hamileliğini iğnelerle devam ettiren varmı??

Saruboceq

İki Kız Annesi :)
Kayıtlı Üye
17 Ekim 2007
12.358
218
merhabalar..
bir şey sormak istiyorum..gebe olup da kan pıhtılaşmasına karşın iğne olan var mı?
ve bu yöntem ne kadar başarılı?
fisfisfis

canım ben baslayacagım ınsallah bır kac gune kadar
hamılelıgı boyle devam eden arkadaslarımız var onlarda yazacaktır
ne kadar basarılı konusuna gelınce bu konuda dr lar bıle kesın bırsey soylemıyor malesef
ınsallah sorunsuz bıtırırız

ipek bana da doktor iğne verdi.hergün vurulacakmışım kalp atışını duyduktan sonra.
şimdi bebe asprini kullanıyorum.
ben o gün doktora gittiğimde bir kız vardı.1 hafta olmuş doğum yapalı.
bak dedi içerdeki hastam da 3 gebeliği sonlandı.sonuncusu bu bebek dedi.onuda iğne vurdu hergün kendi kendine dedi.bu bebek bu şekilde oldu dedi
inşallah birileri yazsa..

sarıbocugum
burda o sebepten sorunlu ıgne kullanan hamıle arkadaslar var ama baslıgı gormemıslerdır yazarlar canım
ve bu sekılde dogum yapan cok ınsan var sen rahat ol ama ıgnelerı aksatma suaan hamılesın sanırım
bende bebe asprını bulamadım coraspın kullanıyorum
bır kac gune kadarda hamıle olup olmadıgımı anlayacagız ona gore ıgne kullanacagım canım

Canım sen hamilemisin....Kan pıhtılaşmasına karşı iğne yapılıyor ondanmı bahsediyosun..

gecmıs olsun canım benım arkadslar var 9 ay boyunca bu ıgneye devam ettıler ıns sende kucagına alırsın dozajı falan onemlıymıs sen dr ebn ıyısını bılır benım 3, gebelıgımdı fakat ıgneler ıse yaramadı kısmet ıste guzel seyler dusun guzel seyler olsun canım

benim tanıdıgım bir i iğneyle hamileliğini sürdürdü şimdi yakın bir arkadaşım iğne oluyo 2 aylık hamiş dilerim bu kez bebeğe hiç bişi olmaz

inşallah benimde ümitlerim bu şekilde.
Rabbim isteyen kimsenin kucağını boş bırakmasın dilerim

böcüğümm iğneninn ismi nee biliyorsun bende seninle aynı derttenimm şuan bebe aspirini kullunıyorumm adetim 5 gün geçti cesaretim yok tahlil yapmaya akşama idrar tahlili yapıcamm sen kaçıncı günden başladın iğneye ismi ne bitanemm

gözekc,m canım benim;
innohep diye bir iğne kullanıyorum.dün ilk kez yaptırdım.aslında kalp atışından sonra başlıcaktık ama dün kahverengi bir damla leke geldi.hemen doktorumu aradım gel dedi.
gittim.baktı lekelenme önemli değil.yani kese büyümüş.saplıklı gidiyor birde yukarı çıkmayada başlamış dedi.iğnelere başlayalım dedi.
bebe asprinini kullanıyordum.
dün de iğneyi vurundum
sen adetin geçtiyse hemen yap tahlil bitanem.hadi ben çatlarım

çok sevindimm böceğimm pekii diğer malumm konuyu çözümledinmii hani topik açmıştınn onuda ihmal etmee bitanemm dualarım seninlee

böcüğüm sendeki problem kan pıhtılaşmasımı yaaa
normalde peki bişey kullanıyomuydun benim bi arkadaşımın bebeği 18 haftalıkken öldü herşeyi normaldi 2li testi 1/50 çıkmıştı
amniyosentez yaptırcaktı tamda
sonradan tesadüfü dr bulmuş şimdilerde iğne demir hapı coraspirin kullanıyo ama dr ölene kadar kullancan demiş
oda merak ediyo sebep bumuydu acep diye
hay Allah geçmiş olsun canım yaaa

canım benim sanırım öyle.ikinci kere yaşamıym diye doktor iğne verdi.
megady bide corasprin kullanıyorum..
bebek doğduktan sonra bir süre daha kullacakmışım hayırlısıyla..

Kan sulandırıcı ilaç işe yarıyor diye biliyorum, hem preeklampsi riskini de azltıyor, doktorun dediyse kullanmalısın. Ben bile arada korkup bebe aspirini içiyorum.Erken dönem düşüklerinin en önemli sebebi kan pıhtılaşması.

yavrum onu da hallettim gibi..yani dur özelden yazarım ben sana.Şeniz

arkadaşım hamilemisin çok sevindim allah tamamına erdirsin bebişin sımsıkı tutunur sana inşallah,allah birdaha aynı acıları yaşatmaz inşallah.......

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…