Ovulasyon testi hiç denemedim 5 buçuk aylık evliyim yeni yeni tanışıyorum herşeyle :)inşallah herşey yolundadır ki inanıyorum öyle olduğuna. yakın arkdaşım yaşadı benzer şekilde maşallah gayet iyi doğum yaptı. benim bugün 15. günüm 11.günden itibaren ovulasyonum koyu çift çizgi çıkmaya başladı.12 ve 13 çok koyuydu dün bi tık daha azdı koyuluk. kaçırmamak için birlikte 3 gün daha sık. öncesinde 1 gün atlamalı.dilerim herşey yolunda olsun. ben dostineks kullanıyorum stresim boyumdan büyük : (
prolaktin hormonu tedavisi için kullanıyorum.yani stres hormonu. benim sınırın biraz üzerinde. yaklaşık 1 ay oldu kullanıyorum.Dostineks nedir. İnşallah Bu ay tutar senin. Benim adet takviminde 28 şubat -7 martyumurtlama dönemi yazıyordu. Yumurtlama günü 5 mart yazıyordu biz 26-27 şubat ve 3-4 Mart’ta şansımızı denedik. Tutar mı bilmiyorum
Ovulasyon testi hiç denemedim 5 buçuk aylık evliyim yeni yeni tanışıyorum herşeyle :)
Biz bu kez gün aşırı yapamadık. Yumurtlama gününden sonra üç gün olmadı bişey. Umarım kaçırmamışımdırprolaktin hormonu tedavisi için kullanıyorum.yani stres hormonu. benim sınırın biraz üzerinde. yaklaşık 1 ay oldu kullanıyorum.
birliktelik için adet biter bitmez gün aşırı ve yumurtlamadan sonra da devam etmeli diye okuyorum. devam edin bence. garanti olsun : )
Evet eğer bu ay olmazsa sipariş vereyim en azından planlı olsun belki olur o zamaninşallah gerek kalmaz. ama eğer bu ay olmazsa kullanın derim..
Olacağı varsa oluyor . Gerisi beyhude :)Biz bu kez gün aşırı yapamadık. Yumurtlama gününden sonra üç gün olmadı bişey. Umarım kaçırmamışımdır
O da doğru valla :) olursa yazarım burada :)Olacağı varsa oluyor . Gerisi beyhude :)
Teşekkürler canım benim bildiğin gibi uzun zaman oldu beklemedeydim ama bu ay rahim filmi cektirmeye karar verdim yarın randevu alıcam adetliyim adetim itince muhtemen bir iki gün içinde cekilicek artık bekleme istemiyorum birsey yapmadan meryem suresin dede 17.günüm annemler okuyorlar insallah her ikiside sebeb olurSenin durumlar nasıl merak ettim. Bana bildirim gelmediği için mesajları yeni görüyorum
Eger rahim filmi cektirmediysen daha önce mutlaka ciddi düşün ben çok araştırdım ama bisy çıkmadı deninen lerde bile o ay hamilelik oluyör yüksek yüzde rakalarda insallah kavuşurüz hepimizsizinle durumumuz aynı sayılır bende 2 yıldır ikinci çocuğu istiyorum olmuyor, ve bende bu ay meryem suresine başladım, bugün 19. gün, aynı zamanda bat da bugün nasip mevlam neyler neylerse güzel eyler belki bunu vesile kılar, doktor benden normal yolla kalma ümidini kesti zaten ama meryem suresinde geçtiği gibi rabbim yoktan var edendir, ona sığındık elhamdülillah
İnşallah bu kez olur senin beklemek çok zor ben kendimi o kadar çok beklemiş saymıyorum 5 aydır evliyim düşükten sonra üçüncü ay ama uzun süre bekleyenler inşallah gönlünden geçen olur. Güzel haberlerini beklerimTeşekkürler canım benim bildiğin gibi uzun zaman oldu beklemedeydim ama bu ay rahim filmi cektirmeye karar verdim yarın randevu alıcam adetliyim adetim itince muhtemen bir iki gün içinde cekilicek artık bekleme istemiyorum birsey yapmadan meryem suresin dede 17.günüm annemler okuyorlar insallah her ikiside sebeb olur
canım bende 16ocakta düşük yaptım 7 haftalıktı aynı gün kürtaj yaptılar içimi temizlediler. 3 ay korun dediler ama ben korunmadım hatta yumurtlama ilacları bile kullandım. bat ya 11 ya 12 mart 8 martta kan verdim negatif : ( bu arada 6.düşüğüm. 8 yıldır her ayım ızdırapla geçiyo adet, yumurtlama, test, ağlama zırlama... ama insan oğlu halen ümidini yitirmiyorum. sen tahminim gençsinde şanslısın inşaalah Allah cc. isteyen bekleyen bizleri hepimizi görür ve kucağımıza alırız bebişlerimizi.İnşallah bu kez olur senin beklemek çok zor ben kendimi o kadar çok beklemiş saymıyorum 5 aydır evliyim düşükten sonra üçüncü ay ama uzun süre bekleyenler inşallah gönlünden geçen olur. Güzel haberlerini beklerim
Allah yardımcın olsun bir düşük bile bana ağır geldi sen 6 düşük çok ağır gelmiştir ama ümidini yitirme allah sana güzel bir mucize gönderir umarım Sağlıklı bir bebeğin olur dilerim. Evet 25 yaşındayımcanım bende 16ocakta düşük yaptım 7 haftalıktı aynı gün kürtaj yaptılar içimi temizlediler. 3 ay korun dediler ama ben korunmadım hatta yumurtlama ilacları bile kullandım. bat ya 11 ya 12 mart 8 martta kan verdim negatif : ( bu arada 6.düşüğüm. 8 yıldır her ayım ızdırapla geçiyo adet, yumurtlama, test, ağlama zırlama... ama insan oğlu halen ümidini yitirmiyorum. sen tahminim gençsinde şanslısın inşaalah Allah cc. isteyen bekleyen bizleri hepimizi görür ve kucağımıza alırız bebişlerimizi.
Allah razı olsun canım ben 35 yaşındayım : ( maalesef. inşaalah hepimizin gönlündekini önce karnımıza sonra kucağımıza almayı nasip etsin güzel Allahım. iyi hbrle görüşmek dileğiyle...Allah yardımcın olsun bir düşük bile bana ağır geldi sen 6 düşük çok ağır gelmiştir ama ümidini yitirme allah sana güzel bir mucize gönderir umarım Sağlıklı bir bebeğin olur dilerim. Evet 25 yaşındayım
Çok geçmiş olsun. Düşüklerin sebebi hakkında doktorunuz ne diyor? Hiç genetik araştırıldı mı? Protein ağırlıklı beslenme ceviz ve aslan pençesi keçiboynuzu gibi destekleri mutlaka biliyorsunuzdur. Allah hepimize yardım etsin .. Bende umutla bekliyorum.canım bende 16ocakta düşük yaptım 7 haftalıktı aynı gün kürtaj yaptılar içimi temizlediler. 3 ay korun dediler ama ben korunmadım hatta yumurtlama ilacları bile kullandım. bat ya 11 ya 12 mart 8 martta kan verdim negatif : ( bu arada 6.düşüğüm. 8 yıldır her ayım ızdırapla geçiyo adet, yumurtlama, test, ağlama zırlama... ama insan oğlu halen ümidini yitirmiyorum. sen tahminim gençsinde şanslısın inşaalah Allah cc. isteyen bekleyen bizleri hepimizi görür ve kucağımıza alırız bebişlerimizi.
amin inşallah bekliyorum güzel haberiniAllah razı olsun canım ben 35 yaşındayım : ( maalesef. inşaalah hepimizin gönlündekini önce karnımıza sonra kucağımıza almayı nasip etsin güzel Allahım. iyi hbrle görüşmek dileğiyle...
çok sağol canım. genetik incelemelerde hiçbi sorun yok kan uyuşmazlığı yada pıhtılaşmasıda yok. tek sorun rahmim kalınlaşmıyor. doktorların dediğine göre 6mm bile gebe kalan çokmuş benim 6yı geçiyo en fazla8mm oluyo(tabii yüksek estrofemle günde 8 tane) ama bu konudada doktorlar ayrı görüşte günde 6 estrofemden fazlası gebeliği engeller diyende var. 6 kullandığımdada kalınlaşmıyorÇok geçmiş olsun. Düşüklerin sebebi hakkında doktorunuz ne diyor? Hiç genetik araştırıldı mı? Protein ağırlıklı beslenme ceviz ve aslan pençesi keçiboynuzu gibi destekleri mutlaka biliyorsunuzdur. Allah hepimize yardım etsin .. Bende umutla bekliyorum.
Protein desteği yani doğaş yumurta ev yoğurdu günlük süt gibi besinlerin faydasını çok duyuyorum. Aslan pençesini n hormonlar ve rahim için çok çok etkili olduğunu da. Ben 33 yaşındayım hayta 34 olmak üzereyim. Prolaktin yani süt hormonum biraz yüksek dostinex kullanıyorum bir aydır. Bebek fikri son 2-3 aydır var. Hormonlar maalesef yaş ile birlikte kontrolden çıkıyor. Yumurtalar ayrı dert. Ben bi süre kafama göre bal tarçın çörek otu yedim sabahları o ay reglm 3 gün gecikti. Şimdi propolis yiyorum arada keçiboynuzu özü bir kaşık.. Akşamları 1 bardak aslanpençesi içiyorum tadı güzel yeşil çay gibi neredeyse. Bugün bat 16. Günüm 12 ve 13 yumurtlamamdı bitti detken dün yine test koyulaştı. Bende ona takıldım durdum. Hakkımızda hayırlısı olsun. Birlikte hamileyimmm diye haykıralım burda inşallahçok sağol canım. genetik incelemelerde hiçbi sorun yok kan uyuşmazlığı yada pıhtılaşmasıda yok. tek sorun rahmim kalınlaşmıyor. doktorların dediğine göre 6mm bile gebe kalan çokmuş benim 6yı geçiyo en fazla8mm oluyo(tabii yüksek estrofemle günde 8 tane) ama bu konudada doktorlar ayrı görüşte günde 6 estrofemden fazlası gebeliği engeller diyende var. 6 kullandığımdada kalınlaşmıyorben geçirdiğim kürtajların başarısızlığına bağlıyorum. Allah beni bu duruma düşüren o doktoru bildiği gibi yapsın diyorum tabii gerçeği sadece Allah CC biliyor.ama ben hep böyle düşünüyorum. tabii yaşla birlikte artık hormonlarda azaldı. kimseyi böyle dertlerle sıkmak istemiyorum ama insan paylaşınca bi nebze olsun rahatlıyor. okuyanlar hakkınızı helal edin olurmu.. protein yemememmi gerekiyor??? kimse bişey demedi bu konuda. Allah cümleten yar ve yardımcımız olsun
tabsiyelerin için çok sağol hepsini denicem canım. bide yumurtlama testi lh betahcg ye benzer bi hormonmuş yani elinde kalanları çoğu kişi gebelik testi olarakta kullanıyormuş. yani belkide hamilesin inşşşş : ) : )
Protein desteği yani doğaş yumurta ev yoğurdu günlük süt gibi besinlerin faydasını çok duyuyorum. Aslan pençesini n hormonlar ve rahim için çok çok etkili olduğunu da. Ben 33 yaşındayım hayta 34 olmak üzereyim. Prolaktin yani süt hormonum biraz yüksek dostinex kullanıyorum bir aydır. Bebek fikri son 2-3 aydır var. Hormonlar maalesef yaş ile birlikte kontrolden çıkıyor. Yumurtalar ayrı dert. Ben bi süre kafama göre bal tarçın çörek otu yedim sabahları o ay reglm 3 gün gecikti. Şimdi propolis yiyorum arada keçiboynuzu özü bir kaşık.. Akşamları 1 bardak aslanpençesi içiyorum tadı güzel yeşil çay gibi neredeyse. Bugün bat 16. Günüm 12 ve 13 yumurtlamamdı bitti detken dün yine test koyulaştı. Bende ona takıldım durdum. Hakkımızda hayırlısı olsun. Birlikte hamileyimmm diye haykıralım burda inşallah
İnşallah. Bugün 16. Günüm sabah kupkuruydum akşam akıntım başladı. Umutlanmak istemiyorum geçen ay çok üzüldüm . Allahım yardım etsintabsiyelerin için çok sağol hepsini denicem canım. bide yumurtlama testi lh betahcg ye benzer bi hormonmuş yani elinde kalanları çoğu kişi gebelik testi olarakta kullanıyormuş. yani belkide hamilesin inşşşş : ) : )
amin canım. iyi hbrler ver inşaalahİnşallah. Bugün 16. Günüm sabah kupkuruydum akşam akıntım başladı. Umutlanmak istemiyorum geçen ay çok üzüldüm . Allahım yardım etsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?