hamileliğinde balık yiyemeyenler... :(

leylaaa07

içimde bir kıpırtı var :)
Kayıtlı Üye
9 Şubat 2009
705
0
ben hamileliğimin 31 haftasındayım yanlız değil balık görüntüsüne bile dayanamıyorum yiyemiyorum etle tavuğu zorla yiyorum fakat balık olmuyo. doktorumda solgarın omega 3-6-9 önerdi benim gibi böle hap kullanan varmı faydası olurmu?:sinifsinif:

Son düzenleme:
merhaba, bendede aynı sorun var tavuk ve balığı hiç yemiyorum..doktoruma da sormadım açıkcası omega yağları içeren tabletlerden kullanayım mı diye..ama sizin doktorunuz önerdiyse kullanın bence..bende sorup kullanmaya başlayacam umarım geç kalmamışımıdr 26 haftalık hamileyim şu anda...

ben de yiyemiyorum çok ama çok tiksiniyorum!! 29. haftaya girdim.
Doktor bana da Solgar'ın Omega 3ünü önerdi ama gittim baktım bir omega 3 var bir omega 3 6 9, eczacı bilemedi hangisi, ben de almadım.

Tekrar sorucam hangisi alıyım diye.Ama solgar vitamin olarak iyiymiş.Faydası olur tabi, hiç almamaktan iyidir.Diğer şeyleri de tam yiyin, ceviz yiyin.
Eskiden herkes balık mı yiyormuş hem.

evet ceviz de balıktaki kadar olmasada omega 3 varmış hergün 3 adet ceviz içi yemeyi tavsiye ediyorlar..ben hergün değil ama aklıma geldikçe yiyorum...solgar omega 3-6-9 u doktorumuza sorarak kullanmak en iyisi...doğumdan önceki 3 ayda bebeğin beyni hızla büyüyüp gelişirmiş gözleride aynı şekilde o nedenle omega yağları içeren besinleri yüketmek önemli...

bende balık yemeği istiyorum fakat şu an bahsederken bile midem allak bullak oluyo:sinifsinif: zaman ilerledikçe yermiyim dedim ama zaten şurda doğuma bişi kalmadı kullanmaktan başka çarem yok sanırımbilmiyorumkismile

ben haftada 1 de olsa zoraki yemeye çalışıyorum ama yiyemeyenler için günde 4 adet ceviz ve ıspanakta aynı görevi görüyor

son aylarda da omega 3 alimina dikkat etmek gerekiyor.35+6 yim, ben Marin cap kullaniyorum günde 2 tane.dr´uma balik yerine günde 3-4 ceviz yesem? dedigimde ayni sey degil, balik yaglarini bebek dogduktan sonrasinda bile almaya devam etmeniz gerekiyor dedi.
bence midenize dokunmayacak,balik yemis hissi vermeyecek hap secimi önemli.ben ilacimi tavsiye ederim....
bol saglikli günler,dogumlar!

valla ben hamileliğimin 2. ayında balık yedim sadece ve o kadar çok tiksindimki anlatamam dışarda görüntüsüne kokusuna tahammül edemiordum
sonucunda yemedim
doğum yaptım şu an 5 aylık bebeğim sağlıklı
bu kadar problem etmeyin yeseniz ii olur ama yiyemiosunuz işte diğer gıdalardan alın.

inş canım bizlerinde sağlıklı bebişleri olur beyin gelişimini engelliyor diyorlar ama eskiden balıkmı yiyolarmış diyede düşünmeden edemiyorum herşeyin hayırlısıkafamçokkarıştı

bende hiç yiyemiyorum balık
vicdan azabı çekiyorum bu yüzden; doktor üstüne basa basa haftada 2 kere mutlaka ye dedieyvahedigeldismile
bebeğime kötülük yapıyomuşum gibi geliyo ama zorladığım zaman öyle tikniyorum ki haliyle aynen geri çıkıyo:gitme:
tablet kullanmak en iyisi olacak galiba. tabi önce doktoruma bi sormak lazım..

ben de çocukluğumdan beri yiyemem balık. hamile kalınca bebeğim için kendimi zorladım ama yiyemedim, nefesim tıkandı niyeyse?? doktoruma da söyledim, bana solgar'ın fish oil adlı kapsüllerini verdi.. hergün atıyorum bi tane.. bir de ceviz ve ıspanak mümkün olduğunca yiyorum..

yalnız şu konuda uyarmak isterim. Balık yağı hapları iki çeşit üretiliyormuş. Birincisi balığın gövdesinden ki bizim bunu tercih etmemiz gerekiyor. İkincisi balığın karaciğerinden üretiliyormuş, karaciğerde A vitamini yüksek miktarda bulunuyormuş ve bebek için A vitamininin fazlası zararlıymış. O nedenle alırken mutlaka sorun balığın gövdesinden mi karaciğerinden mi üretilmiş diye...

balık + tavuk et hıcbırısını yıyemıyorum suanda 2 aylık hamıleyım inşallah ılerde degısır ama balıktan dahafazla ıgrenıyorum (

Bende hıÇ yıyemıyorum karadenızlıyım bırde Önceden ve dıĞer hamılelıklerımde sÜreklı hamsı yapar yerdım haftada en az 2 kere balık- hamsı pıŞırır yerdım ....Şımdı hem eŞımı Çocuklaırmı mahrum edıyorum hem kendımı....ooffff....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…