Felaket bir ağrıAynı yerde bende de ağrı var yattığım zaman biraz daha rahatlıyorum. Bebeğin pozisyonundan kaynaklı olduğunu düşünüyorum
Aynı ağrıyı 3 haftadır ben de çekiyorum. Sanki sağ kaburgama bıçak saplaniyormus gibi oluyor. O kadar ağrıyorki ben de senin gibi aglamamak için kendimi zor tutuyorum. Yarin doktora gittiğimde sorcam hafifletmenin bir yolu vardır umarımSelam arkadaşlar hamileliğin de sağ ön kaburga yani sağ göğüs altında ağrı çeken oldu mu(( aşırı sancılı geçiriyorum bu ağrıyı geçiren varsa nasıl geçirdi bu sancıyı yardım lütfen lütfen
aYy hadi bakalımCanım benim de oluyordu o ağrı bi çaresi de yok malesef bebek büyüdüğü için baskı oluyo kaburgada o yüzden oluyo doğuma kadar sabretmen gerek malesef..
Inşallah geçer ya zaten hala bulantı kusma yaşıyorum birde bu eklendiTatlım benimde olmuştu rahim büyüdüğü için yukarı çıkıyor ve mide sıkışıyor kaburgan mideye degdikce acır ama ilerki haftalarda geçiyor rahim yavaş yavaş aşağı inince .Bende hiç geçmeyecek sanmistim
Kaşık ağrısı oluyor büyüdüğü için normal canımşu ana kadar hiç olmadı ara ara bi baskı oluyor ama anlıyorumki oğluşum ayakları tepeye dikiyor bazen ama öle ağrım olmadı çok şükür şuanlık benim ara ara kasıklarıma çok ağprı girip gidiyor
valla ya hiç sorma benm oğlum bazen parçalıyor sanki beni sığmıyor içimeede sanki semsert oluıyor karnım falan patlıcak gibi hisseiyomKasık
Kaşık ağrısı oluyor büyüdüğü için normal canım
valla canım ben ciddi 18.19 haftada kıpırtı gibigarip bişiler hissediyordum ama gerçek haraketlerini tekmelerini dönmelerini 20.haftadan sonra şimdi ben vuruyorum o tepki olarak tekme atıyor iyi anlaşıyoz oğlumlaaSabır Sabır benimde oğlum olacak inşallah hareketleri kaçıncı haftadan hissettin canım
valla ikiisndede oluyor benim ya ayrım olmuyor yaniKasık
Kaşık ağrısı oluyor büyüdüğü için normal canım
Ağrı sol kasıkta mi
Selam arkadaşlar hamileliğin de sağ ön kaburga yani sağ göğüs altında ağrı çeken oldu mu(( aşırı sancılı geçiriyorum bu ağrıyı geçiren varsa nasıl geçirdi bu sancıyı yardım lütfen lütfen
Bebeğin kaç haftalık canım? Ben 10 haftaligim sol arka kaburgam agriyor. Neden bende bilmiyorum. Sadece sıcak bastıriyorum arada bi. Çokta bisey etkilemiyor o da.Selam arkadaşlar hamileliğin de sağ ön kaburga yani sağ göğüs altında ağrı çeken oldu mu(( aşırı sancılı geçiriyorum bu ağrıyı geçiren varsa nasıl geçirdi bu sancıyı yardım lütfen lütfen
Canım ben su anda 24 hastalığım. Ağrıyı atlattım çok şükür. Ara sıra oluyor bebek büyüdükçeBebeğin kaç haftalık canım? Ben 10 haftaligim sol arka kaburgam agriyor. Neden bende bilmiyorum. Sadece sıcak bastıriyorum arada bi. Çokta bisey etkilemiyor o da.