Hamilelik belirtileri mi geç döllenme olabilir mi

kard12455

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
5 Kasım 2022
1.454
3.098
26
İyi akşamlar . Son adet tarihim:03.10.2022. Adetim 1 hafta sürüyor bittiği gün ve sonraki korunmasız ilişkim oldu.. bir de uygulamaya göre yumurtlama tarihinden 2 gün sonra korummaeız bir ilişkim oldu. Pzt günü predector erken gebelik testi yaptım negatif. Ancak kasıklarımda ağrılar mevcut buna ilave olarak genel bir karın ağrım var kramp tarzı. Çarşamba ve perşembe günü baş dönemm oldu sanki yer ayağımın altından kaydı. Bel ve sırt ağrım aret olucam olamıyorum gibi. Göğüslerim şişmeye başladı ve sanki uçları koyulaştı bana da öyle geliyor olabilir bilmiyorum. Sizce hamilelik olabilir öi bugün eczaneden artı med gebelik testi aldım ama güvenemedim kaset testlere benzemiyor. Negatif çıktı. Şuan adetim gecikeli 5-6 gün oluyor . Geç döllenme yaşayan oldu mu sizce gebelik var mı

Kızlar merhaba bi şey sorucamda idrar testınde anında 2.çizginin olması gereken yerde pembelık olursa bozuk mu oluyo , çizgi şeklınde değil ama anında pembelık oldu bıraz kayık gıbı

Testi atarsan daha net cevap verebiliriz
Size yazdıktan sonra tekrar baktım, boyle olmuş,aslında benım gorebıldıgım ınce bı cızgı var burda belkı gorulmuyodur ama oncekıler negatıfken o cızgı bıle yoktu

Eklentiler

• IMG_20221111_160654.jpg
    IMG_20221111_160654.jpg
    57,1 KB · Görüntüleme: 281
  • IMG_20221111_160605.jpg
    IMG_20221111_160605.jpg
    38,1 KB · Görüntüleme: 283
Size yazdıktan sonra tekrar baktım, boyle olmuş,aslında benım gorebıldıgım ınce bı cızgı var burda belkı gorulmuyodur ama oncekıler negatıfken o cızgı bıle yoktu
Bir de benim adet gunum kesin değil malesef ya, ben dogum kontrol hapı kullanıyorum ama bu ay cok ılac ıctım hastayim dıye etkısı dusuyomus galıba çok fazla bulantım ve ebaş donmem oldu. Ve şu an hapta ara zamanım daha olmadım 3 gun oldu. Günüm şaşmış olabılır mı acaba bılgısı olan varmı,deneyımleyen yada

O sizin ilk gördünüz pembelik idrarın bütün kasete yayılma anıdır. Sonradan kuruyup gebelik varsa çizgi oluşur ama ben göremedim bu testte çizgi falan

Lutfen bana yardim edin. 14 ekimde adet oldum. Esimle iliskide bulunmadik. Yani 22. gun 6 kasimda bulunduk sadece.. 2 gun sonra pembe bi leke geldi peceteye anlamayamamistim.
Bugun 11 kasim adet olmam lazim olmadim. Sorum su 5 gunluk gebelik olurmu hemen pembe az bi kan gelirmi oncesinde olmaidgina eminim erken gebelik almadim cunku cok erken 5 gun onceki iliski ...evde kaset test vardi negatif cikti buarada gogus agrusi kasik agrisi var. Yorumlarinizi bekliyorum

Lutfen bana yardim edin. 14 ekimde adet oldum. Esimle iliskide bulunmadik. Yani 22. gun 6 kasimda bulunduk sadece.. 2 gun sonra pembe bi leke geldi peceteye anlamayamamistim.
Bugun 11 kasim adet olmam lazim olmadim. Sorum su 5 gunluk gebelik olurmu hemen pembe az bi kan gelirmi oncesinde olmaidgina eminim erken gebelik almadim cunku cok erken 5 gun onceki iliski ...evde kaset test vardi negatif cikti buarada gogus agrusi kasik agrisi var. Yorumlarinizi bekliyorum
Standartlara göre yumurtlama tarihin 22 sinden evvel bitmiş olmalı yani gebelik olmamalı ama herkesin değişken olabilir tabi geç yumurtlama geç döllenme falan da olabilir
İhtimal dahilinde yani
En garanti sonuç kan testi haliyle

İyi akşamlar . Son adet tarihim:03.10.2022. Adetim 1 hafta sürüyor bittiği gün ve sonraki korunmasız ilişkim oldu.. bir de uygulamaya göre yumurtlama tarihinden 2 gün sonra korummaeız bir ilişkim oldu. Pzt günü predector erken gebelik testi yaptım negatif. Ancak kasıklarımda ağrılar mevcut buna ilave olarak genel bir karın ağrım var kramp tarzı. Çarşamba ve perşembe günü baş dönemm oldu sanki yer ayağımın altından kaydı. Bel ve sırt ağrım aret olucam olamıyorum gibi. Göğüslerim şişmeye başladı ve sanki uçları koyulaştı bana da öyle geliyor olabilir bilmiyorum. Sizce hamilelik olabilir öi bugün eczaneden artı med gebelik testi aldım ama güvenemedim kaset testlere benzemiyor. Negatif çıktı. Şuan adetim gecikeli 5-6 gün oluyor . Geç döllenme yaşayan oldu mu sizce gebelik var mı

Benim 4 eylül son adet günüm normalde 28 eylülde bidaha olmam lazımdı olmadım 7 günden sonra hem idrar hem kanda yaptım çıkmadı 15 gün geçti yaptım bidaha çıkmadı 20 günden sonra çıktı doktora gittim kese görünmedi karnımda meğer geç döllenmeymiş doktor alttan baktı gördü şuan 7 haftalık hamileyim eski adetime göre hesaplaraan 13 haftalık felan.

Şikayetleriniz gebeliği gösteriyor gibi ama bence hastaneye gidip kan testi vermelisiniz en iyi yolu bu umarım hamilesinizdir 🤗

Selam canım hamile misin

Merhaba arkadaşlar ben en son 21 Eylül'de adet oldum ekimin 1 de kan testi yapdirdim oda negatif cikdi evde test yaptım çıkmadı böyle durumda olan varmı nolur bana yardımcı olursanız sevinirim

X