Hamilelik belirtileri mi?😮 Yardım!🤰🏻

bernisko

Popüler Üye
Pro Üye
Anneler Kulübü
13 Mart 2019
1.731
7.413
158
Merhabalar regl olmama 10 gun var. Bebek düşünüyoruz ve bu ay korunmadık. Bu aralar surekli terliyorum geceleri çok bunaltıyor üstümü açıp yatıyorum bazen. Normalde su içmek aklıma gelmezken simdi surekli su içiyorum. Gögüslerim sisti ve dokununca agrıyor. Kasıgımda ara ara batmalar oluyor. Ve tuvalete cok cıkıyorum. Bunlar 10 gundur olan seyler. Hamilelik belirtileri mi yoksa baska bir sey mi? Tam olarak bilmedigim icin sizden yardım istiyorum. Hamilelik belirtileri ne zaman baslar? Ve idrar testi ne zaman yapılmalı?

Canim 10 gün varsa buyuk ihtimal daha bikac gun once yumurtlamissindir. Yani belirti araman ocin cok erken. Yumurtlama donemindede ayni belirtiler yasanir. Kendini fazla dinlemissin buay. Adetini beklemelisin test icin.

Canım herkesin belirtisi farklı olur tabii.. İdrarda çıkmaz şimdi. 1hafta sonra kan testi ile öğrenebilirsin. Acile gidip kan ver 2saat sonra sonuç çıkıyor

Canim 10 gün varsa buyuk ihtimal daha bikac gun once yumurtlamissindir. Yani belirti araman ocin cok erken. Yumurtlama donemindede ayni belirtiler yasanir. Kendini fazla dinlemissin buay. Adetini beklemelisin test icin.
Tesekkür ederim gecen ay ki adet bitiminden sonra korunmayı bıraktık yumurtlama tarihimde 13 Marttı. Tekrar tesekkürler

Merhaba kızlar bn 6aylık evliyim çocuk istiyoruz ama korunmamamıza rağmen olmuyor bu ay hiç kafaya takmadım spor iş güç derken kafa takacak vakit bırakmadım ama bu ay diğer aylardan daha fazla akıntım oluyor hamilelik belirtisi demiyorum çünkü erken adetime 17gün var ve bnde pembemsi akıntıyla gelen hafif bi kanama oldu daha önce hiç olmazdı ndn oluyor acaba hamileliktenmi yoksa iltihap falan olabilirmi ilk defa böyle görüncw biraz tedirgin oldum

Canim yumurtan çatladığı zamanda da olur. Muhtemelen yumurtlama zamanin ve yumurtan catladi ve hafif leke seklinde geldi. Mutlaka değerlendir bu günlerini derim.

Canim yumurtan çatladığı zamanda da olur. Muhtemelen yumurtlama zamanin ve yumurtan catladi ve hafif leke seklinde geldi. Mutlaka değerlendir bu günlerini derim.
Umarım yumurta çatlıyordur doktora gittiğimde bana dupbahston ve folik asit vermişti geçen ay kullandım bu ayda klomen ilaç ve iğne yapılıcaktı ama bn istedim özel doktorlar sorun yoksada sorun çıkartırlar her şeyi allaha bıraktım umarım olmuştır

Dupbahston nedir bilmiyorum ama folik asit kullanmanız guzel. Bende uzun süre kullandım hamileliğin 3.ayina kadar.
Stres yapmazsanis daha cabuk sonuc alırsınız Allahin izni ile insallah.

Bacım söylediklerin hamilelik belirtisi ama varmı yokmu bilemeyiz tabi adeti mecbur beklicez. Bence hamileliği gösteren en büyük tek işaret yerleşme kanaması...ben yaşadım
Ama onu da adet zamanımda yaşadım tabi
Diğer belirtiler hamileliği öğrendikten sonra oluyor yine gecikme olduktan sonra yani...
Öyle yada böyle beklicez Allah hayırla sonuçlandırsın

tesekkur ederim canım cevap verdigin icin biz birlikte oldugumuz zaman ertesi gun gelmisti kan ama onla alakalı mı o kanama ne zaman olur hiçbir fikrim yok az kaldı bakalım görecegiz

tesekkur ederim canım cevap verdigin icin biz birlikte oldugumuz zaman ertesi gun gelmisti kan ama onla alakalı mı o kanama ne zaman olur hiçbir fikrim yok az kaldı bakalım görecegiz

Rica ederim canım Allah gönlüne göre versin birlikte olmaya yeni başladıysan ondan kaynaklı olabilir belki yada yumurtlamadan olabilir eğer yumurtlamadan dolayı kanama olursa kanama dediğim hafif lekelenme bazı kişilerde oluyormuş
O zaman hamilelik şansın yüksek olur yumurtlama öncesi ilişki olduğu için...
Ama yerleşme kanaması ilişkiden hemen sonra olmaz 10-12 gün geçmesi lazım çünkü döllenen yumurta rahime varana kadar biraz zaman geçiyor yani bebek rahime yerleştikten sonra kanama oluyor o da herkese olmaz tabi.. Hayırlısı olur inşallah

amin canım cok sağol ilk defa degil tabi ki ama korunmasız ilk kez oldu. ben yinede cok umutlanmayayım

amin canım cok sağol ilk defa degil tabi ki ama korunmasız ilk kez oldu. ben yinede cok umutlanmayayım

Nasipte varsa her türlü gelir canım gönlünü ferah tut sadece dediğin gibi kendini her ihtimale hazırla çünkü kapıldıktan sonra hüsrana uğramak çok üzüyor insanı...
Hayırlısını dileyelim herzaman Allah bizim için en doğru zamanı biliyor ve o zaman geldiğinde verecek inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…