• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

HAMILELIGINI OVULASYON TESTIYLE OGRENEN VARMi

quazza

Bir Sen Bir Ben Birde Bebek :D
Kayıtlı Üye
12 Aralık 2011
404
309
123
Benim yarin adet gunum ve ovulasyon testim boyle cikti lh yuksek pko oldugum icin olabilirmi yoksa bebek belirtisimi gebelik testi yapmaya cesaret edemedim adetimden sonraki 16.gune kadarda ayni boyle cikti hep denedik ama kendimi unutlandirmak istemiyorum

öğrenenler var canım ama biz pkolularda yanıltıyor.
çünkü LH yüksek seyrediyor bizde.
adet gününü bekle canım gecikince gebelik testi yap.

Testimde boyle

Eklentiler

• 20141126_215048.jpg
    20141126_215048.jpg
    2,4 MB · Görüntüleme: 478
öğrenenler var canım ama biz pkolularda yanıltıyor.
çünkü LH yüksek seyrediyor bizde.
adet gününü bekle canım gecikince gebelik testi yap.
Oyle yapicam artik cnm progestan kullaniyorum suan zaten yarin olmam lazim insan emin olamiyor iste adetim bitti ovu. Testlerim hep boyle cikti hormonlar tavan heralde :)

Bu arada bu camasir suyu testinide yaptim meraktan dun yaptim onuda cok kopurdu ve sonmedi :)

Ovulasyon testindede t cizgisi c den koyu cikti aksam git gide koyulasti yani yumurtlama gunlerimde bile oyle cikmamisti

Canım ben sırf merakımdan ovülasyon testi de yapmıştım hamile olduğumu öğrendikten sonra senin testin gibi çıkmıştı ama pko var diyorsun bununla bağlantısını bilemiyorum. İnşallah hamişsindir... :)

Benim de bugun beklenen adet günüm...ov.testi yaptim once çizgiyi az gorunce gebelik testi de yaptum sonuc :( fotoğraftaki gibi

Eklentiler

• 20141129_103116.jpg
    20141129_103116.jpg
    2 MB · Görüntüleme: 388
Aynen kizlar pko baglatili kesinlikle cunku adet oldum gununde hemde progestan iciyorum ben bide bu ovulasyon testleri benm isime yaramicak bu gidisle ne zaman yapsam pozitif cukti cunku

Canım ben sırf merakımdan ovülasyon testi de yapmıştım hamile olduğumu öğrendikten sonra senin testin gibi çıkmıştı ama pko var diyorsun bununla bağlantısını bilemiyorum. İnşallah hamişsindir... :)
Aynen cnm malesef degilim ama hormonlarim yuksek gidiyo bide bu ara yine goguslerim dolgunlasti damarlari falan yine prolaktin yukseldi diye korkuyorum bi ara kendi kendine cikmisti cunku

Canım pko da ve çatlatma iğnesinde de pozitif görülebiliyormuş ama inşallah hamileliktir.. bizi de haberdar edersin.. :)
Degilmis canim hamilelik testi negatif cikti sabahinada adet oldum zaten pkoda yukseldigi kesin adet bitimindede pozitif cikti ovu testi adet olcagim zamanda hepmi yuksek bu lh :)

kızlar bende ovülasyon testi yaptım on gün önce pozitifti o gece boş geçmedi ovülasyon testini yaptıktan iki gün sonra tekrar test yaptım tek cıktı şimdi adetime 3gün var dayanamadım yaptım ovülasyon testi çift çıktı sizce hamile olabilirmiyim pko felan değil bir problemimizde yok ama olmuyor bebiş

kızlar bende ovülasyon testi yaptım on gün önce pozitifti o gece boş geçmedi ovülasyon testini yaptıktan iki gün sonra tekrar test yaptım tek cıktı şimdi adetime 3gün var dayanamadım yaptım ovülasyon testi çift çıktı sizce hamile olabilirmiyim pko felan değil bir problemimizde yok ama olmuyor bebiş
Yumurtlama gunune denk geldiyseniz cnm ihtimal var tabiki ama belli de olmuyor inşallah olmustur bu ay hgc testindede cift cizgiyi gorursun

Canim sonucun hamilelik miydi bu sekilde olup hamile oldugunu mu ogrendin bende hemen hemen ayni seyi yasiyorum

Back