• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hamilelik belirtileri mi?😮 Yardım!🤰🏻

Arkadaslar Merhaba! Yardimci olabilirmisiniz acaba? Sat 27.04 Nisan genelde 4 gun surer 5 gun artik gelmez.Mayisin 9 11 12 13 14 15 16 yumurtlama donemimde esimle birlikte olduk cocuk sahibi olmak istiyoruz Allahin izniyle. Sorum bu, dunden beri yani adetime 10 gun kala kahverengi lekelenmem var ve cok s1k idrara cikiyorum.Acaba hamile olabilirmiyim bu kadar erken dollenme olup kahverengi yerlesme kanamasi olabilirmi?

Arkadaslar Merhaba! Yardimci olabilirmisiniz acaba? Sat 27.04 Nisan genelde 4 gun surer 5 gun artik gelmez.Mayisin 9 11 12 13 14 15 16 yumurtlama donemimde esimle birlikte olduk cocuk sahibi olmak istiyoruz Allahin izniyle. Sorum bu, dunden beri yani adetime 10 gun kala kahverengi lekelenmem var ve cok s1k idrara cikiyorum.Acaba hamile olabilirmiyim bu kadar erken dollenme olup kahverengi yerlesme kanamasi olabilirmi?
Yumurtlama dönemi takibini nasıl yaptınız emin misiniz yani?
10gun kala yerlesme kanamasi olacağını düşünmüyorum normal şartlarda acaba yumurtlama dönemini yanlış hesaplamış olabilir misiniz? Yumurtlama kanaması Oalbilir mi o kanama?

Yumurtlama dönemi takibini nasıl yaptınız emin misiniz yani?
10gun kala yerlesme kanamasi olacağını düşünmüyorum normal şartlarda acaba yumurtlama dönemini yanlış hesaplamış olabilir misiniz? Yumurtlama kanaması Oalbilir mi o kanama?
yumurtlama donemim 9 dan 15 kadardi cnm..gecen ay 32 gunde bir adet oldum

Merhabalar regl olmama 10 gun var. Bebek düşünüyoruz ve bu ay korunmadık. Bu aralar surekli terliyorum geceleri çok bunaltıyor üstümü açıp yatıyorum bazen. Normalde su içmek aklıma gelmezken simdi surekli su içiyorum. Gögüslerim sisti ve dokununca agrıyor. Kasıgımda ara ara batmalar oluyor. Ve tuvalete cok cıkıyorum. Bunlar 10 gundur olan seyler. Hamilelik belirtileri mi yoksa baska bir sey mi? Tam olarak bilmedigim icin sizden yardım istiyorum. Hamilelik belirtileri ne zaman baslar? Ve idrar testi ne zaman yapılmalı?

Ben son adet tarihime gore sükürler olsun ki 5 haftalik hamileyim. Ama inanin ben bile hamile oldugumu anlamiyorum 🙄 belirtiler icin çok erken tabiki olabilirsiniz. Ama cokta kafaya takmamak lazim belirti işini. Ben 5 sne her ay o belirtilerle kendimi hamile sanmistim halbuki

Canım öncelikle allah gönlüne göre versin hayırlısıyla güzel haberi kısa sürede alırsın inşallah ☺️ çok kafana takma derim akışına bırak biz de korunmayı ilk bıraktığımızda çok belirti yaşadım düşüne düşüne düzenli olan adetlerimi bozdum stresten doktora filan gidiyorum akışına bırakırsan daha kolay olur senin için kader kısmet bu işler allahın dediği zaman olur sonuçta ☺️

yumurtlama donemim 9 dan 15 kadardi cnm..gecen ay 32 gunde bir adet oldum
9 ile 15 gun arası olamaz ki canım yumurta oluştuktan sonra 36saat icinde çatlar. Ovulasyon 6 gun sürmez ki🙄
Ben de 32 gün de bir adet olurdum yumurtam adettens 17 gun sonra oluşmuştu gec yumurtlamıştım döngü uzun olunca.

Back