Doğuma Hazırlık Hamileligin kacinci haftasinda cinsiyeti ogrenilir ve kiz erkek belirtileri nelerdir

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

Gutya

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
4 Şubat 2012
12
0
36
Antalya
Benim 1 oglum var ilk hamileligimde 16 haftada ogrendim cinsiyetini. Erkek bebek belirtileri. Benim ilk hamile oldugumu anladigim da tatli ya asermistim deli gibi,ve bulantim hic olmadi,sadece kokulara karsi hassasiyetm olmustu,ruyamda annem bana saat hediye etmisti ve erkek cocukta Anne Ruya da da saat,yuzuk,inci goruyorsa cinsiyeti erkek.bunu denedim ve kesin cikiyo.hamileligimin ilk 3 ayinda 3 kilo verdim,ve erkek cocukta Anne kilo almiyor,bel ve sirt agrisi oluyor ilk 3 ayda,esimde benimle birlikte 8 kilo aldi ve Anne hamileyken babada kilo aliyorsa cinsiyeti erkek,bebegimi ilk hareketlerini 2.5 ayda hissetmistim.ilk 6.8 haftalari cektirdigim USB sinde et parcasi bibi degil daha sekilliydi goruntusu,kiz cocugunun goruntusu et parcasi seklinde oluyor,erkek erkek sekilleniyor,erkek cocukta ilk USB de kese fasulye seklinde oluyor,kizda yuvarlak oluyor,protei. Aseriyosaniz(penir,zeytin vs)erkek Ben deli gibi peynir ve zeytin yemisti ,kizda meyva aseriyosunuz,rus takvimide rus takvimide dogru cikiyor Benim ilk oglumdada su anki oglumdada cikti,yani Ben iki hamileligimdede bu belirtileri yasadim ve sizlerle paylasmak istedim.sunda 14 haftalik hamileyim ve kiz cok istemistim 2 li test yaptirdigimda yine erkek dedi doctor .herseyin hayirlisi,AMA Anne bebeginin cinsiyetini bastan Beri hissediyor bend ogle olmustu,herseyin hayirlisi,belirtilerinizi sized benimle paylasirsaniz sevinirim.

Benim de ilk hamileliğim 10.haftadayım. Bulantılarım ve kokulara karşı hassasiyetim var henüz kilo almadım ve bebeğimi 2. ayda hissettim hala da hissediyorum içim kıpır kıpır ve sağ tarafımda...bilmiyorum her yerde farklı bir şey yazıyor bence belirtiler kişiden kişiye değişiyor rabbim herkesin çocuğunu kendisine bağışlasın canları sağ olsun yavrularımızın bakalım yakın zamanda öğreniriz hayırlsı.. :)))

merhabalar 5 aylık hamileyim.bugün oğlum olacağını öğrendim.

6 yaşında bi kızım var.konu sahibi arkadaşın yazdıklarının çoğu çıktı bu hamileliğimde.

kızımda çok tatlı yemiştim.

bunda tatlıyı hiç armadım ekşi,tuzlı acı ve peynir,yoğurt çok istedi canım.

ilkinde belim ağrımamıştı bunda çok ağrıdı.ve hareketleri çok erken haftalarda hissttim.

birde kzımda uykum çok gelirdi bunda kendimi hiç hamile gibi hisstmedim.,

ALLAH c.c herkesin gönlüne göre versin...

11. haftada kız olduğunu öğrenmiştim. kuzenimin oğlu oldu geçen sene, o bana hamile kalınca göğüs uçları koyuşlaşıyor demişti. bende ilk başta koyulaşma olmadı ama 2 ay önce filan başladı. sonra kaan kocatepenin sitesiydi sanırım orada geyikle karışık yazmış kaan bey belirti farklarını. orada da okumuştum. :) bir de sol göğüs sağ göğüsten büyük bende. en başından beri hem de. :) bu da farkmış. tabi geyik bunların hepsi bunu da unutmamak lazım.

ben erkek bebek erken şekilleniyor görüşüne katılmıyorum. ben kızımı 6 haftalıkken net gördüm. bu tamamen ultrason cihazının kalitesine bağlı bence. :)

merhaba. benimde iki kızım var. ilkinde canım çok mandalina istemişti. ikincide pek aşermedim. şimdi üçüncüye hamileyim ve canım et ve yoğurtlu şeyler istiyor genelde. ilkinde çok bulantı ve kusma olmuştu. ikincide biraz azaldı. ama bunda hiç bulantı ve kusma olmadı. bakalım ne olacak çok merak ediyorum. şuan 18. haftamdayım. 16. haftada pozisyonundan dolayı doktor göremedi. hayırlı ve sağlıklı evlatlar nasip eder inşallah Rabbim herkese.

arkadaşımızın bebeğinin cinsiyeti belli oldumu acaba?:44:

Benimde ilki kız şimdi ikinciye hamileyim tam 15 haftalık cinsiyeti belli oldu buda kız kızımda çok tatlı yemiştim bunda ilk başlarda çok turşu yedim sonra tiksindim peynirde çok yedim ama şu anda o kadar canım istemiyor acılı şeyler yemeyi istiyorum. İlk kızımda bulantım falan olmadı ama bunda acayip oldu koku zaten başlı başına bir dert benim için bende pek inanmıyorum insanın yaşı ve vücudu ile de ilgili diyorum ilk çocuğumda 19-20 yaşlarındaydım şimdi 33 yaşındayım.Yaş ilerledikçe insanın vücudunun direnci,sabrı,takatı bile azalıyor.O yüzden ben inanmıyorum onda farklıydı bunda farklı cinsiyetide farklı olacak diye rabbim eli ayağı düzgün sağlıklı çocuklar dünyaya getirmek nasip etsin hayırlı evlatlar olsunlar.....

Allah herkezin gonlune gore versin isallah ,erkeginde kizida Ayni bence onemli loan saglikli sihatli dunyaya gelmesi,Allah kullarina hayirli olani verirmis,hayirsiz evladi Kim isterki ozaman herkeze hayirlisini. Istesin arkadaslar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…