Ben hamileyken kuru olurdum adete 1 gun kala yogun akinti geliyodu ama adet olacagim zaman sivi su gibi akintim oluyoooBenim su gibi akıntım geliyordu hamileydim. İnşallah senin de öyledir. Her aynı belirti hamilelik demek değildir tabi
İnşallah öyleyimdir bendeBenim su gibi akıntım geliyordu hamileydim. İnşallah senin de öyledir. Her aynı belirti hamilelik demek değildir tabi
Ben ilk defa böyle oldumBen hamileyken kuru olurdum adete 1 gun kala yogun akinti geliyodu ama adet olacagim zaman sivi su gibi akintim oluyooo
Suan 6 gun var ama umutlu degilim
Ben adete bi hafta kala oyle oluyorummBen ilk defa böyle oldum
İnşallah güzel sonuçlar alırız acaba başka varmı böyle durumda hamile olanBen adete bi hafta kala oyle oluyorumm
Insallah yaniliyorumdur
Hic bilmiyorum canimİnşallah güzel sonuçlar alırız acaba başka varmı böyle durumda hamile olan
Ne zaman test yapacan cnmİnşallah güzel sonuçlar alırız acaba başka varmı böyle durumda hamile olan
Bir haftam var daha benim senin ne zamanNe zaman test yapacan cnm
5 gun var bnm cnmBir haftam var daha benim senin ne zaman ☺
Hatırlı haberlerimiz olsun5 gun var bnm cnm
Öyle birşey olmuyor hamilelikte. Ben adete doğru yaşardım.Kızlar adete 1 hafta kala su gibi akıntısı gelen var mi acaba ? Normalde böyle olmazdım ☹
İlk defa böyle olduğum için merak ettimÖyle birşey olmuyor hamilelikte. Ben adete doğru yaşardım.
Dikkat etmemiş olabilir misin? Umarım hamilesindir biraz sabret düşünme öyle.İlk defa böyle olduğum için merak ettim
Aslında bu tür durumları dikkate alıyorum ama inşallah dediğiniz gibi hamilelik vardır . Kendimi dinlemek kadar kötü bişey yok sanırımDikkat etmemiş olabilir misin? Umarım hamilesindir biraz sabret düşünme öyle.
Bende oyle yasiyorum canim o yuzden umudum yokÖyle birşey olmuyor hamilelikte. Ben adete doğru yaşardım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?