Hamilelik belirtileri test negatıf

zeyyoo

Üye
Kayıtlı Üye
27 Mart 2024
583
242
18
25
Adetime 4 gun kala kan verdım negatıftı adet gecikmesinin 4.ve 7. Gunu inovita(tam hatırlamıyorum boyle yazılıyır galıba) adlı trst markasından vardı elımde eylülde falan toplu almıstım t çizgiside belirgin net kırmızı çıkmıyor soluk cıkıyor acaba bozuk olabılırmı dusundum kan vermeye korkuyorum kendımj umıtlendırmkte istimiyorum gecikmemin 10. Gunu 5-6 aydır duzenlıydı adetlerım gunu gunune oluyordum oncesınde tas catlasın 4-5 gun oynardı ve bu ay cok bas donmem ve mide bulantım var normalde zaten ota boka mıdem bulanır onu saymıyorum ama kusarım genelde sımdı sadece bulantı ama kusmuylrhm bas donmesıde eğilio kalkarken arada onun harıcınde hıc yasamadım boyle ama kendımı hamile psikolojisıne sokuyornus gıbı hıssedıyorun sadece aşırı sinşr bozucu bır durum

Hamilelik düşünüyor ve istiyorsanız psikolojik olarak belirtler yaşıyor olabilirsiniz. İkinci çizgi soluk bile olsa eğer gözüküyorsa pozitiftir. Regliniz 10 gün gecikmis zaten baya gecikmiş, kan testi verin isterseniz.

Yok ikinci cizgi değil ilk beliren çizgi silik sadece başka çizgi yok maalesef evet 1.5 sene olucak herseyım normal esımınde benımde ama olmuyor şu son aylarda rahattım aslında yada ben oyle hıssedıyorum içten içe takıyorum normalde test yapıo hamile olmadıgımı gorunce olurdum ader bu sefer olmadımda delirmelik bir ay

C- control testin bozuk olup olmadığını gösteren çizgi cdir.

C- control testin bozuk olup olmadığını gösteren çizgi cdir.
Evet normalde bu testti yaptıgımda net kırmızı olurdu ama testi alalı birkaç ay oldu simdi soluk çizgi cıkıyor c de ından insan şüpheye düşüyor birde hanile kalmak isteyince ister istemez oluyor

Bişi sorucam bilgisi olan varmı tazeyim bu konularda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…