Hamilelik bekleyenler

ayshes

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
5 Şubat 2013
114
1
26
İstanbul
Kızlar bir süredir forumu takip ediyorum çünkü eşimle 2 ay önce hayırlısıyla bebiş yapmaya karar verdik ve sizlerin paylaştığı bilgiler ışığında hamileliğin o kadar da kolay bişey olmadığını anladım.Geçen ay eşim şehir dışında olduğundan sadece iki gün denememiz oldu ve maalesef 6 şubatta regl oldum. Bu ay daha iyi çalıştık:) ve şu anda reglime 8 gün olmakla birlikte ara ara gelip giden bel ve kasık ağrılarım var.Hatta bu ağrılar bacaklarıma da vuruyor. Eğilince karnımda batma hissi oluyor.Onun dışında göğüs şişkinliği ve hassasiyeti, mide bulantısı hiç yok. İdrar testi için ise sanırım erken. Bu ay benim gibi buna benzer belirtiler yaşayan ve hamilelik bekleyenler sizin belirtileriniz neler? Hamile olan ve doğumunu bekleyen anne adayları siz neler yaşamıştınız? Bu topicde paylaşalım istedim. Güzel haberler almak dileğiyle...

mrb ayshes...bende senin gibi bu formu bir süredir takip ediyorum...benim duygularim okadar karisikki :) öncelikle bizde 2aydir bebis düsünüyoruz ve insAllah rabbim bu duyguyu bizede yasatir biz yaklasik 5senedir evliyiz ve ilk günden beri dogum konrtöl hapi kulaniyordum ama bu senenin basinda artik denemeye karar verdik...umarim yazilarimizin devami gelir sevgilerle :)

canım öncelikle hosgeldin...Rabbim sabır versin sanada hepimiz gibi inş...bu yol zorlu bir yol ama sabrın sonu selamettir..öncelikle vücudunu dinleme derim ben 6 aydır deneyen biri olarak her ay vücudum ayrı tepkiler vermeye basladı bu sanırım korunmasız iliskidende psikolojikde oluyor olabilir adetin gecmeden umutlanma adetin gecince bile umutlanma hayal kırıklıgı kötü oluyor

Merhaba canim bende 7 aydir deniyorum zikzagin dedigi gibi adetin gecse bile umutlanma cunku benim hic gecikmeyen adetim 2 kere gecikti hemde 4 gun falan bende hamileyim sanmistim ama degilmisim psikoloji cok onemli sakin kendini dinleme calisiyorsan cok iyi calismiyorsanda beynini surekli bebek fikri mesgul etmesin oldu mu olucak mi niye olmuyor diye dusunme bende basta boyle her ay dusunurdum ama sonradan ne kadar gereksiz dusunceler oldugunu anladim artik kendo haline biraktim olucagi zaman zaten olucak ama surekli dusundugun zaman bu sefer kendi vucudunu strese sokuyorsun stres en buyuk etken bebek olmamasi icin o yuzden hic dusunme doktora gittiysen bi sikinti yoksa zamaninda gelir bebegin :)

merhaba,
ben de ikinci bebeğim için çalışmalara başladım.aslında geçen temmuzdan itibaren 3 ay bi denedik ama olmayınca ve saat gibi işleyen regl saatim stresten 3 gün 5 gün gecikip beni acaba hamile miyim, değil miyim diye daha başka streslere sokunca tekrar korunmaya karar verip biraz bu fikri aklımdan çıkarıp stresten uzaklaşayım dedim.sat'ım 7 şubat, bu sefer ovulasyon testi aldım,çift çizgiyi gördüğüm 20 şubat günü korunmasız tek ilişkiye girdim.bakalım bu ay gebelik olacak mı?Hepimize başarılar diliyorum :)

ben de zikzaga ve ruyacna katılıyorum, kendini fazla dinleme adetin hamile olmasan da hamilelik beklentinden biraz gecikebiliyor.bu süreç daha da sıkıntılı bir hal alıyor...

Canım inşallah hayırlısıyla o güzel duyguları biz de yaşarız. İnsanlar hiçbir sorun yokken uzun süre bebeklerine kavuşmayı bekliyor. Bunu düşününce, biz daha yolun başındayız ve arkadaşların da söylediği gibi kendimizi üzmeden, stres olmadan zamana bırakıp, yaşadığımız anın tadını çıkarmamız lazım. Bebişlerimiz doğru zamanda bizi bulacaktır. İnşallah güzel haberlerimizi buradan paylaşırız :)

Arkadaşlar tavsiyeleriniz için çok teşekkürler. Haklısınız vücudumu dinleyince her şeyi hamileliğe yoruyorum sanırım. Geçenlerde forumda birisi burun kaşınması hamilelik belirtisi diye yazmış, ben de seviniyorum, birkaç gündür burnum kaşınıyo diye :)) Normalde rahat bir insanımdır ama gerçekten çook istiyorum bu duyguyu yaşamayı. 29 yaşındayım ve bu yaşıma kadar eşim de ben de hiç düşünmedik bile. Ama artık ikimizde çok istiyormuşuz onu anladık. Tabi ki herşeyin hayırlısını dilemek lazım öncelikle. Ama bu hamilelik fikri insanın kafasına girmeye başladığı andan itibaren psikolojisini ve hayatını çok etkiliyormuş. Bugün kuaföre gittim ve saçımı boyatacaktım ama belki bişeyler olmuştur diye vazgeçip sadece saç kestirdim mesela. Hakkımızda hayırlısı olsun kızlar ama dediğiniz gibi kafamı dağıtmak için ilgimi başka şeylere yöneltmeye çalışacağım. Normalde reglim çok düzenlidir ama bu psikolojiyle bu ay gecikeceği tutabilir gerçekten :)

merhaba bugun adet olmam gereklıydı.Grıp oldugum ıcın doktora gıttım acıle doktora durumumu anlattım once kan testı yapalım ona gore ılac verelım ozaman dedı kan testı yaptık beta hcg 40,87 çıktı doktor bı hafta sonra gel tekrar yapalım test dedı sızce hamıle mıyım bole olan var mı

insAllah cnm :) rabbim herkese nasip eyler insAllah... esimde stress yapma diyor daha yolun basindayiz diyor.. ama kendime bitürlü anlatamiyorum :) herseyin hayirli rabbim yardimcimiz olur insAllah :)

kızlar ovulasyon testiyle erken gebeliği öğrenme konusuna ne diyorsunuz.
k.k. de biraz araştırdım bazıları ovulasyon testlerinde gebelik testi pozitifi göstermeden çok önce gebelik görünüyor diyor, bazıları da yok öyle birşey diyor.
acaba adete kaç gün kala ovulasyon testi gebeliği tespit edebilir?
fikri olan paylaşır mı lütfen.

tebrikler canım hamilesin

canım ovulasyon testi yumurtlama gününü hesaplamaya yardımcı olur adetin bitiminden itibaren her gün yapılır ve çift çizgi görüldüğünde yumurtlama gerçekleşmiş yada gerçekleşmek üzere demek oluyor gebelik testi yapıldığını hiç duymadım saçma

selam kızlar
benim de batıma 4 gün var,inşallah hayırlı haberi sizinle paylaşırım
düşünmeye başladığımdan beri çok heyecanlıyım
Rabbim dileyen herkese tez zamanda nasip eder inş.
bu arada hiç bir belirti yok

selam kızlar benimde adetime bir kaç gün var ve ben geçen hafta iğne oldum şuan sadece akıntı çoğalması yaşıyorum başkada bir belirti yok dua edelim birbirimize lütfennn

İnşallah iyi haberlerini duyarız canım. Benim de bel ağrısı ve kasıklarda batma dışında hiç belirti yok.Normalde reglden bir hafta önce göğüslerim şişerdi.Şu anda o da yok.Hakkımızda hayırlısı olsun.

Bebek deniyoruz olmuyo, CARESİni uzatmadan yazicam.Ovilasyon testi alin.yumurtlama donemi belirleme testi arkadaslar.icinde prosbektuste aciklamayi uygulayin pozitif ciktiktan sonra 2 gun(gunde bir kere) cinsel iliskide bulunun AMA sonraki 10-15 gun cinsel iliski yok (cunku dollenmis yumurtanin rahme ulasma sureci birhafta.cinsel iliski henuz rahme ulasamamis yumurtanin akip gitmesine sebep oluyor)Allah in izniyle benim bir yil denemem sonucu bu yontemi ilk denememde tuttu ve Rabbime sukur ki 7.haftamizdayiz.Rabbim isteyen herkeze aratmadan versin.busitelerden azmi yorum okudum emin olun soylediklerimi deneyin insallah hamilelik mujdesi alirsiniz arkadaslar gucumun yettigince bu bilgiyi heryere yazmaya calisiyorum cunku bebek istemek o adet gunu acaba mi demek cok cok iyi biliyorum.Rabbim tum isteyenlere versin insallah bu arada kahverengi lekelnme adet donemine denk geliyorsa korkmayin bebek mujdesi olabilir.rahme saplanmaya calisiyordur kuzucuk cinsel iliski sirasinda ve esniz icinize bosalirken poponuzun altinda yatik bulunsun.bir sure esiniz icinizde kalsin.vajinanin yukariya egimli oldugundan emin olun.sonra kagit havluyla vajina girisini kapatip bu sekikde 2 saat dizler kirik yatin.bu spermin yumurtaliga kolay ulasmasini sagliyacak.

bende sitede yeniyim evleneli bir buçuk yıl kadar oldu bir yıldan sonra korunmayı bıraktık bebek istiyoruz artık ama ne yazık ki üç aydır olmuyor üzerimizde çevre baskısı olduğu için çok stresliyim bunu eşime yansıtmamaya çalışıyorum ama olmuyor Rabbim isteyen herkese meleklerini en kısa zamanda gönderir inşallah..
Asıl sorum normalde adetlerim 28 günde bir olurken son iki aydır değişti 31. 32. gün oluyorum tabi ilk geciktiğinde de çok büyük umutlanmıştım sizce adetlerim neden uzuyor olabilir
cvplar için çok tşk ederim

selam kızlar benimde adetime bir kaç gün var ve ben geçen hafta iğne oldum şuan sadece akıntı çoğalması yaşıyorum başkada bir belirti yok dua edelim birbirimize lütfennn

benim de adetime 5-6 gün var 2 günden beri göğüs uçlarım kasık ağrısı ve bel ağrısı yaşıyorum ben deki belirtilerde bu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…