Gebeliğe Hazırlık Hamilelik bekleyen Bat mart 2018

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
merhaba hanımlar bi sorum olucak adetim on gün geçti karnımdaki şişlikten başka hiç belirtim yok dün test yaptım varla yok arası bi çizgi çıktı çok dikkatli bakılınca görülüyo yoksa benmi öyle görüyorum sizce hamilelik varmıdır ümitlenmelimiyim

Hamilesin bence canım hemen kan testi yaptır hayırlı olsun :)

hani bunu duymak bile nasıl sevindirdi beni anlatamam nasıl dua aldın bilemezsinn inşallah öyledir allah hwrkese nasip etsin inşallah
Amim inşllah canım. Benim de testim böyle senin gibi çıktı kan testi yaptım çok şükür hamileyim inşllah sağlıklı gebelikler geçirirz kucağımıza alırız bebişimizi

WATER DROP
Mavimilena

Hamilelik nasıl gidiyor merak ettim inşallah herşey yolundadır :) benim flo ya göre bugün yumurtlama günüm. Pepapp e göre de yarın yumurtlama günüm. dün denedim. Zaten adetin son gününden beri iki günde bir deniyoruz. Dua edin lütfen tüm isteyenler için :)

İnşallah inşallah benim 19 Nisan. Desene yakın zamanlarda öğreneceğiz

Evet canim öyle olucak ama inşallah bu sefer mutlu haberler alıp ögreniriz. Ben soğan kürüne başladım bu ay sen onu yaptın mı ?

Evet canim öyle olucak ama inşallah bu sefer mutlu haberler alıp ögreniriz. Ben soğan kürüne başladım bu ay sen onu yaptın mı ?
Canım ben bir defa ocak ayında kimyasal gebelik yaşadım ve şubatta da soğan kürünü yaptım 15 gün boyunca yapmadım ama 1 hafta bıyunca sabah akşam içtim ve ertesi ay martta hamile kaldım tekrar ve çok şükür şuanlık sorun yok birde benim iltihap sorunum oldu şubatta o yüzden de içtim ama çok kötü değildim enfeksiyon sorunum tam kürü vaktine kadar uygulamasamda baya iyi geldi tavsiye ederim yani dediğim gibi büyük sorunum da yoktu kendim içtim çok faydalı diye

Benimde 5 ay önce düşüğüm oldu kist falan yok ama rahim temizlensin diye yapmak istedim faydalı olduğunu da duydum inşallah işe yarar. Güzel haberler veririm canim sende sağlikla bebeğini kucağına alırsin insallah Allah isteyen herkese nasip etsin.

Aynen mutlaka yap canım dua da hep et Rabbim izniyle meleğine kavuşursun inşallah sende dualarım hep sizle inşllah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…