Benim 1 oglum var ilk hamileligimde 16 haftada ogrendim cinsiyetini. Erkek bebek belirtileri. Benim ilk hamile oldugumu anladigim da tatli ya asermistim deli gibi,ve bulantim hic olmadi,sadece kokulara karsi hassasiyetm olmustu,ruyamda annem bana saat hediye etmisti ve erkek cocukta Anne Ruya da da saat,yuzuk,inci goruyorsa cinsiyeti erkek.bunu denedim ve kesin cikiyo.hamileligimin ilk 3 ayinda 3 kilo verdim,ve erkek cocukta Anne kilo almiyor,bel ve sirt agrisi oluyor ilk 3 ayda,esimde benimle birlikte 8 kilo aldi ve Anne hamileyken babada kilo aliyorsa cinsiyeti erkek,bebegimi ilk hareketlerini 2.5 ayda hissetmistim.ilk 6.8 haftalari cektirdigim USB sinde et parcasi bibi degil daha sekilliydi goruntusu,kiz cocugunun goruntusu et parcasi seklinde oluyor,erkek erkek sekilleniyor,erkek cocukta ilk USB de kese fasulye seklinde oluyor,kizda yuvarlak oluyor,protei. Aseriyosaniz(penir,zeytin vs)erkek Ben deli gibi peynir ve zeytin yemisti ,kizda meyva aseriyosunuz,rus takvimide rus takvimide dogru cikiyor Benim ilk oglumdada su anki oglumdada cikti,yani Ben iki hamileligimdede bu belirtileri yasadim ve sizlerle paylasmak istedim.sunda 14 haftalik hamileyim ve kiz cok istemistim 2 li test yaptirdigimda yine erkek dedi doctor .herseyin hayirlisi,AMA Anne bebeginin cinsiyetini bastan Beri hissediyor bend ogle olmustu,herseyin hayirlisi,belirtilerinizi sized benimle paylasirsaniz sevinirim.