sizinle durumumuz aynı sayılır bende 2 yıldır ikinci çocuğu istiyorum olmuyor, ve bende bu ay meryem suresine başladım, bugün 19. gün, aynı zamanda bat da bugün nasip mevlam neyler neylerse güzel eyler belki bunu vesile kılar, doktor benden normal yolla kalma ümidini kesti zaten ama meryem suresinde geçtiği gibi rabbim yoktan var edendir, ona sığındık elhamdülillahkızlar ben sizden biraz daha eskiyim sanırım bir kızım var 10 yaşına girdi öncesinde bir dış gebeliğim sonrsinda bi dış gebelik daha ve kimyasal gebelik gecirdim. kan değerlerim Vs gayet normal yumurtlamam normal fakat 5 yıldır ikinci çocuk istiyoruz olmadı aklımdan çıkardığım zamanlarda oldu olmadı ama ciddi bir şekilde uğraşmayı bırakalı çok olmuştu ki bu ay Meryem'in süresi 41 kez her gün okunduğunda hamile kalanlar topigini gördüm ve bende başladım 10. Gün bugün ve maydinoz süt buharınà oturdum dua edelim birbirimize kızım çok istiyor kardeşı olsun bat 6 mart
sağlık ve bol şans diliyorum. inşallah gönlünüze göre olur herşey.sizinle durumumuz aynı sayılır bende 2 yıldır ikinci çocuğu istiyorum olmuyor, ve bende bu ay meryem suresine başladım, bugün 19. gün, aynı zamanda bat da bugün nasip mevlam neyler neylerse güzel eyler belki bunu vesile kılar, doktor benden normal yolla kalma ümidini kesti zaten ama meryem suresinde geçtiği gibi rabbim yoktan var edendir, ona sığındık elhamdülillah
Amin inşallah hepimizin canımsağlık ve bol şans diliyorum. inşallah gönlünüze göre olur herşey.
Ben kullanmadım düşükten sonra ama kullansam mı doktora özellikle bunun için gitmedim kendisi olur diyehamilelik için en az 3 ay önceden folik asit kullanmaya başlanmalı diye duymuştum ben onu kullanıyorum düşükten sonra bakalım bi faydasını görecekmiyim
İnsan düşündük içe daha strese giriyor allah yardımcımız olsun. Prolaktin hakkında hiç bilgim Yokfolik asit bende kullanıyorum. 3 ay olacak yakında. bunun yanında folik asitten zengin beslenmeye çalışıyorum. ceviz ve karnabahar çok faydalı diye duydum. haftada bir iki gün salatasını yiyorrum çok az haşlayıp. hergün 1-2 ceviz.. prolaktin hormonum 32 çıktı benim. başka bir sorun görünmüyor. stresi hayatımdan çıkarıp atmam lazım. ne mümkün! : (
İnşallah tekrar güzel haber veririz birbirimizeSubat ayında kürtaj oldum ilk adetimi gördüm bat 27 mart , Allah gönlümüze göre verir insallah bu ay güzel haberler veririz birbirimize
Senin durumlar nasıl merak ettim. Bana bildirim gelmediği için mesajları yeni görüyorumkızlar ben sizden biraz daha eskiyim sanırım bir kızım var 10 yaşına girdi öncesinde bir dış gebeliğim sonrsinda bi dış gebelik daha ve kimyasal gebelik gecirdim. kan değerlerim Vs gayet normal yumurtlamam normal fakat 5 yıldır ikinci çocuk istiyoruz olmadı aklımdan çıkardığım zamanlarda oldu olmadı ama ciddi bir şekilde uğraşmayı bırakalı çok olmuştu ki bu ay Meryem'in süresi 41 kez her gün okunduğunda hamile kalanlar topigini gördüm ve bende başladım 10. Gün bugün ve maydinoz süt buharınà oturdum dua edelim birbirimize kızım çok istiyor kardeşı olsun bat 6 mart
Onu ben de bilmiyorum ister istemez bugün yumurtlama günlerim acaba tutar mı tutmaz mı diye düşünmekten bıktımbende kafamdan atamıyorum. geçen ay ilk kez reglm 3 gün gecikti. bir heves bir umut.. sonra hüsran. sanırım dostinextendi.daha cok yeni istememe rağmen çok üzüldüm. şimdi de bat 8. günümdeyim.bu ay ne olur bilemiyorum. düşünmeden nasıl yapıyor bu insanlar?takmadım hiç o ay hamile kaldım diyenler? ne mutlu.
Ben kullanmadım düşükten sonra ama kullansam mı doktora özellikle bunun için gitmedim kendisi olur diye
Başlayayım en iyisi hemmhazırlık olur inşallah bu ay tutarsafolik asit bebeğin kemik gelişimi için çok önemli canım hamile kalırsam sağlıklı bir bebiş olsun diye kullanıyorum ben, sende başla bence bir zararı yok çünkü.
Başlayayım en iyisi hemmhazırlık olur inşallah bu ay tutarsa
Beklemek çok zor hemen geçsin şu günler :)inşallah tutar isteyen herkesin ki bu ay 14 gün var daha bata
geçen ay aynı şeyleri yaşadım. kasık ağrım ama nasıl sanki iğneler batıyor. belim bacağıma kadar kasıyor. kalçadan çekiyor. yanağım da hiç çıkmazken kocaman iki sivilce. birde 3 günlük bir gecikme olunca dedim sanırım beklediğim oluyor. ama maalesef hayal kırıklığı yaşadım. tek umudum hamile kalmadan bir yada iki ay evvelinden böyle yaşayanların öyküleri. hakkımızda en güzeli olsun. benim bu ay bat 21 olmalı ama geçen ay gecikme olduğu için yine öyle olur diye 24 diyorum.Benim bat a 10 gün kaldı. Psikolojik mi bilmiyorum ama kasık agrım var ara ara giriyor bacağıma vuruyor agrısı. Başım dönüyor ama çok az. Üç gündür midem bulanır gibi oluyor. Ama hep aynı saatlerde oluyor sonra geçiyor. Alnımda sivilce sadece adete bir hafta kala çıkardı bir kaç tane. Ama bir haftadır alnımda sivilce çıkıyor küçük küçük
geçen ay aynı şeyleri yaşadım. kasık ağrım ama nasıl sanki iğneler batıyor. belim bacağıma kadar kasıyor. kalçadan çekiyor. yanağım da hiç çıkmazken kocaman iki sivilce. birde 3 günlük bir gecikme olunca dedim sanırım beklediğim oluyor. ama maalesef hayal kırıklığı yaşadım. tek umudum hamile kalmadan bir yada iki ay evvelinden böyle yaşayanların öyküleri. hakkımızda en güzeli olsun. benim bu ay bat 21 olmalı ama geçen ay gecikme olduğu için yine öyle olur diye 24 diyorum.inşallah gelmez. sizin de benimde.
İNşallah inşallah belirtileri yaşayıp da hayal kırıklıgına uğramak çok kötü bu ay sen de ben de hamile kalırız umarım isteyen herkes. Batlar yakınmış haber beklerim. Düşükten sonra iki afet gördüm. İkisinde de yumurtlama dönemimde bir iki gün kanama oldu ama damla damla oldu. İkinci adetim 11 gün gecikince ben de heveslendim. Herhalde toparlanmadı rahim diye düşündüm. Doktor toparlanmış ama Mart ı bekle dedi. Bu ay o lekelenme de olmadı inşallah herşey normale dönmüştür ve hamile kalırızgeçen ay aynı şeyleri yaşadım. kasık ağrım ama nasıl sanki iğneler batıyor. belim bacağıma kadar kasıyor. kalçadan çekiyor. yanağım da hiç çıkmazken kocaman iki sivilce. birde 3 günlük bir gecikme olunca dedim sanırım beklediğim oluyor. ama maalesef hayal kırıklığı yaşadım. tek umudum hamile kalmadan bir yada iki ay evvelinden böyle yaşayanların öyküleri. hakkımızda en güzeli olsun. benim bu ay bat 21 olmalı ama geçen ay gecikme olduğu için yine öyle olur diye 24 diyorum.inşallah gelmez. sizin de benimde.
Ben de merak ediyorum benzer şeyleri yaşayan ve hamile olan görünce insanın içine umut oluyor. Hayırlısı olsungeçen ay benimde belirtilerim çok vardı bende ümitlenmiştim hamileyim diye ama olmadı bu ay da tam tersine tık yok hayırlısı bakalım sonuç nolcak merak ediyorum
Beklemek çok zor hemen geçsin şu günler :)
inşallah herşey yolundadır ki inanıyorum öyle olduğuna. yakın arkdaşım yaşadı benzer şekilde maşallah gayet iyi doğum yaptı. benim bugün 15. günüm 11.günden itibaren ovulasyonum koyu çift çizgi çıkmaya başladı.12 ve 13 çok koyuydu dün bi tık daha azdı koyuluk. kaçırmamak için birlikte 3 gün daha sık. öncesinde 1 gün atlamalı.dilerim herşey yolunda olsun. ben dostineks kullanıyorum stresim boyumdan büyük : (İNşallah inşallah belirtileri yaşayıp da hayal kütüklüğüne uğramak çok kötü bu ay sen de ben de hamile kalırız umarım isteyen herkes. Batlar yakınmış haber beklerim. Düşükten sonra iki afet gördüm. İkisinde de yumurtlama dönemimde bir iki gün kanama oldu ama damla damla oldu. İkinci adetim 11 gün gecikince ben de heveslendim. Herhalde toparlanmadı rahim diye düşündüm. Doktor toparlanmış ama Mart ı bekle dedi. Bu ay o lekelenme de olmadı inşallah herşey normale dönmüştür ve hamile kalırız
Dostineks nedir. İnşallah Bu ay tutar senin. Benim adet takviminde 28 şubat -7 martyumurtlama dönemi yazıyordu. Yumurtlama günü 5 mart yazıyordu biz 26-27 şubat ve 3-4 Mart’ta şansımızı denedik. Tutar mı bilmiyoruminşallah herşey yolundadır ki inanıyorum öyle olduğuna. yakın arkdaşım yaşadı benzer şekilde maşallah gayet iyi doğum yaptı. benim bugün 15. günüm 11.günden itibaren ovulasyonum koyu çift çizgi çıkmaya başladı.12 ve 13 çok koyuydu dün bi tık daha azdı koyuluk. kaçırmamak için birlikte 3 gün daha sık. öncesinde 1 gün atlamalı.dilerim herşey yolunda olsun. ben dostineks kullanıyorum stresim boyumdan büyük : (
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?