• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hamilelik belirtileri mi?

gzdhkc

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
24 Ekim 2022
51
8
8
27
Merhaba, biz erkek arkadaşımla 6-7 nisanda ilişki yaşadık ve ben 9 unda adet oldum. Sonra 14ünde prezervatif ile ilişkiye girdik korunmadan asla yapmıyoruz. Benim karın ve kasık ağrım artınca bi korktum sürekli test yaptım negatif çıktı kan testim <1.2 çıktı crp 5.7 çıktı adetime 17 gün var sizce bu sonuç yükselir mi?

Son düzenleme:
Merhaba, biz erkek arkadaşımla 6-7 nisanda ilişki yaşadık ve ben 9 unda adet oldum. Sonra 14ünde prezervatif ile ilişkiye girdik korunmadan asla yapmıyoruz. Benim karın ve kasık ağrım artınca bi korktum sürekli test yaptım negatif çıktı kan testim <1.2 çıktı crp 5.7 çıktı adetime 17 gün var sizce bu sonuç yükselir mi?
Cevap verecek yok mu?

17 gün varken zaten daha yumurtlamıyorsunuz bile. Crpniz yüksek çıktıysa hafif bi enfeksiyonunuz vardır ondan ağrınız vardır

0.100 ve 1.20 nasıl aynı olabilir ki?

0.100 ve 1.20 nasıl aynı olabilir ki?
5 altı negatif ablacım. Ki sizin 1.20 değil 1.20'den küçük çıkmış, lablara göre bile değişir kimi negatif olanların hepsine <1.20 yazar kimi 0.100 yazar küçüktür bile koymadan.

Back