- 25 Eylül 2011
- 7.429
- 11.147
- 498
- Konu Sahibi ManzaramDeniz
Selam! Bu formu uzun zamandir takip ediyorum.cok sey ogrendim sayenizde.fakat hamilelik bekleyenlerin belirtilerle ilgili cok buyuk yanilgilari var ve bu konuda net bir baslik yoktu.hep hamile kalirsam yazicagim yasadiklarimi derdim.bugun hamile oldugumu ogrendim.cok sukur:)
Bende burdaki cok kisi gibi heray hayal kirikligi yasayanlardandim...simdi gelelim.belirtilere:)
**Oncelikle bebisim henuz iki haftalik fakat gecen ay nedense sol bacagimda kasigimdan ayagima uzanan agri yasadim..bunun sebebini bilmiyorum:) sanirim.iyi bisey.
**Supheli iliskiden bi hafta sonra gogus ucumda kasinti olusmaya basladi.
**ve yine ayni tarihlerde bir iki damla kahve akintim oldu
**sonrasinda cok fazla akintim oldu
**idrarim cok koyuydu fark edilecek kadar
**yorgunluk
**burun tikanikligi(bazi gebelerde olabiliyormus)
**ve adete yakin adet belirtileri
**adet gununden itibaren ara ara karin sancisi,ufak kramplar
**gozbebegimde buyume
Bu sekilde..birdr bas agrisi ve asiri terleme yasadim..en buyuk belirtim ise hislerim..
Karnimda tarif edemedgim.bir gerilme sikilasma hissi var..
Yani cidden insan anliyor.
Herkeste fakli olabilsede belirtiler yinede belki yardimci olmak adina actim konuyu.rabbim isteyen herkese versin insallah:)
Bende burdaki cok kisi gibi heray hayal kirikligi yasayanlardandim...simdi gelelim.belirtilere:)
**Oncelikle bebisim henuz iki haftalik fakat gecen ay nedense sol bacagimda kasigimdan ayagima uzanan agri yasadim..bunun sebebini bilmiyorum:) sanirim.iyi bisey.
**Supheli iliskiden bi hafta sonra gogus ucumda kasinti olusmaya basladi.
**ve yine ayni tarihlerde bir iki damla kahve akintim oldu
**sonrasinda cok fazla akintim oldu
**idrarim cok koyuydu fark edilecek kadar
**yorgunluk
**burun tikanikligi(bazi gebelerde olabiliyormus)
**ve adete yakin adet belirtileri
**adet gununden itibaren ara ara karin sancisi,ufak kramplar
**gozbebegimde buyume
Bu sekilde..birdr bas agrisi ve asiri terleme yasadim..en buyuk belirtim ise hislerim..
Karnimda tarif edemedgim.bir gerilme sikilasma hissi var..
Yani cidden insan anliyor.
Herkeste fakli olabilsede belirtiler yinede belki yardimci olmak adina actim konuyu.rabbim isteyen herkese versin insallah:)