Hamilelik belirtileri ve test negatif

Ceyda4

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
28 Ağustos 2019
141
37
98
25
Merhaba kızlar , baslıktada yazdığım gıbı kendımı cok yorgun ve halsız hissediyorum . Kasıklarımda arada 1 batma oluyor iştahimda baya 1 artı herseyi yıyorum .. basim agriyor arada da .. adetime daha 8 gün var bugün eczaneden test aldım yaptım çıkmadı hamile olma ihtimalim var mi .. lutfen cvp verin 😞

Erken gebelikse testlerde çıkmıyor tatlım. Eğer şüphen varsa kan testi yaptır. Gebelik belirtileri kişiye göre değişir. Bilinçaltında istediğin içinde psikolojik olarak yaşıyor olabilirsin. Eğer bebek istiyorsan inşallah öyledir. Rabbim gönlüne göre versin.

Erken gebelikse testlerde çıkmıyor tatlım. Eğer şüphen varsa kan testi yaptır. Gebelik belirtileri kişiye göre değişir. Bilinçaltında istediğin içinde psikolojik olarak yaşıyor olabilirsin. Eğer bebek istiyorsan inşallah öyledir. Rabbim gönlüne göre versin.
CanIm adetime 8 gün var daha .. genede ihtimal var dimi .. amin ALLAH razı oLsun ..

Evet var. Mesela ben 25 Ağustos da evlendim. O hafta hissettim bişiler test negatif çıktı. Sonra balayına gittik. Adet tarihim geldi bütün septomlarını yaşadım. Kasıklarım ağrıdı migrenim tuttu ama kanamam olmadı. Gittim bir daha test aldım . 6 Eylül de pozitif çıktı. 8 eylülde kan testi yaptırıp teyit etmiştim. Aslında ilk yaptığımda da hamileydim yani. 😊

AYNI ŞEYLERİ YAŞIYORUM NE OLDU PEKI SONUÇ
Merhaba kbkmayin yeni gordum msjınızı , adetime 6 gün kala kan testı yaptım sonuç negatıf malesef doktor gecıkme oLurSa gel demişti .. bugün 4 gündür gecikiyor veee korkumu yenip tekrar test yaptım sonuç pozıtıf 🤗 ALLAHIM nasıp eder inş ..

Adetine 8 gün var nerdeyse yumurtlama dönemin o yüzden psikolojik olabilir kuzum çünkü gebelik belirtileri o kadar erken başlamıyor malesef 😊

Adetine 8 gün var nerdeyse yumurtlama dönemin o yüzden psikolojik olabilir kuzum çünkü gebelik belirtileri o kadar erken başlamıyor malesef 😊
ama hamileymiş canım yukarda da yazdığı gibi demekki bünyeden bünyeye değişiyor

Merhaba kbkmayin yeni gordum msjınızı , adetime 6 gün kala kan testı yaptım sonuç negatıf malesef doktor gecıkme oLurSa gel demişti .. bugün 4 gündür gecikiyor veee korkumu yenip tekrar test yaptım sonuç pozıtıf 🤗 ALLAHIM nasıp eder inş ..
hayırlı olsun canım.. Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin..

çok sevindim :) darısı başıma :)) benimde aynı senın gibi halsizlik vs vardı aynı belirtiler test yaptım Negatif çıktı belirtilerim gitti sadece kasıklarımda agrı var senin halsizliğinde gittimi ? bende adetimi bekliyorum tekrar test yapcam

çok sevindim :) darısı başıma :)) benimde aynı senın gibi halsizlik vs vardı aynı belirtiler test yaptım Negatif çıktı belirtilerim gitti sadece kasıklarımda agrı var senin halsizliğinde gittimi ? bende adetimi bekliyorum tekrar test yapcam
CanIm suan halsizlik hic bi şey yOk adeten once kan testı bile negatifti 4 gün gecıkmeyle hamile olduğumu öğrendim sadece kasıklarımda hafif batma var ara ara oda o kadar

Back
X