Hamilelik Belirtileri Yaşadığını Düşünenler..

Canım adet belirtileri var mı? Genelde hamilelik belirtileri ile aynı derler ya
Hayır canım hiç bi şey yok.göğüslerim şişerdi hep.oda yok.sızlardı oda yok.regl olucam ağrısı olurdu.sanki böyle bi.şey akıcakda dökülecek gibi.şimdi oda yok var ama çok az.bi tek sağ kasığım ağrıyor.ve akıntım var

Bişey diyeyim mi gögüs ağrısı bende de yok :)) hadi inşallahhhh

Bi kaç gün daha bekle öyle test yap bence geç döllenme de olabilir o yuzden beklemek en iyisi canim dua etmeyi de unutma rabbim gönlüne göre en hayirlisini zamanında versin ins
Allah razı olsun canım bugün yapamayacağım gibi görünüyor zaten bakalım nasip ya ama bugün her an adet olacağım hissi var karnımda karıncalanma gibi olur ya öyle bir şey belim göğsüm baya hassas ama bakalım gelecek mi beklerim boştan yere gidip kan vermeyi sevmiyorum zaten damarlarim da bulunmuyor

Hayırlısı inşallah hakkimiz da ya beni de şüpheye düşüren tek şey bu bel ağrısı çay dağıtmak için bile eğilemez hale geliyorum kimseye de bir şey soylemeyemiyorum çıkmazsa boşa umitlenecekler diye birde supriz yapıp herkesi videoya çekmek istediğim bi hayalim var umarım gerçek olur hepimizin yüzü güler inşallah bu mübarek ayda

Ben yarını beklicem, test yapıcam sabahtan. En azından regl olduğumda ilaç falan içebilirim, geçen ay regl olduğumda acile gittiğimde iğne yapmamışlardı, gebelik şüphesi olabilir diye, hatta kadına bi gariplik olduğunu , reglimin kahverengi geldiğini söyledim, düşük de olabilir sadece parol içebilirsin diye eve göndermişti. Yani anlayacağın bir regl daha ağrı acı içinde geçrmek istemiyorum.

Ya işte garip bir durum bende bir ay bu şüphe yüzünden ateşler için de kaldım ilaç veremediler ben de pko var ilaçsız adet göremiyordum olmamıştım ondan rabbim hayırlısı ile nasip etsin inşallah bir an evvel

Inş olmazsin canim da güzel haberler senden de alırız beklemek her zaman daha iyisi emin ol en azından hayal kırıklığı olmuyor

Ay kızlar çok kötüyüm midem çok kötü hazımsızlık ve gaz problemi yaşıyorum bel ağrısı da çabası olmadım daha akıntı felan da yok meraktan da çatlıyorum eşime söylememek için zor tutuyorum kendimi kardeşim dr mide ilacı al deyip başımda dönüyor söyleyemiyorum kimseye

Canim umutlandirmak istemem ama ben hamile oldugumu bilmiyodum bulasik yikarken o kadar fena bir bel agrisi yasadim ki anlatamam. Bulasik cok fazlaydi bende yorgunluktan demistim. O gece agridan uyuyamadim nerdeyse. Hayirlisi olsun

Canim umutlandirmak istemem ama ben hamile oldugumu bilmiyodum bulasik yikarken o kadar fena bir bel agrisi yasadim ki anlatamam. Bulasik cok fazlaydi bende yorgunluktan demistim. O gece agridan uyuyamadim nerdeyse. Hayirlisi olsun
Çok sağol canım açıkçası bende hiç umutlanmak istemiyorum sabırla bekliyorum biraz önce gül kokladım bizim buralarda hamile kadın gül koklarsa leke olur çocukta derler birden ay olmaz inşallah dedim içimden tabi garip oldum bir an ama üzülmem olmasa bile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…