Gebeliğe Hazırlık Hamilelik bekleyen Bat mart 2018

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Evet canim öyle olucak ama inşallah bu sefer mutlu haberler alıp ögreniriz. Ben soğan kürüne başladım bu ay sen onu yaptın mı ?
Yok ben onu değilde çörekotu bal tarçın yedim 10 gün. Yumurtlama dönemi başlayınca bıraktım :) inşallah işe yarar ikimizde de

inşallah :) bnm 3 gündür ovülasyon testi pozitif çıkıyor
Ovülasyon testi güvenilir mi hiç kullanmadım. Adetin son gününden beri iki günde bir korunmasız deniyoruz adete kadar böyle olacak bakalım. Bu ay da olmazsa ovülasyon testi alacağım da

Aynen mutlaka yap canım dua da hep et Rabbim izniyle meleğine kavuşursun inşallah sende dualarım hep sizle inşllah

Allah razı olsun canım dua ediyorum bol bol rabbim sesimizi duyar inşallah

Yok ben onu değilde çörekotu bal tarçın yedim 10 gün. Yumurtlama dönemi başlayınca bıraktım :) inşallah işe yarar ikimizde de

inşallah canım bakalım benimde soğan kürü bitsin sonra onu başlarım belki yeter ki tutsun

Ovülasyon testi güvenilir mi hiç kullanmadım. Adetin son gününden beri iki günde bir korunmasız deniyoruz adete kadar böyle olacak bakalım. Bu ay da olmazsa ovülasyon testi alacağım da
gayet güvenilir tavsiye ediyorum

Bu ay olmazsa internetten sipariş ederim burası küçük yer test almaktan utanır oldum zaten. Ovülasyon testini meraktan sormuştum iki yere yok demişti
eczanelerde hem pahalı. internetten çok ucuza daha fazla alırsn canm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…