Doğuma Hazırlık hamileliğinizin başların daha çok hangi kasıgınızda ağrı hissettiniz ve neyiniz oldu?

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....
benimde hep sol kasığım ağırdı .dr um kız dedi hayırlısı sağlıklı olsunda...

Hımmm herkesin hissettiği yerde farklı cinsiyette.Yani sağ erkek,sol kız tezide çürüdü galiba :)
evet,ultrasondan başka bunu öğrenilebilecek hiç bi belirti yada yol yok hiç birine inanmıyorum artık tatlıymış ekşiymiş sağmış solmuş karnı sivriymiş yaygınmış çin takvimiymiş rus takvimiymiş yok......hiçbiriyle ilgisi yok neyse dün kontrole gittim doktor 2 hafta sonra öğrenebileceğimizi söyledi sağlıklı olsun yeter...

ultrasondanda bakılınca bazen yanılıyorlar canım herşeyin en iyisini rabbim bilir...allah herşeyi kararlaştırmıştır.sağlıklı olsunlarda en önemlisi...

ultrasondanda bakılınca bazen yanılıyorlar canım herşeyin en iyisini rabbim bilir...allah herşeyi kararlaştırmıştır.sağlıklı olsunlarda en önemlisi...
tabi orası başka rabbim rahme düştüğü anda değil düşmedende bilir ne olacağını yani ben günümüz şartlarında diyorum ama oda aşağı yukarı tabi...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…