Hamilelik Belirtileri Yaşadığını Düşünenler..

Ben birinden gizli koparilir koklanirsa ve saklanirsa diye biliyorum onu. Bi kadin koklamis biri gelince arkasina saklamis, gulun degdigi yerde gul izi cikmis bebeginde :) ay olsunda saglikla gelsinde dogum lekesi olsun isterse :)

Ben birinden gizli koparilir koklanirsa ve saklanirsa diye biliyorum onu. Bi kadin koklamis biri gelince arkasina saklamis, gulun degdigi yerde gul izi cikmis bebeginde :) ay olsunda saglikla gelsinde dogum lekesi olsun isterse :)
Aynen canım rabbim sağlıkla hayırlısıyla nasip eylesin inşallah sen hamile misin canım pko felan varmıydı sende

Bayanlar o kadar çok hah hamileyim sanırım deyip de negatif gördüm ki gaz, kasık ağrısı, göğüste büyüme-hassasiyet, halsizlik çabuk yorulma evet hepsi var. Ama yine de adet gecikmesini bekliyorum (çünkü adet öncesi sendromunda da neredeyse hepsi olabiliyor) inatla test yapmıyorum bu sefer

Peki hamile ciktin mi

Peki hamile ciktin mi
Bu sefer de hamile çıktım iyi mi Sanki ne kadar beklemiyorsan bir şeyi o kadar oluyor bu hayatta pes diyorum. Neredeyse 1 yıldır doktor ilaç vs. ne bunalımlara girdim çıktım. Birkaç aydır doktor ve ilacı bırakmıştık. Ama yumurtlama testi yapıyordum. Hayırlısını diliyorum herkes için

Son düzenleme:
kasık batma ve yanma
bugün sabah da test yaptım böyle çıktı
psikolojikmidir bilmiyorum göğüslerim sızlıyor şuan :)

Eklentiler

• 39F6E35C-9681-44BA-95DE-CA7E271CF6EA.jpeg
    16,6 KB · Görüntüleme: 104
Ya benim durumum karisik. Gunumden on gun once muthis bel agrisi. Devamli olacakmisim hissi. Suphelendim erken gebelik testi yaptim baltim cift cizgi. Ikincisi silik ama. Gunum gecsin doktara gideyim dedim ultrasonda bakti. Test yapmadi. 11 inde yapacakmis.bir dizi yasak koydu. Ilac alimi iliski agir hareket hepsi yasak dedi. Ama ben hala cok kotuyum. Devamli kanamam olacakmisim gibi hissediuorum. Gogusumun kahverengi kisminda buyume var. Yani hamileysem bu kadar agri niye. Doktor niye bekletiuo onuda anlamiyorum. Devreyi yaktim

Gününüz geçti ise idrar testinde pozitif görülecektir. Silik çizgi bence erken dönem hamilelik ben de o şekilde gördüm. Ama doktorunuz neden kan testi istememiş enteresan doğrusu ilk onu istiyorlar...

Gününüz geçti ise idrar testinde pozitif görülecektir. Silik çizgi bence erken dönem hamilelik ben de o şekilde gördüm. Ama doktorunuz neden kan testi istememiş enteresan doğrusu ilk onu istiyorlar...
Bunu hemsire bi arkadas soyledi. Tam yerlesmeden test yapmak istememistir diye. Iananin doktordan hic bisiy anlamadim. Zira idrar testinden de bahsettim. Bana dediki o testlere kafani takma. Kanda bakacam ben dedi. Ama gelde takma yani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…