Doğuma Hazırlık hamileliğinizin başların daha çok hangi kasıgınızda ağrı hissettiniz ve neyiniz oldu?

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

seda06

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
19 Aralık 2008
995
7
41
arkadaşlar bilirsiniz erkek sağda kız solda durur derler ama zaten sonraki aylarda yer değiştirirmiş ancak ilk başlarda hissdilen kasıktaki ağrı ne taraftaysa bebeğin cinsiyeti ondan belli olurmuş ilk başlarda hangi kasıgınızda ağrı hissediyodunuz ve neyiniz oldu bensürekli sağ kasıgımda ağrı hissediyorum...yani ağrı dediğim sertlik...

Canım bir önceki düşük yaptığım bebeğimde hep sağ bacağım çekerdi ve kasıklarım ağrırdı.Bunda ise hiç bir kasığım yada belim ağrımadı,göğüslerimde ağrımadı yani hiç bir belirti yoktu nerdeyse.Bunda ise Kızım sağda duruyor üstelik dik duruyor bu da karnımın sivri gözükmesine neden oluyor.Bir tek belimin sağ tarafı çok ağrıdı ve halada ağrıyor.Yani bende pek tutmuyor :)

meraba
ben hep sağımda hissettim ve sağ kasığım çok ağrıdı oğlum olucak :)

benim hamileliğimin ilk başlarında sağ kasığımda ağrı olurdu bebeğimde sağ tarafta duruyor ve hayırlısıyla oğlum olucak

ilk bebeğim hep soldaydı kızım oldu şimdi ise hep sağ kasığım ağrıdı bebeği sağda hissediyorum yine kızım olacak

sağ kasığım ve belim çok ağrıdı kafası soldaydı ve kızım oldu
belimin çok şiddetli ağrısı olmuştu ilk iki ay

hmm aslında belirtiler tam oğlan gibiama kız demekki bunlarlada ilgisiyok...teşekkürler cevap için...a.s.

sağdada kız olabiliyo demekki benim hep sağ kasıgımda bi çekilme var gönlümden geçen erkek ama sağlıklı olsunda önnemli değil birde kafanda bir şey hayal edememek çok kötü kızmı erkekmi hayırlısıyla bi öğrensek daha 10 haftalık çoook var neyse Allah hepimize saglıklı sıhhatli kucağımzaalmayı nasip etsin inşallah

bende hep sağ kasığımda ağrı hissettim ilk zamanlar.daha belli değil cinsiyeti.bende erkek bebiş istiyorum hayırlısıyla.rabbim nasib eder...bakalım ne olacak..

Canım zaman çok hızlı geçiyor az kalmış 1,5 ay sonra öğrenceksin nasipse.Allah gönlüne göre versin inş.

Canım zaman çok hızlı geçiyor az kalmış 1,5 ay sonra öğrenceksin nasipse.Allah gönlüne göre versin inş.
hayırlısıyla öğreniriz inşallah çok teşekkür ederim rabbim hepimize sağlıcakla almayı nasip etsin kucağımıza ve olmayanlarada nasip etsin...

Hımmm herkesin hissettiği yerde farklı cinsiyette.Yani sağ erkek,sol kız tezide çürüdü galiba :)

Benimkiler ikizdi..Kızım solda oğlum da sağdaydı..Ultrasonda dr muayene ederken görmüştüm geçen sene...

şu anda 25 haftalık hamileyim hiç ağrım olmadı. genelde sol tarafımda oynuyor inşallah erkek olucak!!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…