HAMİLELİĞİNİ GEÇ ÖĞRENENLER

Mevi55

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
8 Ocak 2020
202
87
28
Adetim 7 gün gecikti
2.gün kanda test yaptırdım negatif çıktı ama hala adet olmadım. Her seferinde göğüslerim şişer acırdı ama o da yok sadece beyaz akıntım var. Dün sancım geldi adet olacağım sandım ama olmadım. Geç döllenme diye umutlanıyorum ama ilk kan testi negatif çıkıp aradan zaman geçtikten sonra tekrar test yaptırdığında hamile olduğunu öğrenen var mı kızlar

Bu sitede cok okudum canim sonradan pozitif olan.. ben 2 kez kan testi yaptirdim begatif cikti 3. Kan testimde pozitif cikti ama benim günüm gecmemisti.. 3.kan testini yaotirdimda adetime 4 gun vardi daha ama senink8 gec dollenme olmus olabilir eger adetinde duzenliyse

4 testte değer kaç çıkmıştı sizin

adetim düzenlidir ilk defa bu kadar gecikti kan testim 0.10 çıktı normalde adet belirtilerim hep olur özellikle de göğüs şişmesi ve acıması ama bu sefer olmadı benim gibi olan var mı merak ettim senin duydukların da böyle var mıydı canım 0.10 çıkıp sonra pozitif olan

Evet var canim kendinde bak görürsün zaten siteye

Aynı belirtileri görmüştüm. Benimde göğüslerim şişer adete bir hafta kala, şişmemişti, acımıyordu. Hep adet olacagım diye bekliyordum, wc gidiyordum sancı vardı ama tık yoktu, akıntım yoğundu, şehir dışındaydım ben. Kan veremedim ama şöyle söyleyebilirim. Adetim 10 gün geçtikten sonra idrar testinde anında pozitif gördüm, kan verdiiğimdede değerim 377 çıkmıştı..

Doğum yaptınız mi, yapacak mısınız?

Benımde adetim düzenlidilr adete yakın lekelenmem olurdu ama oda olmadı dün adet olmam lazımdı olmafım bugun test yaptım negatif çıktı cok üzüldum mide bulantım var hafta sonu kasık agrısı cok oldu geç döllenme ola bilirmi testi ne zaman yapmalıyım sizce

Yaa çok teşekkür ederim yazdığınız için benim de şuan 8.günüm adet olmadım ve dediğiniz gibi akıntım fazla, merak ettim iyice bugün alayım da yarın sabah ilk idrarımla bi test yapayım sizin idrar testiniz net miydi silik miydi acaba

İnşallah sonuçlarımız istediğimiz gibi olur canım ben de 8.günümdeyim olmadım hiç belirtim de yok

İnşallah sonuçlarımız istediğimiz gibi olur canım ben de 8.günümdeyim olmadım hiç belirtim de yok
İnsallah ya rabbim isteyen herkeze nasip etsın bende Tık yok ama kasık agrısı var az az test negatif insallah pzitif olur ya geç döllenmeye okudum bizim gibi olupda bir hafta sonra pozitifi görenlerde olmus insallah bizde öyle olur

İnşallah

Çok netti :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…