Hanımlar merhaba, ben yeni üye oldum.
Şu an 8 haftalık hamileyim, daha önce bir hamilelik yaşadım, bebeğim 11 haftalıkken karnımda öldü.
O zaman az bulantım vardı ve bebeğimin öldüğü hafta bulantı tamamen kesilmişti, hatta hiç hamile gibi hissetmiyorum demiştim eşime. Ama gene de aklıma hiç kötü bir şey gelmedi, artık 3 ay bitmeye yaklaştığı için bulantılarım hafifliyor diye yorumlamıştım ama öyle değilmiş.
Şimdi bulantım ve yiyeceklere karşı tiksintim çok daha fazla, özellikle et, balık ve tatlı her şeyden tiksiniyorum. Normalde çikolata delisiydim, bu ara görmeye tahammülüm yok. Ama ara ara bulantıların ve tiksintinin kesildiği günler oluyor, o zaman çıldıracak gibi oluyorum. Bugün gene canım çikolata istedi, oturup ağlamaya başladım. Doktorum, eşim, kardeşim hep bu kadar takma, çok düşünme diyorlar ama yapamıyorum. Böyle şeyler normal mi, sizler bu dönemleri nasıl geçirdiniz? En iyi yaşayan bilir diyerek bir de buraya danışmak istedim.
Seninle aynı duyguları emin ol bir çok kişi yaşıyor ben de yaşadım, yaşıyorum.. (benimde 9 haftalıkken bir düşügüm var 5 ay önce) Rabbim sabır versin bu sıkıntılara ki veriyor zaten.Bu tarz sorularını yeni konu açmak yerine daha çok kişinin olduğu konularda sorarsan daha çok yaşayan olduğu için daha çok cevap alırsın ben öyle yapıyorum mesela 2016 Eylül Anneler konusunda aşağı yukarı aynı haftalardaki hamileler yazıyo bir doktor kadar olmasa da yaşayan birileri çıkıp içini rahatlatabiliyor :) bi göz az yanlız olmadığını daha iyi anlarsın..