Merhaba bayanlar ben aranıza yeni katıldım aslinda bayadır takip ediyorum bu siteyi ve tanımadığınız halde o kadar içten yorumlarla o kadar güzel fikirler veriyosunuz ki ben aileme bile bahsedemedigim birseyi sizlere sormak istedim aranıza yeni katıldığım icin konuyu doğru yere mi acıyorum bilmiyorum ama yardimci olursanız cok sevinirim neyse daha fazla uzatmadan konuya geceyim ben biz eşimle yaklaşık üç aydır falan cocuk istiyoruz ve ben bir buçuk yıllık evliyim benim su sıralar ara ara baş dönmelerim sürekli bi uyku halim ve bel agrım var cok hafifte bulantim sizce bu belirtiler hamilelik belirtisi olabilir mi internetten baktim fakat göğüs ağrısı sürekli acikma vs yaziyo ama benim iştahım hic yok kahvalti dahi yapmak istemiyo çoğu zaman canim test yapmayı düşünüyorum ama reglma 20 gun var sizce regl dan sonra mi test yapsam sonuç alabilirim yoksa bugunde yapsam cevap alabilir miyim simdiden cok teşekkür ederim yorumlariniz için
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Hamilelik belirtileri mi?
- Konu Sahibi Elayagiz
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?Merhaba bayanlar ben aranıza yeni katıldım aslinda bayadır takip ediyorum bu siteyi ve tanımadığınız halde o kadar içten yorumlarla o kadar güzel fikirler veriyosunuz ki ben aileme bile bahsedemedigim birseyi sizlere sormak istedim aranıza yeni katıldığım icin konuyu doğru yere mi acıyorum bilmiyorum ama yardimci olursanız cok sevinirim neyse daha fazla uzatmadan konuya geceyim ben biz eşimle yaklaşık üç aydır falan cocuk istiyoruz ve ben bir buçuk yıllık evliyim benim su sıralar ara ara baş dönmelerim sürekli bi uyku halim ve bel agrım var cok hafifte bulantim sizce bu belirtiler hamilelik belirtisi olabilir mi internetten baktim fakat göğüs ağrısı sürekli acikma vs yaziyo ama benim iştahım hic yok kahvalti dahi yapmak istemiyo çoğu zaman canim test yapmayı düşünüyorum ama reglma 20 gun var sizce regl dan sonra mi test yapsam sonuç alabilirim yoksa bugunde yapsam cevap alabilir miyim simdiden cok teşekkür ederim yorumlariniz için
regline 20 gün varsa daha yeni bitmiştir reglin. şu an için hamile olmanın anlaşılması imkansıza yakın. o sebeple mecbur bir sonraki reglini bekleyeceksin ve en az 1 hafta geciktikten sonra test yapabilirsin.
Peki eger varsa belirtiler boyle erken başlamış olabilir mi ?yoksa ben çok istiyorum diye psikolojik olarak mi oyle hissediyorumdurregline 20 gün varsa daha yeni bitmiştir reglin. şu an için hamile olmanın anlaşılması imkansıza yakın. o sebeple mecbur bir sonraki reglini bekleyeceksin ve en az 1 hafta geciktikten sonra test yapabilirsin.
Peki eger varsa belirtiler boyle erken başlamış olabilir mi ?yoksa ben çok istiyorum diye psikolojik olarak mi oyle hissediyorumdur
kesinlikle psikolojik. şu an hissetmen mümkün değil.
Anladim tesekkur ederimregl ne 20 gün varken hamilelik belirtisi olmaz
3 aydır çocuk istiyorsanız önce eşinle doktora gidin ve ikiniz de kontrollerinizi yaptırın
- 3 Nisan 2014
- 36.118
- 147.231
- 798
Peki eger varsa belirtiler boyle erken başlamış olabilir mi ?yoksa ben çok istiyorum diye psikolojik olarak mi oyle hissediyorumdur
psikolojik tamamen.
kesinlikle psikolojik. şu an hissetmen mümkün değil.[/QUOT
Haklısınız bende aslında oyle tahmin etmiştim ama bi ihtimal sormak istedim
- 13 Mart 2015
- 4.176
- 7.623
- 158
Evet haklısınız aslında benim bi arkadaşımda reglina 10 gun varken test yapmış ve pozitif cıkmış bende ondan bunu duyunca acaba 20 gün varken de belli olabilir mi diye düşünmeden geçemedimBenim iki hamileliğimde de hiç belirtim olmadı. İlla belirti olması gerekmiyor. Seninki tamamen paikolojik. :) ben iki hamileliğimi de adet günümde öğrendim bu arada.
- 9 Ocak 2018
- 1.201
- 909
- 43
- 37
- 21 Şubat 2017
- 3.816
- 7.460
- 88
- 32
Aa insallah bende öyleyimdir ama banada genel olarak algı psikolojik oldugu yönde olduğu icin artik bende psikolojik diye düşünmeye başladımBen ilk günden hissettim testte çıkması imkansızdı, herkes psikolojik dedi ve hamileymişim.
Yok gayet ciddi bi konuydu aslında gecen ay olan reglm normalinden kısa surdu birazda bundan ötürü şüphelendim ve bazı bünyelerde belirtiler değişebiliyormuş internettende bi kaç yazı gördüm 15 gun öncesinden test yapip pozitif sonuçlar alanlar varmis bende sadece meraktan birazda umuttan sormak istedim ama bu size dalga geçme hakkı vermez yinede teşekkür ederim en azindan konumu okuduğunuz icin
- 21 Şubat 2017
- 3.816
- 7.460
- 88
- 32
Millet öyle deyince ben de psikolojik sandım sonradan ama ben haklıymışım inşaALLAH hayırlısı olur senin için deAa insallah bende öyleyimdir ama banada genel olarak algı psikolojik oldugu yönde olduğu icin artik bende psikolojik diye düşünmeye başladım