hamilelik belirtileri sürekli devam eder mi

yixgxitalp

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
4 Haziran 2008
5
0
86
Bursa
merhaba anne adayları
10 haftamın içindeyim.belirtilerim ilk baştan beri çok yoğun değildi ama ara ara sanki bitiyo hiçbirşey yokmuş gibi birkaç gün sonra tekrar başlıyor böyle birşey başına gelen var mı acaba doktor kontrolüm geçen haftaydı kalp atışı duyduk iyi dedi doktorum ama daha önce bir düşüğüm olduğu için rahat değilim.sürekli kendimi takip ediyorum doktora gidipte kçtü birşey duymaktan çok korkuyorum

selam,

evet arada hiç bir belirti olmuyor sonra tekrar devam ediyor. bebeğin gayet sağlıklıdır annesi böyle düşünüp üzme kendini ve bebişini :)

sağlıkla kucağına alman dileğiyle..

amin canım sağol
bu endişeler bebeği hissedene kadar sürecek heralde
:))

Evetttt sürecek... inanmazsin belki eve dopper cihazi almayi bile dusunmustum :)) hele bizim gibi uzulenler icin daha once daha da korkunc oluyor. Ama dedigin gibi tekmeler baslayinca kismen rahatliyorsun. Ama kismen... cunku tekme gelmeyince de panik oluyorsun :)) hemen tatli birsey yiyip uzaniyordum ben basliyordu yine.. Allahimiza emanet onlar orda. Hayirlisyla kucaginiza alirsiniz insallah.

keşke alabilsek :)) sanırım annelik böyle birşey biryandan mutluluk bir yandan sürekli endişe..
şimdilik bol bol dua ediyorum Allah herkesin bebeğini bağışlasın olmayanlarada nasip etsin inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…