hamileliğini iğnelerle devam ettiren varmı??

canım benim sanırım öyle.ikinci kere yaşamıym diye doktor iğne verdi.
megady bide corasprin kullanıyorum..
bebek doğduktan sonra bir süre daha kullacakmışım hayırlısıyla..
bildiğim kadarıyla clexane veya fragmin diye küçük iğnelerden yapılması gerekiyor günlük kan pıhtılaşmasını azaltmak için ve çokta iyi sonuç alınıyor

merhaba arkadaşlar.bende hergün iğne kullanyorum.ve şu andada iğneyi bulamıyoruz.ihracatı durdurulmuş.bilmiyorum kafayı yemek üzereyim sinirimden.herşey bir sorun.allah sabrımızımı deniyor.inşallah sağlıklı bir şekilde alırım kucağıma.

bildiğim kadarıyla clexane veya fragmin diye küçük iğnelerden yapılması gerekiyor günlük kan pıhtılaşmasını azaltmak için ve çokta iyi sonuç alınıyor

merhaba.hemşiresiniz galiba birşey soracağım çok aklıma takılıyor.ben ankarada test yaptırdım ve oradaki doktor clexane 0.4ml iğne kullanmamı söyledi.buradaki doktorum clexane 0.2 ml verdi.bu senin için yeterli dedi.bebeğin gelişimi iyi şu anda diyor.iğnenin dozajı farkedermi.ilerde bebeğimde bir sorun olurmu sizce.bu çok aklıma takılıyor.

merhaba kızlar. bendede kan pıhtılaşması olduğu için iğne kullanıyorum.daha önce 2 düşüğüm oldu.ama ben hamile değilim şuanda yanı 3 hafta önce başladım gebelik öncesinden başladı benim iğnem ama okuduğum kadarıyla hep bebek aspirini ile başlıyorlar. kafam karıştı doğrusu.gebelikte kullanacağınız iğnenin dozu ne kadar bilginiz varmı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…