Kızlar bir süredir forumu takip ediyorum çünkü eşimle 2 ay önce hayırlısıyla bebiş yapmaya karar verdik ve sizlerin paylaştığı bilgiler ışığında hamileliğin o kadar da kolay bişey olmadığını anladım.Geçen ay eşim şehir dışında olduğundan sadece iki gün denememiz oldu ve maalesef 6 şubatta regl oldum. Bu ay daha iyi çalıştık:) ve şu anda reglime 8 gün olmakla birlikte ara ara gelip giden bel ve kasık ağrılarım var.Hatta bu ağrılar bacaklarıma da vuruyor. Eğilince karnımda batma hissi oluyor.Onun dışında göğüs şişkinliği ve hassasiyeti, mide bulantısı hiç yok. İdrar testi için ise sanırım erken. Bu ay benim gibi buna benzer belirtiler yaşayan ve hamilelik bekleyenler sizin belirtileriniz neler? Hamile olan ve doğumunu bekleyen anne adayları siz neler yaşamıştınız? Bu topicde paylaşalım istedim. Güzel haberler almak dileğiyle...
Kızlar bir süredir forumu takip ediyorum çünkü eşimle 2 ay önce hayırlısıyla bebiş yapmaya karar verdik ve sizlerin paylaştığı bilgiler ışığında hamileliğin o kadar da kolay bişey olmadığını anladım.Geçen ay eşim şehir dışında olduğundan sadece iki gün denememiz oldu ve maalesef 6 şubatta regl oldum. Bu ay daha iyi çalıştık:) ve şu anda reglime 8 gün olmakla birlikte ara ara gelip giden bel ve kasık ağrılarım var.Hatta bu ağrılar bacaklarıma da vuruyor. Eğilince karnımda batma hissi oluyor.Onun dışında göğüs şişkinliği ve hassasiyeti, mide bulantısı hiç yok. İdrar testi için ise sanırım erken. Bu ay benim gibi buna benzer belirtiler yaşayan ve hamilelik bekleyenler sizin belirtileriniz neler? Hamile olan ve doğumunu bekleyen anne adayları siz neler yaşamıştınız? Bu topicde paylaşalım istedim. Güzel haberler almak dileğiyle...
mrb ayshes...bende senin gibi bu formu bir süredir takip ediyorum...benim duygularim okadar karisikki :) öncelikle bizde 2aydir bebis düsünüyoruz ve insAllah rabbim bu duyguyu bizede yasatirbiz yaklasik 5senedir evliyiz ve ilk günden beri dogum konrtöl hapi kulaniyordum ama bu senenin basinda artik denemeye karar verdik...umarim yazilarimizin devami gelir sevgilerle :)
Canım inşallah hayırlısıyla o güzel duyguları biz de yaşarız. İnsanlar hiçbir sorun yokken uzun süre bebeklerine kavuşmayı bekliyor. Bunu düşününce, biz daha yolun başındayız ve arkadaşların da söylediği gibi kendimizi üzmeden, stres olmadan zamana bırakıp, yaşadığımız anın tadını çıkarmamız lazım. Bebişlerimiz doğru zamanda bizi bulacaktır. İnşallah güzel haberlerimizi buradan paylaşırız :)
merhaba bugun adet olmam gereklıydı.Grıp oldugum ıcın doktora gıttım acıle doktora durumumu anlattım once kan testı yapalım ona gore ılac verelım ozaman dedı kan testı yaptık beta hcg 40,87 çıktı doktor bı hafta sonra gel tekrar yapalım test dedı sızce hamıle mıyım bole olan var mı
kızlar ovulasyon testiyle erken gebeliği öğrenme konusuna ne diyorsunuz.
k.k. de biraz araştırdım bazıları ovulasyon testlerinde gebelik testi pozitifi göstermeden çok önce gebelik görünüyor diyor, bazıları da yok öyle birşey diyor.
acaba adete kaç gün kala ovulasyon testi gebeliği tespit edebilir?
fikri olan paylaşır mı lütfen.
selam kızlar benimde adetime bir kaç gün var ve ben geçen hafta iğne oldum şuan sadece akıntı çoğalması yaşıyorum başkada bir belirti yok dua edelim birbirimize lütfennn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?