hamileliğinizde kaç kilo aldınız arkadaşlar ?

ELZBDE

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
8 Nisan 2012
265
4
46
38
İçel Mersin
öncelikle selamlar:)

benim doğumuma 10 gün filan kaldı şmdye kdr da 10 kilo aldım.aslında çok dha fazla alacak potansiyelim vardı da :) ilk 6 ay çok berbat geçen b süreçti.hiç birşey yiyemedm sürekli hastanede serumlarla ayağa kalkıordum o yüzden başlarda sürekli kilo verdim..son üç ayda bu on kilomu aldım.sizlerin de hamileliğinzde kaçar kilo aldğınızı merak ettim... paylaşırsanız sevinirim.

Ben 55 kilo ile hamile kaldım 85 kilo ile bitirdim 25 kilo aldım. O günleri hatırlamak dahi istemiyorum..Tek güzel yanı yavruma kavuşmamdı:)

ben bir de bşy sormak istiorum.hamilelğmde aşırı tuz tükettm ben çok düşknm tuza maalesef ki.herks yapma son aylar çok zorlanacksn diordu ama umrumda değildi.şmdi şmdi acısı çıkıor.elim ayağm çok şişiyor ama sormak istedğm benm bitek sol ayağım aşırı şişti.bilekten itibaren balon gbi 2 ayağımn değil de tek bitanesinin böle şişmesi normal mi yoksa b doktora görünmemi gerektireck b durum mu bu ???

arkadaşlar bna cevap verecek kmse yok mu ?

a.selam canım bende 22 haftalık hamileyim 3.5 kilo aldım.inş.bende snn gibi 10-12 kiloyla bitririm :) bugün kızım bana kocaman bi tekme attı çok mutluyum :)))

a.selam canım bende 22 haftalık hamileyim 3.5 kilo aldım.inş.bende snn gibi 10-12 kiloyla bitririm :) bugün kızım bana kocaman bi tekme attı çok mutluyum :)))

allah sağlıkla kucağna almayı nasip etsn inşallah...ben de ne zmn tekme atacak dye önceleri beklerken şmdi bildiğin çocuktan dayak yiyorum :)) sürekli el kol tekmeleme halinde ve vuruşları okdr sert ki bazen kitlenip kalıyorum :)))bide benm kızım gayet inat olacak galiba.sert sert vuruyo babası heyecan yapıo elini karnıma atıo o anda duruyo çocuk:) eşim elini çekene kdr da tık yok ama çektiği an yne başlıo hareketlere :)

ilk hamileligimde 25 kilo aldim ilk bir yil icinde 20 kilosunu verdim 5 kilo kaldi.Simdi yine hamileyim 23 haftalik simdiye kadar 4 kilo aldim,ama ilkinde de butun kilolari son 2 ayda almistim,hic onemli degil sag saglim ve zamaninda dunyaya gelsin yavrular Allahim onlari bize bagislasin yeter.

çok doğru sölüorsunuz önemli olan sağ salim kucağımza almak.allah bağşlasn yavrularınızı...ama ne güzel verebilmşsnz kiloları.ben sezeryanla doğum yapmayı planlıorum.onda kiloyu vermek dha zor diorlar ama 2 ablam da çok çabuk verdi.bende de kalmaz inşallah....

amin canim cumlemizin de evlatlarini bagislasin yuce rabbim.Evet ben son 5 kilo haric verebildim kilolarimi,hemde hic diyet yada spor yapmadan,kizim beni cok yoruyordu ve uzun bir sure de yardimci olacak kimsem yoktu,oyle verdim.bu arada kilo vermenin sezeryan yada normal dogumla bir alakasi yok,sadece sezeryanda ilk 3-4 ay ciddi anlamda spor yapmaniz sakincali ama zaten tahmin edersin ki ilk 4 ay bebek emzirme vs den spora vakit de kalmiyor.ben normal dogurdum ama kilo verme anlaminda bir faydasini gordugumu soyleyemem.Sikma hic canini 10 kilo ne ki hic anlamadan verirsin,yeter ki sut yapacak diye asiri yemeye saldirma.

bu arada odemim var demissin,ayagindaki sislik ciddi boyuttaysa doktoruna danismani tavsiye ederim.

bu arada odemim var demissin,ayagindaki sislik ciddi boyuttaysa doktoruna danismani tavsiye ederim.

evet maalesef ödemim oluştu.zorla oluşturdum desem yeridir yani. okdr çok tuz tükettm ki anlatamam.ama dedğm gbi özellkle sol ayağmdaki şişlik özellkle bgün çok rahatsız etti beni.iki ayağımı yan yana koyduğum zmn bariz kocaman bir fark var.ayak parmaklarım yere değmior :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…