- 24 Kasım 2017
- 1.546
- 1.617
- 83
- Konu Sahibi MilamBebegim
-
Hayır canım hiç bi şey yok.göğüslerim şişerdi hep.oda yok.sızlardı oda yok.regl olucam ağrısı olurdu.sanki böyle bi.şey akıcakda dökülecek gibi.şimdi oda yok var ama çok az.bi tek sağ kasığım ağrıyor.ve akıntım varCanım adet belirtileri var mı? Genelde hamilelik belirtileri ile aynı derler ya
Bişey diyeyim mi gögüs ağrısı bende de yok :)) hadi inşallahhhhHayır canım hiç bi şey yok.göğüslerim şişerdi hep.oda yok.sızlardı oda yok.regl olucam ağrısı olurdu.sanki böyle bi.şey akıcakda dökülecek gibi.şimdi oda yok var ama çok az.bi tek sağ kasığım ağrıyor.ve akıntım var
Kaçıncı gününBişey diyeyim mi gögüs ağrısı bende de yok :)) hadi inşallahhhh
Benim 14cü günüm yumurtlamamın test yapdım belli belirsiz bi şey çıkdı.bugun olmasam 2 gün sonra tekrarlıycamBişey diyeyim mi gögüs ağrısı bende de yok :)) hadi inşallahhhh
O nasıl yapılır bilmiyorum yumurtlama dönemi hesaplama yani, ama pepapp kullanıyorum regl takvimi orada ovülasyona 3 gün kaldı diyor.B
Benim 14cü günüm yumurtlamamın test yapdım belli belirsiz bi şey çıkdı.bugun olmasam 2 gün sonra tekrarlıycam
Ben ulturasomda yaptırdım yum yakibi.ö yüzden biliyirumO nasıl yapılır bilmiyorum yumurtlama dönemi hesaplama yani, ama pepapp kullanıyorum regl takvimi orada ovülasyona 3 gün kaldı diyor.
Allah razı olsun canım bugün yapamayacağım gibi görünüyor zaten bakalım nasip ya ama bugün her an adet olacağım hissi var karnımda karıncalanma gibi olur ya öyle bir şey belim göğsüm baya hassas ama bakalım gelecek mi beklerim boştan yere gidip kan vermeyi sevmiyorum zaten damarlarim da bulunmuyorBi kaç gün daha bekle öyle test yap bence geç döllenme de olabilir o yuzden beklemek en iyisi canim dua etmeyi de unutma rabbim gönlüne göre en hayirlisini zamanında versin ins
Ben bugün tedavi için randevu bile aldım daha test yapmadım ama zaten çok geç bi tarihe verdiler nasipBende öyle canım.hormon testi yapdırmam gerek
Hayırlısı inşallah hakkimiz da ya beni de şüpheye düşüren tek şey bu bel ağrısı çay dağıtmak için bile eğilemez hale geliyorum kimseye de bir şey soylemeyemiyorum çıkmazsa boşa umitlenecekler diye birde supriz yapıp herkesi videoya çekmek istediğim bi hayalim var umarım gerçek olur hepimizin yüzü güler inşallah bu mübarek aydaCanım aynısı bende 5 gün önce oldu, yürüdüm sadece sonra nasıl bel ağrısı yaşadım ama geçti diğer gün, normalde günde 15.000-20.000 adım attığımı bilirim fakat hiç bel ağrısı yaşamadım. Bu kez farklıydı, benim de bat bugün. Hayırlısı olsun hepimiz için.
İnşAllah güzel haberler alırızBen bugün tedavi için randevu bile aldım daha test yapmadım ama zaten çok geç bi tarihe verdiler nasip
Ben yarını beklicem, test yapıcam sabahtan. En azından regl olduğumda ilaç falan içebilirim, geçen ay regl olduğumda acile gittiğimde iğne yapmamışlardı, gebelik şüphesi olabilir diye, hatta kadına bi gariplik olduğunu , reglimin kahverengi geldiğini söyledim, düşük de olabilir sadece parol içebilirsin diye eve göndermişti. Yani anlayacağın bir regl daha ağrı acı içinde geçrmek istemiyorum.Hayırlısı inşallah hakkimiz da ya beni de şüpheye düşüren tek şey bu bel ağrısı çay dağıtmak için bile eğilemez hale geliyorum kimseye de bir şey soylemeyemiyorum çıkmazsa boşa umitlenecekler diye birde supriz yapıp herkesi videoya çekmek istediğim bi hayalim var umarım gerçek olur hepimizin yüzü güler inşallah bu mübarek ayda
Ya işte garip bir durum bende bir ay bu şüphe yüzünden ateşler için de kaldım ilaç veremediler ben de pko var ilaçsız adet göremiyordum olmamıştım ondan rabbim hayırlısı ile nasip etsin inşallah bir an evvelBen yarını beklicem, test yapıcam sabahtan. En azından regl olduğumda ilaç falan içebilirim, geçen ay regl olduğumda acile gittiğimde iğne yapmamışlardı, gebelik şüphesi olabilir diye, hatta kadına bi gariplik olduğunu , reglimin kahverengi geldiğini söyledim, düşük de olabilir sadece parol içebilirsin diye eve göndermişti. Yani anlayacağın bir regl daha ağrı acı içinde geçrmek istemiyorum.
Allah razı olsun canım bugün yapamayacağım gibi görünüyor zaten bakalım nasip ya ama bugün her an adet olacağım hissi var karnımda karıncalanma gibi olur ya öyle bir şey belim göğsüm baya hassas ama bakalım gelecek mi beklerim boştan yere gidip kan vermeyi sevmiyorum zaten damarlarim da bulunmuyor
ay aminnn inşallah hepimizin yüzü güler.Ya işte garip bir durum bende bir ay bu şüphe yüzünden ateşler için de kaldım ilaç veremediler ben de pko var ilaçsız adet göremiyordum olmamıştım ondan rabbim hayırlısı ile nasip etsin inşallah bir an evvel
Ya bi de öğrenince haber ver ,Ya işte garip bir durum bende bir ay bu şüphe yüzünden ateşler için de kaldım ilaç veremediler ben de pko var ilaçsız adet göremiyordum olmamıştım ondan rabbim hayırlısı ile nasip etsin inşallah bir an evvel
Tabiki haber ederim sizden test yapan yok muYa bi de öğrenince haber ver ,
Inşallah canım hayal kırıklığı çok yaşadım anlıyorum ama insan ister istemez merak ediyorInş olmazsin canim da güzel haberler senden de alırız beklemek her zaman daha iyisi emin ol en azından hayal kırıklığı olmuyor
Canim umutlandirmak istemem ama ben hamile oldugumu bilmiyodum bulasik yikarken o kadar fena bir bel agrisi yasadim ki anlatamam. Bulasik cok fazlaydi bende yorgunluktan demistim. O gece agridan uyuyamadim nerdeyse. Hayirlisi olsunBenim yarın adet olmam gerekiyor ama 3 gündür yorgunluktan mi kaynaklı bilmiyorum (ev tasiyorum) fena derece bir bel ağrısı yaşıyorum daha önce hiç böyle olmamıştı bugün de mide bulantısı yaşıyorum ama bilmiyorum umutlanmak istemiyorum her şeyi başka şeylere yoruyorum pko var bende bu ay macun kullandım ve haftaya evlilik yıldönümüm 2 buçuk yıldır istiyorum inşallah mutlu olurum
Çok sağol canım açıkçası bende hiç umutlanmak istemiyorum sabırla bekliyorum biraz önce gül kokladım bizim buralarda hamile kadın gül koklarsa leke olur çocukta derler birden ay olmaz inşallah dedim içimden tabi garip oldum bir an ama üzülmem olmasa bileCanim umutlandirmak istemem ama ben hamile oldugumu bilmiyodum bulasik yikarken o kadar fena bir bel agrisi yasadim ki anlatamam. Bulasik cok fazlaydi bende yorgunluktan demistim. O gece agridan uyuyamadim nerdeyse. Hayirlisi olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?