hamileliğinde ve doğumdan sonra kaşıntı yaşayan varmı??

kiyymet

Guru
Kayıtlı Üye
14 Mayıs 2008
75
1
41
mrb arkadaşlar
doğum yapalı nerdeyse 5 ay olacak ve 1 haftadır tüm vücudum kaşınıyo böyle bişey ilk kez geçen yıl tam bu zamanlar hamileliğimin ilk haftalarında yaşamıştım 20 haziranda tatile gitmiştik ve geçmişti deniz ve güneşin iyi geldiğini düşünmüştüm şimdi yine başladı herkes bişeyler soylüyo yok bahar alerjisi yok hamilelikten kalmıştır her yıl olur artık bu zamanlarda vs.
bugün dr a gidicem ama merak ettim böyle bişey yaşayan varmı aranızda cevaplarınızı bekliyorum.. :enbuyukkk:

canım bende de var, bi komşumda da
bazı yiyecekler özellikle hamilelikte yiyemediklerimiz yapıyor. bana acı şeyler petlıcan baharat yapıyor.ben hamileyken yiyemiyordum bunları
komşum da öyle
geçer inşallah

cnm cevabın için teşekkür ederim
dr a gittim allerjik olduğunu söyledi dediğin gibi baharatlı yiyecekler çilek çikolata vs. yememem gerektiğini söyledi dikkat ediyorum ama hala kaşınıyorum son çare olarak aşı yaptırıcam artık inş ozaman geçer.

canım bende de var...9 ay oldu doğum yapalı 31 haftalık da hamileyim... kansızlıktan oluyormuş... demir haplarımı tekrar kullanmaya başladım biraz azaldı... sen de kanını bi ölçtür istersen...

Ben de 3 ay oldu doğum yapalı, koltuk altımda ve bacağımın arka kısımlarında sanki böcek ısırmış gibi kabartılar var ve felaket kaşınıyor bir türlü geçmedi galiba doktora gitmem lazım

Benim dogum yapmama 6 gün kaldı ve kaşıntıdan ölecek gibiyim özellikle karın bölgemde bu hafta yırtılma oldu dr yurt dışında sizlere dr tarafından öneriler oldumu.

Ben de hamileligimin son 2 ayinda cok kasindim ayaklarim ve ełerim sadece cok yara oldu ödüm resmen dogumdan sonra gecti cok sukur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…