- 12 Aralık 2011
- 404
- 309
- 123
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Oyle yapicam artik cnm progestan kullaniyorum suan zaten yarin olmam lazim insan emin olamiyor iste adetim bitti ovu. Testlerim hep boyle cikti hormonlar tavan heralde :)öğrenenler var canım ama biz pkolularda yanıltıyor.
çünkü LH yüksek seyrediyor bizde.
adet gününü bekle canım gecikince gebelik testi yap.
Hangisi cnm camasir suyu testimi gebelik testi daha yapmadim bugunde beklicem bakalim yarin sabah idrariyla yaparimcanım sonuç nasıl çıktı merak ettim..
daha erken bence pozitif çıkması içinBenim de bugun beklenen adet günüm...ov.testi yaptim once çizgiyi az gorunce gebelik testi de yaptum sonuc fotoğraftaki gibi
Aynen cnm malesef degilim ama hormonlarim yuksek gidiyo bide bu ara yine goguslerim dolgunlasti damarlari falan yine prolaktin yukseldi diye korkuyorum bi ara kendi kendine cikmisti cunkuCanım ben sırf merakımdan ovülasyon testi de yapmıştım hamile olduğumu öğrendikten sonra senin testin gibi çıkmıştı ama pko var diyorsun bununla bağlantısını bilemiyorum. İnşallah hamişsindir... :)
Degilmis canim hamilelik testi negatif cikti sabahinada adet oldum zaten pkoda yukseldigi kesin adet bitimindede pozitif cikti ovu testi adet olcagim zamanda hepmi yuksek bu lh :)Canım pko da ve çatlatma iğnesinde de pozitif görülebiliyormuş ama inşallah hamileliktir.. bizi de haberdar edersin.. :)
Yumurtlama gunune denk geldiyseniz cnm ihtimal var tabiki ama belli de olmuyor inşallah olmustur bu ay hgc testindede cift cizgiyi gorursunkızlar bende ovülasyon testi yaptım on gün önce pozitifti o gece boş geçmedi ovülasyon testini yaptıktan iki gün sonra tekrar test yaptım tek cıktı şimdi adetime 3gün var dayanamadım yaptım ovülasyon testi çift çıktı sizce hamile olabilirmiyim pko felan değil bir problemimizde yok ama olmuyor bebiş
Canim sonucun hamilelik miydi bu sekilde olup hamile oldugunu mu ogrendin bende hemen hemen ayni seyi yasiyorumkızlar bende ovülasyon testi yaptım on gün önce pozitifti o gece boş geçmedi ovülasyon testini yaptıktan iki gün sonra tekrar test yaptım tek cıktı şimdi adetime 3gün var dayanamadım yaptım ovülasyon testi çift çıktı sizce hamile olabilirmiyim pko felan değil bir problemimizde yok ama olmuyor bebiş