- 5 Ağustos 2024
- 134
- 76
- 26
-
- Konu Sahibi parlayanyldz
Sol kasık çok ağrıyor böyle sanki gaz sancısı yada adet agrisu ama hissi gizel accaba hamilemiyizBelirtilerde kasık ağrısı yaşayan arkadaşlar ağrının tam bölgesi, sıklığı ve verdiği acıyı tarif edebilir misiniz
Valla regliden 4/5 gün önce çok şiddetli yaşadım epeyi kıvrandım. Hamilelik olursa diye ilaçta içmemiştim o gün yerleşme olduğunu düşünüyorum sonra ki günler tatlı tatlı regli olacak gibi ağrı olmuştuBelirtilerde kasık ağrısı yaşayan arkadaşlar ağrının tam bölgesi, sıklığı ve verdiği acıyı tarif edebilir misiniz
Anladım teşekkür ederimValla regliden 4/5 gün önce çok şiddetli yaşadım epeyi kıvrandım. Hamilelik olursa diye ilaçta içmemiştim o gün yerleşme olduğunu düşünüyorum sonra ki günler tatlı tatlı regli olacak gibi ağrı olmuştu
Amin Allah im.tez zamanda sağlıklı gebelikler sağlıklı bebekler nasip etSağ sol kasık ara ara vuruyor. Genelde rahimde regl olacakmış gibi bi ağrı var. Kasık ağrısı bazen dklarca süren bazen ise aniden kısa kısa vuran ağrılar. Benimde 3. Günüm hala olmadım ve ağrım var. Bakalım hakkımızda hayırlısı
Ama ben daha adetime 11 gün var bende hamile olabilirim değil mjSağ sol kasık ara ara vuruyor. Genelde rahimde regl olacakmış gibi bi ağrı var. Kasık ağrısı bazen dklarca süren bazen ise aniden kısa kısa vuran ağrılar. Benimde 3. Günüm hala olmadım ve ağrım var. Bakalım hakkımızda hayırlısı
Bu herkeste farklıdır bence tarif edilmez ama regl nasıl geçiriyossn bende de öyle ağrı olmuştu okadarBelirtilerde kasık ağrısı yaşayan arkadaşlar ağrının tam bölgesi, sıklığı ve verdiği acıyı tarif edebilir misiniz
Yumurtlamadan beri aşırı kasık agrısı gelip gelip gidiyor. Ama idrar yıllarımda enfeksiyon varmış ve o da kasık ağrısı yaparmış. O yüzden sordumBu herkeste farklıdır bence tarif edilmez ama regl nasıl geçiriyossn bende de öyle ağrı olmuştu okadar
Evet çok geçmiş olsun ama yine dedim gibi herkese farköı oluyo hamilelikte ağrılarYumurtlamadan beri aşırı kasık agrısı gelip gelip gidiyor. Ama idrar yıllarımda enfeksiyon varmış ve o da kasık ağrısı yaparmış. O yüzden sordum
Tabii haklısınız.Evet çok geçmiş olsun ama yine dedim gibi herkese farköı oluyo hamilelikte ağrılar
Teşekkür ederimEvet çok geçmiş olsun ama yine dedim gibi herkese farköı oluyo hamilelikte ağrılar
Daha önce test yaptınız mı hiç ilk defa dün mü pozitif gördünüz?Belirtiler farklıdır her hamilelikte ama benim adet günümde sağ kasıgımda 3 gün ara ara sızlama oldu sonra geçti 9.gün gecikmeyle dün süpriz çift çizgiyi gördüm şuan belirti namına hiç bişey yokdarısı sizin başınıza
Bende kasık ağrısı olmadı ama regl olcam gün olmadım o gün kahvaltı hazırlarken ayakta çok durunca sol kaşıktan bı batmalar olduBelirtilerde kasık ağrısı yaşayan arkadaşlar ağrının tam bölgesi, sıklığı ve verdiği acıyı tarif edebilir misiniz
Bende bu ağrı ilk belirtilerimde olduBelirtilerde kasık ağrısı yaşayan arkadaşlar ağrının tam bölgesi, sıklığı ve verdiği acıyı tarif edebilir misiniz
Çok ayakta mı kaliyorsunuz ya da cok hareket halinde misiniz acaba ondan mı?Kızlar ya regl gecikmesinin 2.günündeyim. Betam arttı zaten bebiş var çok şükür deee. Bu kasık ağrısı aşırı zorluyo beni ya. Ne zaman geçecekkregl olcak gibi bi ağrı hen de böyle çekiştiriyolar sanki orayı öyle bişey jdfjfjd