- 1 Kasım 2018
- 4
- 3
- 44
- Konu Sahibi Masaltutku
Merhabalar. 38 yaşındayım ve ikinci çocuğuma hamileyim. 10 yıldan beri panik atak hastayım ve ilaç kullanmak zorundayım. İlacımı almadığım taktirde inanın dünyam başıma yıkılıyor bunu yaşayanlar eminim çok iyi bilir. İlk gebeliğimde ilacımı bırakmıştım fakat çok uzun süre gitmedi maalesef herşey o kadar kötü olmuştu ki. Kadın doğum doktorum bu şekilde olursa bebeğe zarar vereceğimi söyleyerek ilacıma başlamam gerektiğini söyledi ve başlamak zorunda kaldım. Geçen 9 ayı size anlatamam endişe içinde bebeğime zarar verdimmi acaba diye geçti. Her kontrole gidişimde kalbim çarpıyordu bişey var mı diye. Allaha şükür kızımı kucağıma sağlıklı bir şekilde aldım şimdi 7 yaşında kızım. Şu anda 5 haftalık hamileyim ve tekraro kabusları yaşamaya başladım ilaçsız olmuyor ama kızımada bir kardeş vermek istiyorum. Hamileliğim bulantı kusma depresyon bu şekilde geçiyor. Doktorların bazıları özellikle psikiyatriler asla kullanma bırak diyorlar ama dibe çöküyorum inanın elimden geleni yapıyorum kötü bir anne gibi olmak istemiyorum.. Benim gibi sorunu olan ve hamileliklerinde ilaç kullanmak zorunda kalan annelerimiz var mı içimizde. Varsa lütfen yaşadıklarımızı paylaşalım destek olalım birbirimize..