Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
folik asiti 12.haftada kestik.kan hapına ve elevite başladık.ama eleviti hergün içme dedi.az yediğim zamanlarda içiyorum bende hergün değil.kan değerlerim iyi ama 4.ayda herkese kan hapına başlıyoruz dedi dr.
hımmmFolik asit bebeğin nörolojik gelişimi için gereklidir canım, nörolojik gelişim ise 12. haftada biter. O yüzden 12. haftadan sonra kulanmanın bir anlamı yoktur. Genelde ilk 3 ay sonunda bırakılır folik asit....
Canım ne yaptın folik asiti sordun mu?6 haftalikken dr um folikasit verdi 10. Haftaya giriyorum hala kullaniyorum. 2 hafta snra kontrole gidicem sizce bende sorayimmi hapa devam edeyimmi diye? Aldigim hap 3 aylik bi hap icinde 90adet var. Ziyanmi olcak smdi :)
Evet sordum 4. Aydaym suan bitene kdr devam et dedi. O bitince decavit e baslicamCanım ne yaptın folik asiti sordun mu?
Sen ziyan olma da hap mühim değil
ben de elevıt kullanıyorum bıtmek uzere acaba decavıt mı alsam bılemedımEvet sordum 4. Aydaym suan bitene kdr devam et dedi. O bitince decavit e baslicam
Bana elevitte domuz katkisi bulunuyo dediler ozeldeki dr um elevit vermisti almadim devletteki decavit verdi onu aldm dha baslamadm ama hap kocaman ya antibiyotikten buyuk yani nasil yutccagimi dusunuyorm kara kara :)ben de elevıt kullanıyorum bıtmek uzere acaba decavıt mı alsam bılemedım