adetten sonra kimiside hamile oldugunu zannediyor beklemek cok zor bir surec adetimin gelmesine bes gun var bende merakla bekliyorum hani acaba diyorum kendimi hamilelige mi inandiriyormuyum ama ne bilim sanki eminmisim gibi biliyorum cunku bu surekli mide bulantisini kasik gogus agrilarini herzaman yasamiyoruz ne bilim
Merhaba adetim bugünle beraber 6 gün oldu geçti yani kan vermek istiyorum ama erken mi bidem bulanıyor ama kusmuyorum kasiklarimda ara ara ağrım var dün akşam evde test yaptım böyle cikti sizce hamilelik var mı kan n3 zaman vermem dogrufurHamilelikte bulantilar 7. Haftadan sonra başlıyor. Yani regl gecikmesi olmadan bulantı olmaz. Ben mide bulantısı nedeniyle doktora gitmiş 4 haftalık hamile olduğumu öğrenmiştim. Doktorum evet gebelik var ama bulantın gebelik ile ilgili değil diye anlatmıştı. Regl 1 hafta gecikmeden vücutta yeterli hormon salgılanmiyor bu da belirti vermiyor. Ergen gebelik belirtileri kasık ağrısı, göğüste hassasiyet regl döneminde de oluyor. Rahmin bebeğe hazırlık sureci belirtileri bunlar çünkü. Gebelik oluşmazsa regl ile atılır.
bence gebesinMerhaba adetim bugünle beraber 6 gün oldu geçti yani kan vermek istiyorum ama erken mi bidem bulanıyor ama kusmuyorum kasiklarimda ara ara ağrım var dün akşam evde test yaptım böyle cikti sizce hamilelik var mı kan n3 zaman vermem dogrufur
Inşallah hamileyimdir çok istiyoruzbence gebesin
Kan ver git bence en kısa zamandaInşallah hamileyimdir çok istiyoruz
10 gün falan olsun öyle gideyim dedim zaten benim doktorumda yokmusKan ver git bence en kısa zamanda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?