Evet ortalik karisik ztn daha 4 haftalik olmusumdur bence. Sen adetin nekkadar gecince test yaptin2 gun önce gittim 5 haftalık olduğunu öğrendim keseyi gördük 2 hafta sonra kalp atısı için çagırdı. Yerinizde olsam bu karısıklıkta kalp atısı duymak için 2 yada 3 hafta sonra giderdim tabi o zamana kadar bir sıkıntı olmazsa ortalık karısık ÇÜnkü.
Muayene nasil oluyor acaba . Alttan olursa dusuk tehlikesi var diyorlar korkuyorum
Ben adet oldum sandım 3 gun bende kahverengi akıntı seklinde geldi gecen adette de son gun öyle geldi diye ben dikkat etmedim adet sonrası kasık agrım olunca süphelendim yani adet olmam gereken dönemde ögrendim.Evet ortalik karisik ztn daha 4 haftalik olmusumdur bence. Sen adetin nekkadar gecince test yaptin
Anladim canim tesekurlerBen adet oldum sandım 3 gun bende kahverengi akıntı seklinde geldi gecen adette de son gun öyle geldi diye ben dikkat etmedim adet sonrası kasık agrım olunca süphelendim yani adet olmam gereken dönemde ögrendim.
Canım testin çok beklemiş bu kuruma çizgisine benziyor başka bir test alıp sabaha erken idrarında tekrar dene istersen. İlk 5 dakikada çıkan sonuca bakSelamün aleyküm bügün sabah yaptım test 10 dakika içerisinde çıkan sonucum sizce hamilemiyim ama bir sözüm var kendimi hamile gibi hissettim belirtilerim oldu için yaptım. ayın 16 adet gördüm sandım az az 3 günlük bir kanamam oldu yoruma ihtiyacım var hastaneler kabul etmiyor randrvu yok
Yok inanın hiç biri 10 dk fazla baklemediCanım testin çok beklemiş bu kuruma çizgisine benziyor başka bir test alıp sabaha erken idrarında tekrar dene istersen. İlk 5 dakikada çıkan sonuca bak
Öyleyse var gibi canım iyi testin sarı çıkmış ben de kurudu zannettim. idrar rengin koyu ondan öyle yazdımYok inanın hiç biri 10 dk fazla baklemedi
Hayırlısı olsunda nasipÖyleyse var gibi canım iyi testin sarı çıkmış ben de kurudu zannettim. idrar rengin koyu ondan öyle yazdım☺
Yerinde olsam ozamana kadar idrar testi yapmaya devam ederim her sabah çizginin koyulaşıp koyulaşmadığını görmek için. Renk takibi yapardım yaniHayırlısı olsunda nasipheycanla brkliyorum 1 hafya gecsin kan veririm
O paylastım 2. Silik cizgimdi esim bugun 6 tane daha aldıYerinde olsam ozamana kadar idrar testi yapmaya devam ederim her sabah çizginin koyulaşıp koyulaşmadığını görmek için. Renk takibi yapardım yaniHayırlısı olsun tekrardan
Koyulasmassa ama hala aynıysa silik sekilde çıkarsa bebekte sorun var demek mi oYerinde olsam ozamana kadar idrar testi yapmaya devam ederim her sabah çizginin koyulaşıp koyulaşmadığını görmek için. Renk takibi yapardım yaniHayırlısı olsun tekrardan
Yerlesme kanaması bacım gusul gerekmez .Bayanlar nereye yazacağımı bilemedim bende bugün kan tahlili yaptırdım 32 çıktı kanla karışık akıntımda geldi şimdi bu durumda namaz kılınır mı bu adet kanımı oluyor gusül almalımıyım sizce ayrıca ara ara az az geliyor yine
Ama şu şartta gerkir avuc içi dolusu kadar kan gelirse abdest bozulurYerlesme kanaması bacım gusul gerekmez .
Yani sabah ki sırf kan değildi ama elime yayıldı baya kanla karışık akıntı geldiAma şu şartta gerkir avuc içi dolusu kadar kan gelirse abdest bozulur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?