Gebeliğe Hazırlık Hamilelik belirtileri mi ???

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bu arada demek hamile kalır kalmaz belirtiler o saatten sonra başlıyor demek. Çünkü bütün yorumlarda okudum belirtiler hakkında
1. Göğüs sızlaması yada dokunamama
2. Baş dönmeler
3. Mide bulantısı
4. Ağızda Demir tadı
5. Bel ağrıları
Ve bunlarda adete 9-5 gün kala başlıyor yada hamile kaldığın günden bir kaç gün.
Rabbim isteyen herkese bebiiş nasip etsin ben düşünmüyorum ama sizleri takip etmeye karar verdim :) hem de bilgilerim artmış oluyor :) size tavsiyem hamile kalmak isteyenler mümkünse gebe testi almayın bırakın zamana, adetiniz geçsin ondan sonra meraklanın yoksa stres, merak gün bitmez + düşük tehlikesi artar gibime geliyor tabi nadir bu konuyla ilgili.

Evet canim benim o varken başladı beliritilerim. Ben dayanamadim adetinden önce test yaptım evet biraz daha geç yapınca hem daha kesin oluyo hemde değerin yüksek Çıkıyor ama sabirsizlar eğer planliysa insan bekleyemiyo

Adetime 9 gün varken anlamıştım ben ama kimse inanmadi psikolojik dediler

Bende 11 mayısta gitcem eğer biraz sabr edersem 14 mayısta gitmek istiyorum nasip bakalım
Evet canim inşallah o zamana kadar dayaniriz bende bilmiyom zaman nasil geçecek. Benimde midem kalkmaya başladı bulanti yok ama agzima geliyo yediklerim sanki

4 haftaya nasıl girdim başladı canım artık midem aldı başını gitti
slm canım tebrik ederim allah sağlıkla kucağına alamayı nasip etsin hamiş anne adaylarına mide için dil üstü çözülen ,iki tane hap öneririm tabi yinede doktorunuza danışaraktan kullanın , kaç kişiye söylediysem çok faydasını gördüler umarım sende görürsün kullanan kişiler çok ağır hamilelik geçiriyolarda mideden dolayı valla rahatladılar hapın birtanesi ZOFRAN ZYDİS 4 mg diğeri ise ZOFER 4 mg :) en başta benim ablam kullandı her iki gebeliğindede ...

Teşekkür ederim canım isimlerini yazıp doktoruma danışacağım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…